推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

各位大哥好,我是新來的,請多多指教
我都去了好運來一排,唔知有冇大哥試過入咗房(我想有半個鐘到啦),要你換房話要俾個要過夜旣客喺你間房瞓,然後換你去樓下嗰間吉祥房,哪間房只得部風機同一個開咗會好熱嘅燈炟,好似入咗桑拿房咁呢?
試過有次未夠鐘就叫第嗰小姐嚟準備俾第二個客,那時我未完鐘出房,那個小姐就喺出面等,之後冇耐電話响話夠鐘,我冇留意時間,落到去冲浪至發覺早了半粒鐘。
現在真喺有D失望,那處的環境同D小姐的技術都不錯呢
多謝各位大哥指教

聽咗咁多大哥既回應,搞到我都唔知重去唔去GFS好。
唔知再去時佢地會唔會知道我post咗之前果編嘢呢?大家有冇試過post咗文佢地又知道係你地出詐你型呢?
我覺得同我揼開嗰個 bg幾好骨技,幾夾我架。

引用:
原帖由 oldkent 於 2006-10-5 10:53 PM 發表

一班有建設性的八婆
各位"八婆"中秋節快樂,人月兩圓、拮多兩轉!

(Sorry all bro,my cumpter something wrong,only can tape english(before can use chinese writing pad),hope bros can understand what I post.)
I highly recommend @^(night shift) ,try heroil back by foot.from shoulder to leg,push oil without using her hand,I feel better than use by hand,maybe that night I feel so tired.
But maybe not every one can try becruse I marked her many times(4-5times),and she know that you're really enjoy or need her massage by foot.
Her voice also nice and talkative,if you want quiet just tell her you want to sleep,she is OK and let you take rest.
***sorry, I think I write too long.

All bro happy halloween
Trick-or-treat.................or she
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

咁有無女女,經理出事呀?擔心 擔心

報告各大哥早二日去了,一切好似無問題
試咗新來的(^幾好,中上力,位凖值得一試

想問近來有幾個bg都話放大假,是真放假定係大換人呀

BB,瑪姬,autumn.......,又有幾個新bg番工,以為換血啫

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-5 00:15 發表

瑪姬聽晚回巢啦!
仲有佢好姊妹阿賓都有可能返來!
我都好想再找BB
秋香姐應該都係放假姐
同柏植都幾啱KEY
多謝

引用:
原帖由 oldkent 於 2006-12-5 22:53 發表

BB走咗喇。
吓!唔係呀,好可惜喎!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-25 01:16 發表
近期有數位太湖技師加入
再加上來自其他場的個別技師
令平均骨技水平提昇了!

除秋香姐外,揼得的技師有:
9,12, 16, 25, 38, 66, 70, 82, 85, 99.....

我怕有遺漏了?

其實就算是 2, 11, 20, 2 ...
其實messenger兄可否告知邊d係夜班呀
謝謝

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-1 00:40 發表
試了新來返中班的 ^
年齡看起來廿五六,樣貌外型不俗
採用中式指壓推拿,雙手非常柔軟
她的減壓式推油手法更是別具一格
我就是追尋這一份舒暢入懷的感覺

messenger兄聽你講試了^,真的好好呀,減壓式推油手法真係名不虛傳,尤其是佢果招跪油背舒服到不得了,好唔好意思搗到佢成大脾(包括內則)都係油
感謝messenger兄介紹,但我驚以後佢旺鐘又好難mark佢了
PS.A,B 隊的兄弟都應該感滿意

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-3 10:26 發表
跪油背我都係首次試咋!
每次滑落黎果下,感覺超正!!!
她採用自備的香薰油架! 的確好有HEART!
Keung兄覺唔覺得她一舉一動的姿態好優美?
睇怕都唔易再MARK到佢了! 希望

GFS好好珍惜和請 ...
同意大哥的說法,佢推油真係好有heart好優美,有d俾自己條女服侍的感覺,不過我不會沈船的
但又好矛盾,我地咁推佢,佢實旺鐘,自己唔易mark佢係唔係有d捉虫呢,不過我通常晚上12點幾1點上去messenger兄你好似早d上,我地應該唔會爭野玩吧

相關搜索目錄: 香薰

ok搵日找*&揼揼,佢係返早定夜呢?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-6 00:48 發表

我似乎倒了自己米
昨晚想番MARK她
但她已有BOOKING
仲聽到有客致電MARK她今晚  
莫非咁[橋]係我,12點幾揾佢(是電mark的),如果係就very very sorry喇messenger兄
ivy話我之前個客係朋友介紹揾佢,唔知係你定睇完你係lee度推介找佢呢?

經messenger 兄推薦找 (@,力就真係不大,不過感覺到佢真係有心同細心去同你推油!
樣子不算標緻但把聲的確幾好聽,肌膚真係好滑!
可能因為佢之前係做美容,到last part佢幫我按頭時差d瞓著覺,因為淨得半個
鐘到唔想一瞓著就夠鐘要走,咪叫佢按腳囖,點知都係瞓著咗!
佢返4-12不過有時如果唔夠人返工都要踩到尾,又話如果佢走咗都可以call佢返嚟喎因為佢住得好近,不過個人覺得唔係好適合要大力的兄弟們,另外沒有飛鐘情況!

相關搜索目錄: 美容

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。