推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 forever more 於 2007-9-5 10:32 發表

when we go??
文蛇大哥灌水呃积分啲技巧真係
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 forever more 於 2007-9-5 11:08 發表

按錯制者, 死仔~~!
好牵强嘅解释曾几何时我灌水比人闹时都係用呢个借口

引用:
原帖由 forever more 於 2007-9-5 12:47 發表

:bird::bird::bird:

咁都唔使:bird:我呱我.....我会兴奋架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-9-5 12:48 發表

你正一係壞腦豬!  
休大哥午安

係呀,我好坏蛋架

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-9-5 13:12 發表

去一個尋開心既地方!  
丽春院

AkiraYuki大哥唔係今早先收工咩,做乜仲唔训呀

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-9-5 13:26 發表
你唔好對住男人都興奮先得架!  
我有怪癖嘛文蛇大哥又着得咁性感张大头相喎

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-9-5 13:27 發表

訓左兩個幾鐘啦!!

人老啦!!

想訓多少少都唔得!!
咁今晚要开夜工点算呀

引用:
原帖由 forever more 於 2007-9-5 14:02 發表

妖~! 我條女來嫁~~@!
乜文蛇大哥条女都有我条女咁靓喎

引用:
原帖由 forever more 於 2007-9-6 09:00 發表

怕什麼怕??!!
高C哥怕唔够劲儿呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-9-5 17:27 發表

兩條粉腸又唔預我!  
預咗你咪三条粉肠

早上好,休大哥列位大哥

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-9-7 10:36 發表

頂, 全部豬排...........
休大哥,带定蔡依林张相得啦

引用:
原帖由 forever more 於 2007-9-7 16:12 發表

唔係喎, 有d已可供食用

只不過哥哥話好多囡, 貢我咪施展南帝絕學.............. 彈指神功 law

幾好玩~~!
好玩得过海公公嘅“揸波龙爪手”

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-9-8 01:23 發表
各位好, 岩岩放工!!  
AkiraYuki大哥好

呢轮返夜班呀

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-9-10 00:31 發表
各位晚上好呀!!!!!  
AkiraYuki大哥晚上好得闲再同你讲下驾驶经验,而家要搞电脑

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-9-9 19:42 發表

Hello, how are you, my friend ??  
Take a good big brother, HammerEtherington seen recently busy?

I can be in English?

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-9-11 00:56 發表
岩岩放工咋, 你地又唔見哂!!
我啱啱睇晒旧OSTAkiraYuk大哥晚上好你今晚又咁夜先落班呀

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-9-12 13:35 發表
.....................testing for smilies.
呢个有啲似屈大哥你喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-9-15 22:28 發表

朋友, 你找誰呀??  
找一个令我夜夜魂牵梦萦的人.............

休大哥,晚上好

近来肯定很忙了,这么少出现

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-9-17 10:29 發表

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-9-20 13:23 發表
Good afternoon all!!
AkiraYuki大哥午安呀刚落班呀

引用:
原帖由 forever more 於 2007-9-21 09:36 發表

早呀, 休休~!
早上好,文蛇大哥,休大哥

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-9-22 01:28 發表

十月尾呀!!
恭喜AkiraYuk大哥记得POST相上嚟睇下喎

[fly]春江潮水连海平,海上明月共潮生,花好月圆人团聚,福声声伴你行。休大哥及列位官人:中秋快乐! [/fly]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 休谷客 體力 +60 我很贊同 2007-9-25 12:21
  • 休谷客 威望 +60 我很贊同 2007-9-25 12:21

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-9-27 10:29 發表
Good morning, everybody !!  
早晨,休大哥多啲返嚟呀,好静呀而家

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-9-27 23:36 發表

係咩? 等我望下先!  
有冇偷睇到好嘢呀

早晨休大哥
本帖隱藏的內容需要積分高於 40000 才可瀏覽

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。