推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-14 22:58 發表

呢幾日無息休, 要返工呀!  
咁惨我以为你又去旅行几日先返添
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-16 08:51 發表

今個月成個月可能都無假放!   

休大哥早晨
冇假放有工资加就冇所谓啦

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-16 09:34 發表

早晨呀!....你尼度好搵水嘛
唔即閃, 容乜易講錯野比你 BAN 架
屈大哥早晨

BAN咗再嚟过,只要你有不死嘅精神,就唔怕任何人BAN架喇

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-16 17:26 發表

大師已經削髮為僧, 就應尊重彿家禮義, 難道要做狗肉和尚??  
酒肉穿肠过,佛祖留心中,阿弥陀佛,

休大哥晚上好

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-16 20:20 發表

我唔係貓黎架 .....邊有咁多條命呀??
人生几轮回,为了心中的梦想, 就算BAN死又何妨 ,莫笑自己太伤感 ,只因世事多无常 ,看不透人间尘缘 ,一生一死即一轮回了
屈大哥好天气太热了,所以喝多了水,皆因喝多了水,才多口水喷

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-16 20:30 發表

但潛髐籈r!出張皇榜啦
立即下海捕文书缉拿采花大盗休谷客

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-16 20:35 發表

你求佛呀 ........口水飛到我唔緊要喎, 小心飛到個 d 大哥呀
我去醫五臟廟先 ....
咁咪好啰,有机会比佢发围
又係咁夜先食饭
慢慢

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-16 22:27 發表

請問我盜左釂A野呢???   
盗走咗一颗花季少女嘅心

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-16 22:35 發表

你又做和尚呀???  
我都想架,不过佛门虽广,不渡无缘之人

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-16 22:39 發表

係都唔關你事, 多事!  
我出名八掛嘛

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-16 22:42 發表

妖, 你咁咸濕, 做和尚都無人信啦!  
我谂住用和尚做晃子咋

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-16 22:47 發表

同埋諸事呀!   
呢个係我嘅本色

眼训休大哥,明日再会

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-17 09:23 發表

歡迎光臨, 不過呢度已經成為禁煙區!   
休大哥即係想赶绝我啫

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-17 09:50 發表

唔知呀!!

可能得2.0 , 而之前又用開3000cc, 所以覺得佢完全冇力
AkiraYuki大哥,新车好似有二级油门限制架,国产车就大多数都有,要过咗磨合期先发挥到动力嘅,唔知进口车係咪咁呢

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-17 10:08 發表

自動波車上斜路係咁樣!   
如果係半波起动就另讲喇

休大哥早上好

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-17 10:34 發表

唔係, 入黎無所謂, 不過整熄支煙先啦, 唔該!  
但我要担住支烟吹水先够力嘅喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-17 10:36 發表

佢架車應該係全自動波!  
我係话部车係斜路嘅一半呀,唔係部车嘅配置

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-17 13:52 發表
咪郁!男既左面女既右面, 未成年既企中間.......
咁不男不女嘅企边度呀

屈大哥好今日呢度一日长都冇人喎

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-17 23:15 發表

咁等樓主同小一未返煲多兩三支先...
我同你一齐出手起码要二,三包啦

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-18 00:10 發表

咁咪 x 都硬埋!   
係咪颈呀,休大哥

早上好,列位官人

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-18 15:16 發表
各位午安呀!!

今日好似冇尋日咁熱
係呀,AkiraYuki大哥,今日起咗风

休大哥晚上好

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-20 09:15 發表

而家夜晚好靜架...................
静静地先好,啱晒我地搞果味野

早晨,休大哥

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-20 11:51 發表
各位早晨!!

今日冇左八千銀!!  
AkiraYuki大哥早晨
我估计应该係你部车跌咗价

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-20 12:34 發表

唔係呀!!

係屋企部冷氣壞左!!

整 再加埋搭棚 要八千呀!!

岩岩整好左咋!!
AkiraYuk大哥部乜野冷气呀,咁鬼贵嘅

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。