推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-4 20:52 發表

休大哥係咪叫我唔好咁大声话比人知你好似漆黑中嘅莹火虫咁鲜明出众呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

心静自然凉呀休大哥
几日不见,还好吗

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-7 16:04 發表

幾好啦, 忙死!  
我又何尝不是呢
休大哥好呀

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-14 08:37 發表
早安休休!早安休休友好們.
猫哥早安休大哥去了旅游还未回来

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-14 12:03 發表

老豬咁都八到,知道休兄去左風流快活。 
我回来就看遍了所有POST的
所以金巴大哥不要趁我不在就说我坏话哟

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-6-17 00:22 發表

所以話你個人擔屎唔偷食!
KLOSE哥偷食的吗

各位大哥好
今天是父亲节,祝愿全天下的父亲,健康长寿!天天快乐

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-6-17 09:38 發表

休大哥,
你真係打算分晒畀我]呀!?
你有七万多分还想要
休大哥,全都给我吧,最多以后讲少你几句坏话

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-6-17 10:42 發表
休大哥, 桃源真係要加個防豬閘先得咯!
那你还能进来吗

闻着粽子的飘香,想起远方的休大哥是否安好?让我们托伟大诗人的福多吃些粽子,快快乐乐过端阳

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-6-17 18:55 發表
糊塗是你的一顆心 他朝你將無窮的後悔 這一生你的心裡滿哀困......

唱完!走人!
KLOSE哥,我什么时候令到你这样伤心的呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-18 10:18 發表

要啦, 要寫清楚, "豬隻勿進" !
休大哥,你这不是岐视吗,狗能进,为什么猪就不能进你等收渔农处给你的告票吧

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-19 01:15 發表

分數於我若浮雲!  
操,这算得什么,钱财于我如粪土呀冥通银行那些

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-19 14:07 發表

心情當然好啦, 不過今年未吃過糭喎!   
外游回来心情真的好了这么多

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-19 14:08 發表

因為你經常攪事!  
我本来的正职就是搅事的,你也怨不得我呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-19 14:08 發表

你有好多咩??  
当然,清明时几百亿几百亿地烧

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-6-19 21:19 發表
熱到死! 早屭R涼堐悼穧n!....
]KLOSE哥,难道相聚,多坐一会又何妨呢
这么急着走,欠了很多麻雀数吗

喂,休大哥,起身返工喇

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-20 10:04 發表

唉, 又要起身返工!  
我好早就见你起咗身啦,不过冇入呢度之嘛

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-20 12:29 發表

成日咁留意我既???  
你靓仔嘛

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-6-21 00:20 發表
其實我而家都唔係成日黎呢一度, 唉!!

真係對呀休休唔好意思!!  
你请休大哥去咁...咁....咁....佢就唔会怪你架喇

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-21 10:20 發表

去邊樹姐, 使唔使預埋你??  
最好啦,其实................我都好好果味架

休大哥早晨

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-21 10:25 發表
休大哥,呢个係咪李若彤

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-21 10:55 發表

孟廣美呀, 傻佬!  
我唔识孟廣美喎,日本妹嚟架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-21 12:51 發表

好似係大陸妹, 其實我都唔係好清楚!  
你连佢个名都知仲话唔清楚
训晏觉囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-21 12:59 發表

懶埣!  
有得训我训二日都得啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。