推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

發新話題

★¨*·¤.☺早午晚安☺.¤·*¨★

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-26 11:24 發表

哈哈~ 貓o左唔知自己講咩既人最恐怖
貓o左唔知自己講咩嗰啲叫酒話,而我覺得貓左有暴力傾向既人最恐佈叫醉拳

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-26 11:26 發表

你同祈福黨黨主祈福?
有破案feel? 你做私家偵探洶G奶呀? 2椅, 呢行d生意好好賺喎
係呀, 米米生日呀! 下次囉, 下個月都好似有人生日
私家偵探好多都揾笨,响收費過程都好虛無飄渺比好多預支費用又做吾到要求,咁當然都有正派,而通常做lee行既人以前都係當差

相關搜索目錄: 私家偵探

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-26 11:29 發表

你地o係廚房開檯呀?
當然有d家庭比較辛苦, 所以要知足常樂
識搵要識洗先係懂得享受人生
係煙油食煙嗰啲煙油,比妳笑死我真係要放去笑話版先得
我很認同,大家努力

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-27 17:17 發表

咁究竟醉o左講既野真唔真既呢? 我覺得好多人醉o左講既野都唔算數, 但好多都係真心話 (真係醉果隻喎)
無酒品先會郁手郁腳
酒後吐眞言,妳响平時唔敢講,唔想講都會吐出黎,咁當然有啲係借醉行兇,等妳冇仇報
而醉左應承妳啲嘜啲物呀,好多都係酒話,所以少信為妙(以上是本人個人意見)

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-27 17:18 發表

好多行都係呃飯食架啦
私家偵探係有錢人既玩意, 台灣就興用黎捉姦
妳嗰行呢,講啲黎聽下
好似嗰個據x鳳咁呀

相關搜索目錄: 私家偵探

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-27 17:19 發表

放去笑話版要放埋你果句喎 乜你d朋友係煙剷咩?
我已經好很努力
咁响啲聯誼會房好焗好易變豬油包
睇得出,成日7:00am就見妳蒲頭

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-27 19:54 發表

哈哈, d人醉o左講既野我當然唔會記住啦, 但會有可信性...醉後應承人既野係唔算數, 包括我自己都係
妳都好坦白喎不過點都好,可以同班好朋友一齊飲酒吹水已經好開心

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-27 20:02 發表

我果行? 當然有呃飯食既人啦
璩x鳳果隻碟我無睇過 因為台灣如果告另一半通姦, 係要通過徵信社 (私家偵探)捉姦先會嬴官司所以都好好搵
嘩鞋!!好厲害喎,識咁多野拔~我都冇睇過,睇報導啫
呢排睇報紙話台灣人玩wii玩到傷晒,吾好玩咁多啦,玩狗啦

相關搜索目錄: 私家偵探 報紙

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-27 20:06 發表

我好少去聯誼會打牌 不過賭局通常都要食支煙 (叫糊緊張嘛)
咁早起身係因為我返工遠o者 我都唔想咁早架
自己友呀不過係大部份人既習慣
要坐個幾鐘頭車吾通住大6病就抖下啦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-28 06:59 發表

咪係. 今晚你又唔到
自隊三杯玩得開心啲

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-28 07:01 發表

識埋d無用既野有咩用丫
打wii打得耐先會整親, 我地一理人玩, 輪住打ok架
d狗會自己埋黎撤嬌, 所以唔使同佢玩
好過我唔識呀他朝可能有用
咁relax下都幾過癮,妳有冇養開狗呀

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-28 07:02 發表

壞習慣
big6唔係嘛
抖ing....今日好dd啦有心
講酒話啫估都估到妳唔係响big6住啦
咁今晚飲多兩杯男朋友啦我都閃啦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-29 18:57 發表

佢地飲到傻o左, 唔黎你損失
邊個係大傻,中傻,細傻呀有妳地飲埋我個份都冇損失既

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-29 19:00 發表

唔會養一我無時間打理, 二唔想連養動物都要有生老病死...好hurt架嘛
我好多年前養過一隻叫lrish setter,喉嚨發炎入左細菌救吾番學妳話齋呢家真係冇時間,所以家下養魚

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-29 19:02 發表

無飲男朋友 但溝酒都溝到亞媽唔認得
我飲o左好少因為真係作病同回塘既關係
咁呢啲場合到就點都飲架喇
仲話回塘,溝酒飲,好易醉架

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-2 18:41 發表

我睇o左既大傻係女黎架
中傻都係女
細傻係仔
通常啲女仔都好飲得下喎,但係咁多陳慧嫻既

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-2 18:54 發表

呢種??

嘩, 無咁大地方同時候侍候佢諗都唔敢諗
不過我好鍾意husky

http://f7.yahoofs.com/users/45c9e6f0mc15c9d ...
係呢隻啦,我既神犬
husky我都鍾意

有套電影講佢地响雪地比人遺棄左吾記得咩名
養啲細魚,好似皇子,藍班馬,三間,成個遊樂埸咁,好過癮架

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-2 18:57 發表

咁我都唔想飲水
所以咪飲少少囉...回塘既表現
聽講個個都屙喎有冇病上加病呀

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-3 16:04 發表

D女仔趕時間快d暈暈地就返屋企
我識好多女仔都好飲得,仲要冇肚腩嗰下好嘢,真係咩構做哩

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-3 16:08 發表

我都係因為果套極地雪犬而鍾意husky
我朋友都有養魚, 但成個魚缸得一條唔知叫咩, 不過聽講好貴一條
我對魚無咩研究, 不過對東星呀, 青班果d就有d興趣
你講果d係鹹水魚? 養魚都好多野搞
嗰條應該係花羅漢,我都養過,好鬼惡有其他魚就打硬交,除非同龍吐珠,東洋刀呀一齊都吾會打旣,因為嗰兩條都好惡
斑~好呀但有一種叫紅瓜子我好鍾意食架
我養嗰啲普通魚黎啫,佢100幾十條都吾赤養鹹水魚套架生好貴又吾識養養魚當擺設又好風水都好,有野郁下舒服啲

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-3 16:10 發表

我無飲啤酒
第二日有d想, 不過d感冒發唔到出黎, 過o左兩日又無事喎
你個big6 trip咁快返既?
温完書好似話係貝殼類出事
係咁啦,小病是福,買張6合彩啦
嘩!再吾返入藉都似,仲要晚晚飲

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-3 16:48 發表

你鯨飲啤酒O者
你要同多多飲下喇佢仍然係NUMBER ONE...未見佢醉過
我話啲女仔呀,不過我都鯨架
原來係高手,不過聽個名就知啦,多多都冇有怕

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-3 16:56 發表

呀, 你講一講我記得佢條魚叫紅龍我唔知咩黎...好似龍吐珠咁架
有野郁郁下? 生個小朋友囉
龍吐珠有分紅龍,金龍呀,呢種魚响印尼傳過黎,嗰邊賣好平,但印尼人養得好叻
要成400百萬,玩住人地嗰啲先

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-3 17:09 發表

呀....係呀, 蜆呀我食o左一隻唔多好燒蜆 如果係cherry stone又唔同
我唔買6合彩架世界上無不勞而獲
o係big6做野, 個個都飲到pk 咪好囉, 你都鍾意飲兩杯
係咪杯 ...
成個食家咁喎我好少消遣,通常飲酒
啱丫,冇不勞而獲,當佢係bonus
大陸個個吾係比煙你食先就杯杯清,又其是白酒

相關搜索目錄: 白酒

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-3 17:12 發表

版聚我見過2個高手, 一個已經無上黎玩, 另一個就係多多
果晚我執死雞見到佢唔多先埋去同佢飲, 點知佢要同我飲酸到嘔既紅酒同飽到嘔既啤酒所以幾杯之後我地就停戰 同佢飲老芝佢屎緊
酸到嘔既紅酒做左死雞皇呀妳主埸實冇失威啦讓兩球都仲得呀

相關搜索目錄: 紅酒 啤酒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。