推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-14 23:58 發表

孖舖咪正確囉~
Air Supply大哥早晨列位官人金安

其实一直想问(Air Supply)中文点读
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-15 09:45 發表
一哥早   
今天放假 ?
happycamel哥早晨

下午要开工呀你地放假有去边度玩呀

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-15 09:59 發表

今日甘熱 去游下水都唔錯 運動下身手同對眼
香港都有人裸泳嘅咩
睇新闻话有沙鱼f,happycamel哥唔好游咁开添呀

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-15 10:06 發表

滿腦色情 我係藝術欣賞
躞T魚唔識去泳池
藝術欣賞 ?一个多么堂而皇之的借口,令所有好色之徒大胆的狠狠地饱览眼福

我以为你去大海游添

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-15 10:18 發表

著得就唔怕俾人睇蝕 唔狠狠地望 靚女會好失望
happycamel哥真会揾借口

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-15 10:23 發表

但想狠狠的幹時就未必搵到借口
乜唔係比¥¥就得嘅咩

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-15 10:33 發表
慳得就慳啦嘛
咁不如打XX

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-15 10:47 發表

air supply係一隊組合,以我所知係咪冇中文名稱o?help:
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-15 11:01 發表

係樂隊名字 唔係話係好多個人組合
明白了,air supply是一个乐队的名字,是吗?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-15 11:05 發表

你說得對
多谢happycamel哥你就真

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-15 11:08 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-15 11:13 發表

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-15 11:18 發表

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-15 11:25 發表

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-16 09:45 發表
Air Supply大哥一路顺风列位官人早晨

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-16 09:52 發表

坐火車, 逆風都唔怕~

糊塗豬豬, 樂樂, 金巴, 豆豆早晨~
记住头到手切勿伸出窗外喎

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-16 09:54 發表

不如叫老豬在廣州接你啦。 
听讲溜之大小吉近路啲喎

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-16 09:53 發表

早晨糊塗豬
豆豆有礼

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-16 09:58 發表

帶我去威~
威嘅定义好飘忽下嘅喎例如我觉得够胆係马路边就够晒威啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-16 10:03 發表

]
豆豆衰

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-16 10:00 發表

頭到手?定係頭同手呀?
係頭同手,打错字啫

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-16 10:01 發表

咪住火車d窗可以開既咩?
係叫  Air Supply  大哥记住呀

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-16 19:33 發表

各位晚上好,真係好熱呀
happycamel 哥及列位官人晚上好

天不让人活了

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-16 20:42 發表

老豬快D開冷氣啦,熱屎你啦
开咗啦,买咗块冰放係个盘度,用部风扇向着佢吹,仲要係三档踩尽油,咁都算有冷气呱

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-16 21:23 發表

唉 可憐哦 乜你部車無冷氣架 保重呀 飲多齯 唔好吹甘多水
拎多個盤載豬油
部車就有,不过唔係好冷,但都唔使出汗呢几日,日日都饮几升水呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。