推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-9 09:26 發表

早晨啦, 老豬!  
休大哥又上网炒股喇
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

休大哥讲三句话就闪咗喇

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-9 10:38 發表

係呀, 好鬼忙呀!   
真係咁忙

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-9 10:38 發表

唔好咁啦, 要搵食麻!   
工作要紧,工作要紧

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-9 11:15 發表

要睇住個市麻!  
咁你下午上班时点算好呀

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 00:39 發表

你低估鬫挼猻J風流倜儻 ....憑佢三寸不爛之...........
屈大哥,你都低估咗我条  喇,何只得三尺呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:42 發表

左右腳跟差三寸就有佢份!
咁又唔怕喎,香港以前有个大黑社会都係跛脚嘅喎,虽然最后坐咗监,但都威风过吖

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-10 09:40 發表

邊個係度人生攻擊???  
本来係我嘅,但谂谂下都係要用核攻击你班友先解恨
打声招呼先
列位官人早上好

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 10:25 發表
早晨呀!! 各位大大, 小弟今日開始係平民啦
屈大哥,平民有平民的好处,起码不用招人妒忌,
本帖最近評分記錄
  • 休谷客 體力 +60 我很贊同 2007-7-10 11:28
  • 休谷客 威望 +60 我很贊同 2007-7-10 11:28

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-10 11:27 發表

攻你個頭呀!  
休大哥早晨
用乜野武器攻我个头呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-10 11:29 發表

做個平民百姓, 咪仲開心!  
咁又未必,今次到我地恰佢喇

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-10 12:34 發表

老屈而家係無牙老虎!   
所以佢而家唔敢出嚟见我地,怕我地虾佢

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 13:17 發表

除埋褲等你黎晒月光呀 .... 唔出黎?? 儍既
等咗你成日喇,而家先出嚟,本来仲硬邦邦嘅,而家,谢晒囉

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 13:14 發表

恰咩先?? 恰眼訓咋話??
恰似你的温柔啰

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 13:34 發表

後生仔既一柱擎天絕技, 竟然咁快廢咗武功??
咁又唔好讲得咁难听廢咗武功,只系等佢抖下唧

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 13:36 發表

唔怪得十姑娘都係咁讚我啦
屈大哥讲呢句讲话时有冇眨眼先

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 14:35 發表

受教受教 ..........唔怪得香港有個藥油廣告話:鋤得多、傷氣力
呢个我记得

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-11 09:44 發表

Lego 係小朋友先玩既, 佢係大人黎架!  
休大哥早上好

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-12 00:20 發表

晚安呀!!

我都差不多了!!

尋晚冇訓過, 而家好鬼支力!! 
我寻晚都冇点训过呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-12 11:00 發表
今日忙到抽筋, 各位隨便啦!   
休大哥早晨

嗱,你话架咋,我随便架喇

引用:
原帖由 forever more 於 2007-7-12 11:44 發表

DIRTY!!
文蛇大哥,机不可失,你都整二野啦我继续随便喇

引用:
原帖由 fanshu 於 2007-7-12 19:18 發表
需要回复??》??我顶上去!!!!!!!!!!!
多谢你喇唔够力就出声f

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-12 18:54 發表
午安呀!!

星期六去取新車!!  
好野AkiraYuki大哥,咁你几时车我地去兜风呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-12 22:33 發表

人地要黎溝女架!  
咁我扮住女比佢溝住先啦

休大哥晚上好

训觉喇再会

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-14 08:46 發表
今日東主繼續有喜, 休息一天!  
咁快活,串我啫

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。