推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-28 23:10 發表

咁就緊係啦,同以前一樣,你咪好著數
唔大哥而家都好着数架
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-28 23:07 發表

認真爭唔過
咁又係,你边够小捕快争啊

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-28 23:07 發表
晚安嚟嚟去果幾位

上次你又話11:30
小捕快不嬲都语无伦次架啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-28 22:45 發表

唔大哥.............
又哭唔大哥喇

唔大.................哥

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-28 22:44 發表

小豬豬畀佢囍U大門派馬吊友追債, 要著草!!
咁又未至于呢个下场

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-28 22:41 發表

超級大傻小豬豬, 上謠縞y早晨就走??????
超级捕快小傻傻,唔係你想我点,唔使做啊,唔通你想养起我

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-28 17:57 發表

小豬豬又唔見左

工作真係忙了很多,
唔大哥,我呢排都好多野做啊

大家都係同是天涯沦落人呀

大家晚上好

各位大哥好呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-30 16:28 發表

咁我都要訓一陣先
卡姐咁早就训觉

今晚又出动定喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-30 16:24 發表

各位4:30pm 我都要食野後做野先
唔大哥今日食乜野啊

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-30 09:26 發表
各位早晨 我都要食野先
卡姐唔係去偷野先咩

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:55 發表

大家早都話小豬豬佢同CY有路謚!
我同TAMA哥仔都知你同如花有路囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:53 發表

CY想養起你好耐啦, 你唔好辜負佢呀!!!
你唔好辜负如花就真,佢都养你好耐啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:53 發表

咁你快囓h著草啦, 唔送喇!
你未同我织好对草鞋,我点着草啊

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:52 發表

小豬豬又想毒害唔大哥!!?
我未害唔大哥你就哭囉,可见你居心叵测,想唔大哥乜乜乜好耐喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:51 發表

大家都知小豬豬你係口不擇言界及語無倫次界屩撥※!
大家都知你口是心非,口出狂言,口若悬河(吹水时)架啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:48 發表

Kawdya, 你唔好行咁近小豬豬老婆如花呀!!
唔好制呀!! 上次CY行近如花少少就畀小豬豬喇!
小捕快怕你地抢咗佢嘅如花呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:47 發表

大家都明白知道大傻採花賊小豬豬鼢c行謚!
大家都见到老賊小捕快採花时殘暴嘅手段架啦

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-29 19:41 發表
晚安嚟嚟去去果多位

有人學我

你哋成日都互相指責對方,到底有乜目的

一家便宜兩家著數
向老前辈学习係小弟嘅荣幸

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-30 23:54 發表

衰仔
卡卡姐晚上好

点解返嚟都唔单声嘅

卡卡姐早晨,各位客仔早晨

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-31 01:54 發表

係度~~~~~~~~~~~~~~~~
卡卡姐越来越神出鬼没喇

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-31 09:36 發表

學左隻小豬即
卡姐早晨
我几时有神出鬼没啊

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-31 09:47 發表
各位大哥大姐早晨~~~~~~~~~~~~
唔大哥早晨

唔大哥而家忙到打声招呼就走囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。