推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 8366 於 2007-7-27 11:04 發表

咁新興市係邊樹架
係地球

新兴係肈庆下辖一个县级市,唔算大,你问係边度,咁就要睇你点去法喇
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 8366 於 2007-7-27 11:18 發表

我都去過高明,係坐船去洵陞i以舒服D,
但我知道,如果由高明去肈庆,
應該唔會好遠'
對嗎,糊大哥
哈,我就係高明架喇
高明去肈庆60公里左右,去新兴都係咁上下

引用:
原帖由 8366 於 2007-7-27 11:46 發表

我仲記得高明市有好多海鮮食,
海鮮(我的至愛)正
果啲係河鲜唔算係海鲜,因为我地係西江边,自然多河鲜食啦
你係几时嚟过高明架

引用:
原帖由 8366 於 2007-7-27 12:04 發表

5,6年前喇.
果时市政建设都仲好差下,而家唔同晒了,到处灯红酒绿,车水马流

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-28 01:40 發表

咁鬼夜既, 蚊都瞓啦!  
休大哥,你仲夜啦,成二点先上

休大哥早上好

引用:
原帖由 8366 於 2007-7-28 09:27 發表

糊大哥,
早上姣,
食咗早餐未
家务都做晒喇你呢,今日要唔要返工呀

引用:
原帖由 8366 於 2007-7-28 09:39 發表

下午先至唔洗返
咁有乜节目呀

引用:
原帖由 forever more 於 2007-7-28 09:51 發表
good morning everybody~~!!
文蛇大哥早晨好耐冇见喇

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-28 09:58 發表
骨魔鈴..........大家食早餐未呀 ??............不如齊齊吔個餐呢
边个做东先

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-28 10:09 發表

邊個最遲覆.......果個肯定係老細啦
休大哥这次死定了,昨晚他差不多二点时还在

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-28 10:35 發表

果然想法同我一樣

休大哥.....下午茶你做老細呀 ))))))))
你咁大声,佢边仲够胆上嚟

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-28 11:11 發表

你去左爆石呀 ?? 咁遲 ??

不過唔係最遲果個 .....
我可以做证文蛇大哥去咗接龙啫

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-28 11:31 發表

你幾時轉咗職業做二五仔呀 ?? .....好等我有借口扣佢分嘛
我一直都係架啦所以你有秘密千企咪比我知添呀

引用:
原帖由 forever more 於 2007-7-28 11:42 發表

衰仔. ! 玩左2野嚕~~!
玩完之后係咪去咗三级帖图版呀

引用:
原帖由 forever more 於 2007-7-28 11:46 發表

係公司呀 屎仔~~!
係公司睇三级贴图别有一番风味

文蛇大哥,休大哥晚上好

休大哥几日唔见,去了那里呢

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-30 09:52 發表

...........
屈大哥早上好列位官人金安

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-30 10:05 發表

早晨呀!老豬.....如果依家唔同大家打招呼, 就要同大講晚安啦
早安,晚安都係请安,都冇分别啦,只要你有大家嘅心就足够喇

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-30 10:22 發表

你有所不知啦!另外一個論譠出左個笑話, 話有個女仔成日好有禮貌問人食左飯未

點知比老闆炒魷, 理由就係:廢話太多呀

香港人依家有禮貌都要受罪呀
禮貌过多就变咗迂腐喇,简简单单就好

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-31 09:16 發表

休大哥早晨,乜晨早流流搞啲咁嘅嘢呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-31 13:06 發表

等大家醒醒神麻!  
就真,晨早流咁多鼻血

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-1 09:10 發表

咪當損血囉, 促進新陳代謝.......  
捐字都唔识打,以后点跟我做善长人翁呀

休大哥早晨

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-2 13:57 發表

冰個話我唔敢????  
好明显係鸡哥话你唔够胆

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-2 13:26 發表

真係好很熱, 我係屋企都feel 到!!

不過轉頭返工, 有冷氣享受下!  
AkiraYuki大哥屋企部冷气未整好咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-2 13:08 發表

你好呀, 出面好很熱呀!   
我睇仲有三个月係咁热都似
休大哥晚上好

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-2 21:54 發表

真係熱到出 !
坐係度唔郁都成身汗呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。