推介:| 角色扮演 | 漫畫書店 | 日本動畫 | 漫畫創作 | 日本明星 | 電腦遊戲 |

發新話題

Cosplay Sex

busy w/ 鬼佬 boss

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-13 09:28 發表

唔駛講咁多, my 過去式:
your 過去式 means 你ex ..? not likely la....see the right bottom corner ?...copied from web

His skin color 有d 似我wor. ..but 我冇鬚...好彩

佢bf有髮線向上移危機

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-13 14:10 發表
人稱 M 字額皆有一專長, 搵到錢是也
Ha ?... i dun think so la ...u think M for money 咩?

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-13 14:04 發表

著鞋唔著襪, 大碌兼老實~~
隻腳實臭到淵...Um住個鼻先

著鞋唔著襪, 屎忽硬"骨骨" (唔識寫tim)

引用:
原帖由 dove 於 2007-7-13 14:19 發表

咁就要問問 kathy 先知啦
可能係調情香水...
Kathy: "hmmm 係82 La Ve 既腳臭味 ...."

相關搜索目錄: 香水

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-13 14:28 發表

唔敢當...識少少JEI

睇穿人諗乜就強啲
幫我細佬睇睇相好 wor !!

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-13 14:44 發表

你影張相post上嚟我幫你睇
你話架 !! 好...等等

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-13 14:47 發表

支持!!!

kat 姐都開始 post 男人啦, go go go !
Is it only can upload "Web" based photo ?

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-13 15:01 發表

我POST先呀:

真人同相片有少少出入, 真人靚仔o的~~~
換智能身份證 la 哥仔,...揾police拉你架

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-13 14:48 發表

Free of consultation charge又點話
Can i post without URL link ??

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-13 15:07 發表

你可以upload上嚟架

期待中
Everybody, ladies n gentlemen...here come w/ the dick face of 2007:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 大冒險家 於 2007-7-13 15:11 發表

Everybody, ladies n gentlemen...here come w/ the dick face of 2007:
正所謂: 龜毛生上肚,...小西就冇煩惱

引用:
原帖由 大冒險家 於 2007-7-13 15:14 發表

正所謂: 龜毛生上肚,...小西就冇煩惱
又所謂: 龜毛生上頸,...小到你咀 lam lam

波波, 見你o甘鍾意打機, 送部PS4過你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-13 15:13 發表

嘩, 乜你個龜頭 "貢" 大架?
wai, u said free 睇相, where is it ?

K姐周時話隨哂衫去shower...有次襯佢唔為意影鬼佢

引用:
原帖由 dove 於 2007-7-13 15:34 發表

好似唔"arm" size 喎
arm 架 la C Cup ma...

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-13 15:37 發表

good shot

Kathy 有幾濕 ?...

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-13 17:47 發表
你班人趁我唔係度係度"搞搞陣",  仲有口個個呀邊個, 邊個......大乜冒險家, 作死呀!  係我到擺檔都唔通知聲. ........我邊"庶"有咁濕呀!!

哪!!  想睇嘢嘛! 睇啦 ...
Orrr....u breach the rules ...post 露點相 !!!罰五千 !!!

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-13 17:59 發表

墮lin 女俠???

Kathy 昨晚就是這樣上天堂

一話罰五千立即劣到換張墮lin 女俠相???
冇鬼用....好彩得我睇到K姐張露點相 ja

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-13 18:14 發表
唉...我又miss咗...
no problem ,...K 姐成日吹自己bf點粗點硬, 開頭都有d 唔信....點知.........................really hard and thick !!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。