推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-16 23:39 發表

唔大正夠證實你真係傻謚!!!!
你都验证咗唔大哥同你都係傻啦
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-16 23:42 發表

快D講你哋倆個究竟邊個唔抵得我
小捕快啰,佢最唔抵得你中意我嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-16 23:42 發表

小豬豬, 做男人做著你都真係..........
如花咁愛你, 同你捱生捱死, 連仔都同你生埋, 你重成日要拋棄佢!! 唉, 你真係冇得救!!

如花咁三心二意,先跟你,比你拋棄之后再跟我,呢D咁嘅人,比你玩到殘晒,我梗唔会再要啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-16 23:44 發表

小豬豬實會乘機玩謝你..........
前提下要玩謝你小捕快先

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-16 23:46 發表

驚人內幕啊,要記底先得
kawdya大哥,你唔好信佢一面之词啊,实情係:................................咁架

今日冇心机打字呀

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-3-18 12:51 發表

喔,你係童軍領袖啊?
                             .

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-18 13:00 發表

我既身份,,,,,比較覆雜...
双面间碟人

卡姐去军训仲未返呢

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-18 20:02 發表

卡姐去軍訓, 好辛苦喎
童子军喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-18 20:40 發表

如花咁愛你, 同你捱生捱死, 連仔都同你生埋, 你重成日要拋棄佢!! 唉, 你真係冇得救!!

你先冇得救呀,讲二次咁多

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-18 20:42 發表

CY證明唔大哥冇傻, 呢度只得你小豬豬係傻!!!  
我都证明你冇傻

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-18 20:58 發表

ww大哥果然眼利
仲好眼浅添

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-18 20:58 發表

為表我洗白之驅
咁我都去做囉
洗白之驅又系乜野嚟架

[FLY]绵绵春雨早上,卡卡姐早晨[/FLY]

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-19 09:43 發表

小糊塗早晨,,,,未出現既都早晨
卡卡姐跑完步返嚟喇

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-19 09:51 發表

天氣唔好...隻腳又發作
咁你唔係屋企多D休息
明知只脚唔得就唔好跑啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-18 22:49 發表

成日讲丫0拿

...
:saujai:成日讲丫0拿:saujai::saujai::saujai:

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-18 22:51 發表

唔好成日扮忙喎!!!
咁真係多野做嘛

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-18 22:53 發表

唔大哥, 唔包括小豬豬???
包埋就唔得了...............
包埋你小捕快就得

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-18 22:59 發表

關你事?
                                      .

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-18 23:00 發表

小豬豬, 你最鍾意呢味炾!
都係近得你多,以后都係少D同你埋堆稳阵D

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-18 23:02 發表

CY會唔抵得你呱??
你唔抵得我咋呱

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-18 23:03 發表

人]點傻都唔及小豬豬你啦!
及唔及就唔知喇,总之佢傻就得啦

复完囉
跟手洗衫,洗完衫就开工卡姐今晚见

收工囉今日真轻松出街食饭先,卡姐一阵见

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。