推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-26 14:24 發表
晏晝好!不過交投淡靜

俾ADA仔捉咗囉
掌柜都唔返嚟
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

各位大哥晚上好呀

好累好眼训,好想训觉啊

连复POST都冇力气

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-26 23:11 發表

又咁早關門
kawdya大哥下次早D上喇

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-26 23:10 發表

只要你剩番一滴口水就得啦
咁又唔使咁多,半滴口水足以洒遍XOCAT啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-26 22:56 發表

又偷懶!
有你係度边敢偷懒呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-26 22:53 發表

你係至好講!
你唔见我留底咗一滴口水咩

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-25 12:11 發表
你地講乜spring
什麼男主角, 女主角, 導演.....
你再少D返嚟就连唔大哥个样都唔记得啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-25 11:14 發表

小豬豬咁恨做女主角, 咪畀佢做埋囉, 男主角係佢, 女主角又係佢!
我做戏冇咗你小捕快边成事架

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-25 11:12 發表

其實呢個方法有好亦有唔好!!
点唔好法,讲嚟听下

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-25 11:07 發表

小豬豬你連小龍都想抗害埋!? , 你唔怕駱駝大哥湯鬻A呀?
小龍係咪就係骆驼大侠个舅仔呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-25 11:05 發表

卡卡女俠唔係請髐p豬豬你睇舖咩?
咁你入到嚟仲唔比钱我

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-25 10:14 發表
我句晏晨唔見咗???再補過,各位晏晨
我都讲番句早晨先

[FLY]列位君子早安[/FLY]

收工囉

各位大哥晚上好呀

出街食饭先,等阵见

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-27 09:17 發表
位君子早晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~
唔大哥琴晚做乜野嚟啊,咁早就头晕嘅

天崩地裂唔君子晚上安

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-27 09:28 發表
各位早晨, 好耐冇見, 近來點呀
老细早晨
近来生意一落千丈,拍死咗好多乌蝇,有几个无赖客饮完又唔比钱,再咁落下,我睇好快会收皮

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-27 20:12 發表

講咩
我话有几个无赖客饮完唔比钱

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-27 21:32 發表

唔知你话边个呢
梗係小捕快同你

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-27 21:15 發表
晚安,不过呢个钟数一定无人係度

好利害小弟非常水中王者堪称水首也
有我随时係度架

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-27 22:30 發表

好似仲有之後個句喎.....
之后果句咪就係收皮啰,係叫你收起D果皮第日晒干佢用嚟煮(送)架

做乜野啊,有问题咩

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-27 22:15 發表

係咩,无捕快哥呢两只乌英,就真係快……

随时候命猪
随时挟天子以令诸侯咋瓜

各位大哥早晨

大家好

天日先复POST囉

各位俊男美女早晨

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-28 23:13 發表

呢邊先講到唔大哥果邊又小豬,你情歸何處
都话小捕快係花心人嘅啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。