推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 15:28 發表
卡卡姐跑完馬拉松, 又整馬拉糕, 再食馬拉盞後終於出現了
唔大哥,馬拉盞係乜Q野嚟架馬拉多纳我就识,死人白粉仔嚟嘅
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-7 20:31 發表
呢邊晚安!!

老豬你講粗口“乜Q”

甘咪要見少好多
乜Q都叫粗口乜=什么,Q=唔识解释,咁QQ咪係双粗口

如果你真係掛住唔大哥嘅,不如叫佢比佢张玉照你,等你晚晚临训前望一望,睇一睇,以解相思之苦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-8 08:15 發表
三八婦女節,各位早晨~~~~~~~~~~~~
唔大哥早晨

祝你节日快乐

卡姐,节日快乐

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-7 23:01 發表

咁你又喊乜鬼呀???
见你喊得咁伤心,比你感动咗0者

quote]原帖由 weeewaaa 於 2007-3-7 22:57 發表

你重好講, 你教極我都學唔識!!! [/quote]
小捕快做乜自爆其短呀
引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-7 22:55 發表

不錯! 琱p豬豬!!
什么不错

[FLY]收工吹水囉大家晚上好呀[/FLY]

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-3-8 17:23 發表

卡卡好~

小卡卡有無幫手開舖呀? 乖d呀小卡卡~
你都要乖d呀,tama仔 龔小Y,叔叔比个利是你呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-8 13:02 發表
午安~~午安
卡姐而家讲声午安咁就闪咗囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-7 23:16 發表

你第一日識佢咩???
识耐D就知我唔够你粗口架喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-7 23:12 發表

小豬豬, 估唔到你對唔大哥感情咁深, 要追佢到天涯海角!!!
你都不惶多让啊,要爱唔大哥直至海枯石烂

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-7 23:12 發表

唔大哥真係要好好提防小豬豬呀!!
唔大哥你都要小心小心捕快仔呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-7 23:11 發表

你唔打人都偷笑啦, 小豬豬!!
你真係當唔大哥係傻鍐{!!!!
原来你当唔大哥好番喇

讲多一次先

冻冰冰,都係早D上床好过喇

小捕快,关门呀,我见到你上咗嚟喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-9 08:33 發表
遲來的春天不應去愛, 無奈卻更加可愛...........各位早晨
不应爱在这迟来的春天,无奈却爱的更深..........唔大哥早晨卡卡姐都早晨

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-9 12:15 發表

早晨, 午安 happy friday
卡姐又午安喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-8 22:42 發表

真係好委屈你喎!!!
咁你有乜补偿比我先

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-8 22:44 發表

你咁早收工?????
已经第二次出车返喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-8 22:46 發表

點都好過連"午安"都唔講就走鴗U嘩!!!
咁又係喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-8 22:48 發表

梗係啦, 小豬豬你點只粗口呀, 粗眉, 粗唇, 粗手, 粗腳, 粗腰, 粗臀, 粗尾....邊個夠你!!!!
只有你小捕快一个比得上我啰

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-8 22:49 發表

都係你對唔大哥感情最深厚, 無人能及, 直到永遠, 阿門!!!!
咁你即係对唔大哥冇感情啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-9 14:13 發表

小捕快小豬豬 你地都要小心提防唔大哥呀
小捕快一直都有提防架啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-9 14:14 發表

小一早一輪, 下午一輪車
本帖隱藏的內容需要積分高於 40000 才可瀏覽

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-9 15:56 發表

作死呀, 係我地盤講野, 但我又睇唔到
我得萬幾分咋
唔大哥话讲卡姐坏话时要设高D积分等佢睇唔到啊

你揾唔大哥报仇啦

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-9 16:12 發表
...
Hi~~~Hi...
狂人大哥你好吗
你个狂人小哥係火星开完摇滚演唱会未啊

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-9 17:22 發表
[FLY][/FLY]

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-9 17:36 發表

準時收工
唔大哥你收工未

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。