推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-21 23:33 發表

CY見小豬豬你下海後搞到而咁樣, 佢梗係唔肯同你做啦!
最惨係下海搞到而咁樣后仲要同你一齐,咁TAMA哥仔先唔肯之嘛
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-22 23:05 發表
真冷清,連個女皇都招牌式打個招呼就走人,唉……
咪就係,去人地度都唔返自己度

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-23 00:19 發表

講咩~~~~~~~~~~
讲你坏话,话你係衰人啰

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-23 10:41 發表
早晨咁多位大人,一大早就要復POST了,

話你咯經營不善咯
搞到D客仔心灰意冷

大家早晨呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:36 發表

Kawdya又咁同你講呀, 你真係唔要得呀小豬豬!!!!
你连Kawdya大哥都害埋

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:35 發表

你偷懶就懶啦!!!!
头晕啊

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:34 發表

小豬豬你又咒罵唔大哥????????
小捕快你又再抛弃唔大哥......

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:33 發表

(小豬豬, 你夠係成日都係講鶪T幅被啦! )   
死傻佬讲几百次

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:32 發表

同小卡卡玩及其他洃D係卡卡女俠看得起你, 將責任交給你!
小捕快寻晚咁多错字嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:30 發表

小豬豬你唔好諗住走數, 卡卡女俠唔會放過你!!!!!
你都唔好谂住偷懒唔洗晒D大饼呀,我唔会放过你架

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:28 發表

(小豬豬, 你夠係成日都係講鶪T幅被啦! )   
成日都係呢句丫拿

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-24 09:21 發表
一個天陰陰既周六早上, 各位早晨
唔大哥又四出灌水喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-24 11:56 發表

一灌完水又要潛水, 學左鯨魚大哥
唔大哥转咗新工之后真係惨

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-24 23:11 發表

小豬豬做男主角好!
你做女主角咩

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-24 20:34 發表

貢快關閘..........仲有生意磨
有生意都冇用啦,掌柜都唔系度,冇人收钱

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-24 20:26 發表

都係Kawdya乖仔!!
个个好似你咁捣蛋咩

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-24 14:17 發表

一個濕淋淋嘅中午,午安

你攰嘛??

滿城盡爆BB房
kawdya大哥,你一次过复咁多,我好难逐条答你咯

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-24 12:34 發表

小豬豬,
呢度邊個未畀你抗害過呀, 唔大哥, 卡卡女俠, 駱駝大哥, 金巴大哥, 推車大哥, WC大哥, 吉兄, Kawdya, CY, 狂人大哥, 小初子, 小弟.....個個都中過你招啦!  
咦,今次小龙女冇份呢

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-24 12:36 發表

咁你死得未呀??
等你咋

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-24 12:37 發表

小豬豬,
你又想抗害唔大哥呀????  
你恨咗好耐啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-24 12:41 發表

係, 我]要發起一個"歡樂滿bb房"行動, 拯救唔大哥!!!!
你养起唔大哥就等于拯救咗佢喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-24 12:44 發表

學你儦!!
我寻晚几时有好多错字呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-24 12:45 發表

小豬豬你成日鄎袚o蛋, 卡卡女俠一定會收拾你!!!
我都唔想睬佢喇,成日都唔返嚟睇铺

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-26 09:51 發表
一二三四五六七八九位, 通通早晨
唔大哥早晨
要开工喇,各位顾客今晚见

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。