推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 珠海、中山夜遊小指南

引用:
原帖由 澳門客 於 2009-6-12 21:01 發表
蓮花路小天使風險很高,很易被小天使坑到
拱北到中山岐關大巴早已20元一程,回頭重要比多一元保險
個人非常同意

3年前到今日都係$20一程, 回程都係$20, 無多$1架, 如果買return tickets, 再平幾元
最後一班晚上 8:00 幾 9:00 就開, 要留意時間

車程 : 旅遊巴 90 minutes / 白牌 60 minutes 到拱北關口 (大巴到連花路頭)

相關搜索目錄: 保險 旅遊

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 澳門客 於 2009-6-5 00:07 發表
去左多年珠海,sn最高cp值都係君豪,價錢唔算太貴,囡囡質數有一定保證,nc就不知,因為小弟不喜歡飲酒
$490 真係所有野都幾平均好
其中有2個VIP room, 好Q大

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 Dsample 於 2009-6-2 23:21 發表
見有師兄話新貼少,小弟不才就出下,珠海、中山夜遊小指南!
當年因工作關係在澳門工作了幾年、所以對珠海、中山有小小認識就在此講下啦!

交通:
可以經澳門到珠海、在澳門碼頭撘3A(新福利)、10B(澳巴)到關閘。 ...
Dsample Ching

請問which NC 行 5-12-18
好似未聽過

Thank you

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 Dsample 於 2009-6-16 23:58 發表

怡景灣、銀爵會、海灣部份女,不過小弟窮未試過、只係轉述朋友!
小弟那時多數去中下價NC場、好d既阿里山、至尊己經覺得太似生意佬場吾o岩玩了!
咁應該吾係啦, 應該最貴都係 3-10-12

你提及7-8間NC, 因我大部份都去過

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 Dsample 於 2009-6-17 00:02 發表

近近裝修過了、$490? 上次好像收我550?
師兄有折?講極都無得平、不過間房靚好多!
可能+咗
我之前 4/F VIP 房但冇窗開價好似 $538,  講價 $490

相關搜索目錄: 裝修

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 Dsample 於 2009-6-17 20:25 發表

師兄幾耐前去?我上次係四月份、講左好耐都吾減、或者因為我地係過夜客?

另那三間NC應該係有甘貴既女、因為吾只一個人同我講!有機會我會証實下!
Dsample 師兄
海灣、銀爵、怡景灣、至尊、動感、金沙、王府, 阿里山
籃色果d我都去過下, 其他2間我吾識, 可能係果2間

君豪我上次好耐去啦
但我4-5個月前有介紹朋友去
照計過夜客無分別, 佢有個HJ plan, $190全包, 拱北好小有HJ

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-6-17 15:16 發表
大部份都去過 ...
你衰啦 ...
衣加知你點解腰骨痛啦
貓兄
晿K吾同玩法, 好feel 好多
我同班長一樣
好多時無下場
引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-6-17 19:13 發表

大師傅,

可否帶我哋呢 d 新手去呀?

有勞!   
Boot Boot Ching
見笑啦
我d朋友好多返晒HK
我最近好小去啦
不過如果你有性趣
可以一齊

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 kenlui 於 2009-6-23 18:35 發表
小弟是中山常客, 看師兄的資料, 亦得益良多...
坦州資料可否 PM 給我 my   kenbond007@hotmail.com     
老坦資料你最好去澳門 d forum find out

我都去過3 / 2 次

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-6-19 15:56 發表

icanfly2兄,

咁就一言為定.   
我可以大鄉里出城蘿.   
Boot Ching
點話點好

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-16 23:49 發表

豬海天氣情況如何?
So far so good

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。