推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-6 13:54 發表

整左個馬拉糕比大家食喇
边度有,见唔到嘅,馬拉糕屎都冇粒
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

卡姐今晚见

卡卡姐今日讲一句就唔见咗囉喎

睇嚟要等小捕快佢地嚟先有计倾喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 08:19 發表
則田開舖,各位早晨∼∼∼∼∼∼∼∼∼
早晨唔大哥

边个則田呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 09:50 發表

則田係香港男歌仔, 小一早晨
男歌仔啊嘛,
近年都少听香港歌手唱歌囉,冇咗以前D歌咁好听,

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 09:57 發表

但呢個男歌手唱得真的不錯架
唱功好都冇用啦,作曲同填词都冇咗以前的老前辈果种境界囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 23:52 發表

, 傾乜???
倾下点解你咁鬼鼠

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 23:50 發表

鶧托Y佛山小豬豬喎!!
我真係冇咁"渣"

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 23:49 發表

你去跑麉}知囉!!
你估我未跑过咁长咩

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 23:47 發表

你嫌唔夠凍呀??
咁又係喎,我比较中意冻,唔中意天热

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 23:47 發表

你係會至好講呀...........
咁要睇下你做唔做我拍档喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 23:45 發表

小豬豬你幫鴷d卡女俠手, 你負責食晒佢啦!!
馬拉糕食二,三块就会滞架喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 23:43 發表

唔大哥..........
唔大哥话少上0者,你喊乜鬼野

唔大哥................

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 23:41 發表

小豬豬你搶住做大猩猩, 累唔大哥失業, 重好講......
咁咪仲好,唔大哥可以做返佢最中意嘅河马囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 23:37 發表

你咁快就想長嘆!!?
早十年前就想啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 23:30 發表

嘆~~~~~讀完~~~~~~

唔大哥唔會怪你!!

遲到, 請到七號窗交罰款HK$500, 多謝!!!
迟到唔係打手板仔嘅咩

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 10:56 發表

你估重係小學生呀
小捕快当自己係架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 10:58 發表
卡卡姐又重未浦頭, 跑完馬拉松, 莫非你要休息一個月
佢呢排都好似好忙咁喎,寻日入嚟讲咗一句就溜咗囉

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 11:00 發表

小捕快人仔大大舊, 思想就小學生
唔大哥讲得一D都冇错,思想就小學生,即係幼稚

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 11:02 發表

年開, 多D野做
可能卡姐一个人又要斟茶递水,又要洗衫煮饭,又要打扫卫生架

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 11:03 發表

唔好太直接, 小甫快會受唔到呢個打擊
佢受咗打击之后会嚟打击我地架,唔大哥,你都係小心D好过呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 11:47 發表

咁又係, 都係要小心為上
你小心都冇用架喇,佢实追到你至天涯海角

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-7 13:10 發表

小豬仔竟然你咁了解我, 我仲有盆未倒, 幫我倒埋去喇
知卡姐者,非小糊涂莫属呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-7 13:12 發表

小豬你又喊乜鬼~~~~~~~~~~~
你拍我个头咪喊啰

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-7 13:18 發表

乖喇 乖喇
有冇奖品啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。