推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:34 發表

小弟家陣都只係回 琴琴條 thread, 都唔使入主播版!!!
我琳琳条都冇回呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:33 發表

好耐歷史咯.............
佢唱"偶然", 你有冇聽過??
梗係听过啦,仲有:风筝,你的眼神,甚么是缘分......等

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:32 發表

唔似係喎............
我地一齐大叫三声:卡卡姐,睇下佢听唔听到

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 09:16 發表

我幫口, 卡卡姐 卡卡姐 卡卡姐  
唔大哥你叫得唔够大声啊睇下我啦
卡卡姐 卡卡姐 卡卡姐  )))))))))))))))))

[FLY]开工囉,开工囉各位大哥,返嚟见[/FLY]

卡卡姐你上唔上啊

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-13 20:24 發表

女皇億歲億歲億億歲
我想架,不過復得果邊又顧唔到呢邊?你俾個副手我做就經常黎
小捕快同时走几个场都得啊,kawdya大哥你要多D学下佢喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-14 08:05 發表
平凡既日子帶點不平凡感覺的日子.........各位早晨
离别总是愁绪的唔大哥,卡卡姐早晨

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 00:58 發表

媽咪話: 小卡卡乖, 唔好嬲計啦,,,,同小豬豬玩住先啦, 再唔係既, 就咬住豬哥哥d肥肉頂住擋先喇
比个猪你咬住先啦弊........想

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 00:55 發表

見到你地二個, 我仲興奮
卡姐係咪讲紧小捕快同唔大哥呢

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-14 08:56 發表

晨早一, 好健康
清热排毒嘛

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 00:54 發表

又想講我咩呀
梗係讲你好话啦唔通我会好似小捕快佢地咁衰讲你坏话咩

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 00:53 發表

9唔搭8
卡姐终于知道小捕快係9唔搭8D人囉

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 00:50 發表

小豬豬連扮白人既黑鬼都岩..............冇囉冇囉
扮白人既黑鬼有乜所谓,最怕係扮黑鬼既白人都啱,咁就真係冇囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:55 發表

最抵打鶩............
小捕快你即係想唔大哥比卡姐0者

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:53 發表

你擾人清夢呀!!!
你阻差办公呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:52 發表

卡卡女俠回來了, B更係差!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:50 發表

有冇聽過佢隻"愛是不保留"????
呢首又真係未听过喎,即刻揾嚟听下先

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:49 發表

你呃鬼呀????
你唔信咪入去睇下啰

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:49 發表

CY根本就係怕你唔肯佢, 所以佢唔敢上!!!
最衰都係你啦,无啦啦向我投怀送换,搞到TAMA哥仔妒忌,唔肯上嚟

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:47 發表

小豬豬, 你終於肯承認你同Michael Jackson有路喇咩!!!???
我帮你地做搭路架

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:45 發表

小弟只係舉起鬻A條尾同唔大哥打招呼!!!
你条尾断咗咩

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:43 發表

哈哈姐見到你就走, 咁你咪重冇面!!!
主要係你係我隔离0者

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:38 發表

小豬豬, 小弟係張圖鶧旭!!
呢只乜野嚟架狸猫啊

食饭囉,食完抖阵又开工喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。