推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-19 13:52 發表

洗衫唔係用洗衣機洗 
唔大哥,你估而家仲係係屋企咩
不过我屋企洗衣机都未有啊,洗衣机洗衫都唔干净嘅
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-19 17:15 發表
冷清清既星期一.................
唔大哥转咗新工之后就係咁喇
卡姐你又成日唔上嚟

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-19 21:48 發表

嘩,原來女皇陛下真正身份係童軍。

複雜??唔通係阿羅輸華新力卡

你咪一樣八

唔好意思我怡有獨鍾

今天你只得一歲要到處尋寶??

咁複雜

呢個係傻人理論

突 ...
kawdya大哥又一次搞掂晒

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-19 21:56 發表

都唔明V哇哥點解可以日日都咁嘅
呢个係佢人生唯一嘅乐趣,同精神粮食

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-19 22:09 發表

佢都幾大食下喎
佢以为自己可以气吞天下

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-19 22:28 發表
各位早晨, 我去沖涼準備訓教啦~~~
唔大哥886

[FLY]阳光明媚早上,卡姐列位大哥[/FLY]

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-19 23:48 發表

唔大哥又走................
见到你嚟仲唔走咩

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-19 23:47 發表

小豬豬你就肚吞天下!!!!!
证明咗我胸襟广阔啰

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-19 23:46 發表

小豬豬話明係豬, 佢梗係大食啦!
係你叫先嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-19 23:46 發表

係呀, 所以小豬豬已經冇晒人生樂趣豲!!!
我唯一嘅人生樂趣就係你喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-19 23:45 發表

各位大哥大姐post 得咁辛苦, 回得幾多得幾多啦!
又讲大话喇
口水多就口水多啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-19 23:42 發表

唔大哥............
唔大哥都未去,你喊乜鬼
唔大哥0可

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-19 23:42 發表

梗係垠茯皉P灟m去河邊洗啦, 睇電視都又做啦!
你就想喇,係屋企洗咋

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-19 23:28 發表

小豬豬, 做男人做著你都真係..........
如花咁愛你, 同你捱生捱死, 連仔都同你生埋, 你重成日要拋棄佢!! 唉, 你真係冇得救呀唷!!  

(小豬豬, 你夠係成日都係講喎三幅被啦! )
咁你讲过其实D啰

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-19 23:34 發表

小豬豬, 都叫鬻A唔好誤交損友謚!! 你睇鴽A, 學埋晒佢灠I!!
你咪就係果个損友啰

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-19 23:34 發表

Kawdya話你唔抵得唔大哥囉!!!
係唔大哥唔抵得你呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-19 23:36 發表

總之小豬豬你係最傻鶩荌!
我係最傻,你就係二傻喇

死喇,过完关都唔知做乜好先,又未有工开都係过去接龙啦

出街食饭囉,食完就开工喇

卡卡姐晚上好,我收工喇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

卡卡姐间酒吧准备拾笠喇,成日长一分钱生意都冇做过

卡卡姐,生意咁淡薄,我睇要开番妓院先得喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-20 21:48 發表
又要去沖涼.....光陰似箭, 又到早上, 各位早晨
千盼万盼终于有个客喇,可惜係孤寒鬼,睇有冇折头打嘅

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-20 21:50 發表

如花當然係妓院既生招牌

小一
唔大哥你舍唔舍得先

唔大哥88

[FLY]卡卡早晨[/FLY]
[FLY],[/FLY]

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。