推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

~飲~

收工囉各位大哥,睇完POST就训喇,天日见
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-15 20:00 發表

無計啦,你唔受溝

決定咗啦,我願意……
kawdya大哥晚上好呀

冲凉洗衫先返,等阵见

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-15 20:19 發表

等你

kawdya大哥让你久等了,小弟万分过意不去

今日天气晴朗,冇出街行下咩

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-15 20:35 發表

同你吹兩句就滾出去啦
记得识路返嚟啊

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 17:48 發表
茅人, 茅人, 又茅人既
卡老板你自己都成日唔係度啦

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-14 23:58 發表
晚安兩位,阻住人談心添

你追我跺結果已……現在只好煞科

為我哋偉大嘅V哇大哥乾杯

我做奶媽,揾CY仲好啦,佢甘好生養,大陸D熊貓都係佢生嘅,嘻……

我驚我 ...
TAMA哥仔本来係小捕快条女嚟嘅,不过小捕快飞咗佢,佢咪埋我堆啰

早上好呀,各位大哥,大姐

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-15 22:00 發表

你又係度寸卡老板
卡老板要養小卡活自己
緊係忙啦
睇量下啦
小卡卡唔係比周财主个仔落咗订喇咩,卡卡姐仲使乜做啊

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:47 發表

原來小豬豬係CY鴷介, 真係睇佢唔出喎!!!
我都睇唔出你原来係帮小卡卡倒果个人

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:45 發表

你去帶佢返豁o!
湛江好远喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:44 發表

豬著衫謍????
小捕快唔着嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:44 發表

Kawdya, 你決定嫁畀小卡卡個奶媽呀喇......
你又唔抵得啊

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:30 發表

你又咁早扮訓呀????
你又係度扮傻

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:31 發表

邊個咁斗膽!!
卡姐话你9唔搭8原来係真嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:32 發表

卡卡女俠,
係如花E實小豬豬, 唔畀小豬豬去識哈哈姐呀!!
卡卡姐
係小捕快怕我抢咗佢嘅哈哈姐啊
你话佢几衰,如花已经係佢嘅人啦,而家连哈哈姐都想要埋喎

各位大哥早上好好眼训啊,要开工了,今晚见

卡卡姐寻日一日都冇返过

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-17 22:21 發表

係!!
小豬豬又偷懶唔回post喇.........
呢排好多野做啊

卡卡姐可能仲多野做过我地

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-3-18 13:08 發表

oh... 咁你返黎再講俾我聽啦,bye~
TAMA哥仔一返嚟就想八

卡姐午安

记得话埋比我听

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-16 13:55 發表

著褲嘅

世界上最遠嘅距離係我在你身邊,你唔知道我愛你喎

可能係V哇大哥不如一齊啦
感受得到你浓浓嘅爱意向小捕快袭来

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-16 23:29 發表

你唔係想落埋一份呀????????
我边有周财主咁有钱何况我嘅小糊涂都未面世

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-16 23:31 發表

你隅捆L去有幾遠???
我睇都要四,五个钟,要开好快先得喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-16 23:32 發表

一路都係小豬豬你唔抵得Kawdya之嘛!!!
咁又係,你都唔抵得我唔抵得Kawdya0者

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-16 23:34 發表

咁小弟唔似得你小豬豬你, 你真係傻,
但小弟唔係嘛, 咪唯有扮囉!!
傻极都有个更傻嘅陪我玩,果D先叫傻啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。