推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-2 21:55 發表

雞正一吹水王!  
仲係咸歌王添得闲我都POST番几首上嚟大家唱下至得
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-7 00:01 發表
乜你地咁夜仲唔訓????
咁点解你又咁夜唔训呀

AkiraYuki大哥,休大哥半夜好

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-8-9 09:57 發表
邊個話架 ?? 豪情 4 合成員之一到
Good Good Good Good Good Good Morning
豪情 4 合成員之FD到

屈大哥早晨,休大哥早晨

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-9 10:50 發表

好啦, 就封你做 "豪情小淫豬" 啦!  
哗,呢个名行出去真係会沟死女架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-10 09:31 發表
個颱風竟然番轉頭喎????  
咁都好呀,搏佢打8号台风,跟住就唔使返工
休大哥早晨

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-10 11:45 發表

個風咁弱, 都唔慌會8號囉!  
咁等我打电话比管风雨雷电嘅.........啊边个先,叫佢打8号风球,实得嘅喎,我同玉皇大帝佢地几个都好老友下架

休大哥有好野食都唔叫埋我,明知我最“为”食架喇

休大哥晚上好

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-13 09:39 發表

為食豬, 近期好少浦頭喎 !  
休大哥早晨

因为XOCAT比大陆封咗,我要用代理网址先上到嚟,你知啦,代理网址好鬼慢架,所以咪出少咗OST啰,我连表情符号都打唔出呀,谂住想锡下你都唔得

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-13 10:03 發表

we will dismiss before 8:00 wor!!
文蛇大哥早

乜一早就讲英文呀,唔会係讲我坏话呱

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-13 10:42 發表

咁都好既, 少左啲攪事既人, 應該係豬!  
而家想搞事都搞唔到啦,都出唔到 Smilies

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-13 10:49 發表

點會講你壞話呀!!

佢話八點前解散呀!!!  
我知。我都係讲下笑啫

去威乜唔係八點前集结先啱嘅咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-13 10:52 發表

睇見你真係慘啦..........
休大哥唔好咁“润”我啦,我以家都生不如死咯

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-13 10:57 發表

你應該放開心情!!

有得上黎好過乜都冇得上黎!!  
仲有係好过冇嘅,上次屈大哥话XOCAT比中国电信定为色情网站封咗,唔知用联通上唔上到呢?

我度都快够期喇,试下联通都好喎

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-13 11:52 發表

你有冇用緊聯通既朋友呀?

問下佢啦!!

不過, 個人覺得, 多數都係唔得
有,得闲叫佢试下先,得唔得就未知,不过以前我地试过上咸湿电影网站用电信就唔得但用联通就上到

我想转网络供应主要係电信就720蚊一年,但联通就600蚊14个月,想悭番啲啫,之不过联通人地话供应唔係咁稳定,成日会断线,而家都心大心细转唔转好

休大哥早上好

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-13 21:25 發表
是日Post夠數 ,各位親愛既網友 ,再會!

~未完,待續!~
等你~~~~~~~~

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-15 11:12 發表

血流成河............
休大哥,咁你有冇着番件避弹衣先上嚟呀

休大哥早晨,列位官人吉祥

好鬼慢,要成半个钟先出到一贴,想四周围八下都唔得

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-15 11:12 發表

血流成河............
休大哥,咁你有冇着番件避弹衣先上嚟呀

休大哥早晨,列位官人吉祥

好鬼慢,要成半个钟先出到一贴,想四周围八下都唔得

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-15 23:04 發表

開心既係睇到老爸由澳洲玩完返番勁開心!! 個心都安樂好多!!

唔開心既係小弟既細佬同佢女友分左手!!
大丈夫何患无妻,十步之内必有芳草,AkiraYuk大哥你又何必儿女情长

休大哥早上好

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-16 11:34 發表

佢唔係咸豬咩??  
我咸得有道理呀

好鬼烦呀,每次复POST都要重新登入,操他妈的

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-16 12:30 發表

唔係我, 係我細佬呀!!
边个都一样嘅啫,男人要以事业为重嘛

休大哥,(他妈的)唔係粗口,係国骂,今晚返嚟要同你上番堂课先得

列位大哥88

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-16 15:14 發表

你係"語言"專家??  
係粗口砖家至真,谂住教你讲粗口咋,休大哥

相關搜索目錄: 語言

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-16 21:59 發表

他媽的唔係粗口???....
高C哥晚上好

唔带性器官,应该唔算呱

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-16 21:59 發表

他媽的唔係粗口???....
高C哥晚上好

唔带性器官,应该唔算呱

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-17 09:04 發表

粗口係唔使教既, 細細個就已經識啦............
哗,咁你功力咪好高,今次掉番转要你教我喇,我总是感到自己啲粗口未够劲

休大哥早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。