推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-3-9 18:27 發表

原來提防係咁解o既…
QQ = 粗粗…

好靈異…
[FLY]好诡秘呜....呜......呜.......[size=-2]卡卡姐.....呜...呜....[/FLY]
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

[FLY]春雨绵绵的早上,大家好[/FLY]

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-3-9 20:58 發表

救命呀! 你仲講…
tama仔寻晚训唔入都似

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-9 22:42 發表
底能仔~~~~~~~~~~~~~~
连个低字都打错,

[quote]原帖由 weeewaaa 於 2007-3-9 22:57 發表

留戀於夜幕雨中一角, 忘掉了以往痛苦的失落........... [/quot

问情缘为何尽变做遗憾..............

(小捕快,你首係咪歌嚟架)

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-9 23:02 發表

CY對小豬豬你龠冱}有如滔滔江水, 連綿不斷!!!
唔大哥对你的爱也如流星般精彩,烟火般的绚丽

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-9 23:03 發表

收到唔大哥, 小弟會提唔大哥防小豬豬!!!!
唔大哥我都收到,小弟会防小捕快提走唔大哥D钱架

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-9 23:06 發表

唔大哥,
小豬豬咁狡滑, 不可不防呀!!!!!
小捕快如此阴险,真係防不胜防

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-9 23:07 發表

小豬豬你又..............
小心呀............
理鬼佢咁多,我只负责送货嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-9 23:11 發表

講完重要問?!
问多次,确定一下嘛

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-9 23:11 發表

小豬豬, 你嚇鬼呀????
吓啱你咩

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-10 09:55 發表
各位靚仔靚哥靚佬靚姐早晨
卡老板早晨

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-10 10:25 發表

小糊塗今日幫我睇舖喇......我要去玩喔
卡卡姐你今日帮我开工,我想训觉喔

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-11 00:11 發表
今晚咁靜,隊返杯先

[FLY]狂人大哥,今晚饮胜佢[/FLY]

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-10 23:53 發表
今晚遲咗咯

捕快哥得個腳毛粗D姐(有人講過)

又有感情戲睇

CY移情別戀仲以為佢一生只愛ADA一個

好野,飲啖先,多謝金哥
下次早D喇
捕快哥得個腳毛粗D姐(有人講過)
你又知
又有感情戲睇
睇完感情戏就入戏肉囉
CY移情別戀仲以為佢一生只愛ADA一個
咁你呢,kawdya大哥你係咪一生一世只爱ADA姐姐一个啊                      .
好野,飲啖先,多謝金哥 [/quote]

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-10 23:37 發表

搞到 CY 唔敢上薛r!!!
条友仔真係唔见佢面喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-10 23:36 發表

講完重要問!!!! (小弟答多次, 確定一儮!! )
经专家鉴定,呢次係最后确定

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-10 23:35 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 50000 才可瀏覽

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-10 23:30 發表

小豬豬對琳琳儱R猶如大明湖湖面.............
小捕快对琴琴的爱终生不变

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-10 23:28 發表

问情缘为何尽Z做遗憾..............
(小捕快 ...

係校長麰!!!!
我果首係林志美嘅
听过林志美D歌未

大家好呀

卡卡姐今日成日冇人喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-11 23:52 發表

小弟艭韝糬垓囮r!!!
睇得出

(系统好慢啊,成日发唔到一帖子,页面又难打开)

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 00:04 發表

卡卡女俠自己都唔鄎...........
佢仲唔去咗威咩

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 00:03 發表

有呀, 近年佢唱鶩"愛是不保留"(記念謝碗雯醫生鶖M電影鴷D題曲)好正呀!!!
我最中意佢首雨夜钢琴

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 00:00 發表

琴琴..............
琳琳............................
讲时讲我都好耐冇过去果牍囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。