推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

龍虎門討論區

原來o係o尼度大家多數都係小龍迷,而小虎則係眾矢之的,
至於黑龍就唔係o甘多人講,我自己就係黑龍迷!
早輪無聊走上少林寺個網頁,睇下有無金鐘罩,點知真係有,
仲有縮陽添,真搞笑.......

http://www.shaolin.org.cn/asp/lec_chapter.asp?LecID=54
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +12 精品文章 2006-9-28 14:49
  • 冰河 威望 +12 精品文章 2006-9-28 14:49

白鷲點CHEAP法?

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-28 03:08 PM 發表

以現在的進度,最快可能都要出年至睇到!
好明顯係老黃唔Q記得有通天百年大典o拉,
唔係早輪有兄弟先o係度提過,石沉大海o拉!
不過話時話,老黃話百年大典好快就o黎,
o甘五大世家o尼?

早兩日睇一個有齊中華英雄,風雲,神武紀,兩極o既網站,
個版主對想睇風雲第三部o既朋友有以下忠告:
1.不要記住之前的劇情
2.萬一不幸記住了,都唔好同往後的劇情作比較(尤其係功力設定方面)
3.若比較後發覺前後有矛盾的地方,都要強逼自己覺得"這是理所當然的"
我覺得以上忠告對"新著龍虎門"的fans一樣有用!

引用:
原帖由 Mika 於 2006-10-5 03:48 PM 發表
今期邪神同蚩尤踩上星宿島.........究竟青元老識唔識功夫架? 對住七王都咁面口架? 今期有樣野講得好好--就係老天尊話東方無敵心智幼稚........老王咪一樣!!
之前邪神要見蚩尤,佢就第日即刻飛過去,依家又要跟邪神去星宿島,堂堂一門之主呀!好似
做到人地條靚o甘,有失身份呀!

今期有無講老仙功力去到邊?
舊著老仙出場果陣,佢仲勁過邪神

引用:
原帖由 lcy2k 於 2006-11-6 06:33 PM 發表

我唸佢係想問網上邊度有得睇....
我都想要知道邊度有得睇最新最快嘅新龍....麻煩各位大佬邊個知道嘅話唔該單聲.....
我知道邊度有得睇,但我驚o係度post條link
出來後果度會比人剷走,邊個想要o既話搵
我,我e-mail條link比你地

引用:
原帖由 a1771550 於 2006-11-7 10:33 AM 發表

大哥,唔該send條link俾我啦,多謝先!! ^^
已send左短訊息比你,睇下收唔收到

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-11-7 02:18 PM 發表

我都要~~
SEND左o拉
本帖最近評分記錄

highways兄 & Icy2k兄

睇下收唔收到

大家估下老黃記唔記得交待老妖點樣比人打到
半死o既經過?

[quote]原帖由 ruger 於 2006-11-25 02:29 AM 發表

會唔會係.....藍浪:「喂,龍虎門呀?,麻煩叫老妖聽電話,話係藍浪搵佢呀!

本週金句!

failong兄,

已左messgage比你(新龍link),睇下收唔收到?

引用:
原帖由 failong 於 2006-12-5 10:40 AM 發表

thx晒你呀....收到啦....

唔該晒大佬你呀

我想問下你有冇舊龍既呢.....勁想睇番
舊龍link本身有2個,但已經比人剷走o左,所以麻煩之前收到條新龍link o既
大佬,唔好將條link post出o黎!

今期好好睇!亦都越來越鍾意四龍

新龍80幾期左右曾提及九霄九章比八章強三倍,而銀鷹的八章比邪神的
藍級還有所不及,而韋陀只是到達九章初階,如果當佢強過八章少少的話,
o甘韋陀頂多是有白級初至中段,應該未有教主級數,所以龍記班老作應
該不是因他太強而雪佢,只是人太多唔識處理o者!

當日銅獅要同銀鷹比試,跟住邪神就要佢地一齊同佢鬥內力,退得多d果個就輸,
邪神初先只以藍級同佢地鬥,但佢地兩個都迫唔開邪神,照o甘睇銀鷹的八章應
該比不上邪神的藍級......我諗

引用:
原帖由 kincs 於 2007-1-4 03:10 PM 發表
睇今期
蚩尤都係勁小龍少少 都未可以壓倒性咁贏
睇黎佢功力同金羅漢差唔多 話唔埋仲衰過金羅漢tim....
一個門主實力只有金羅漢程度ge門派就可以搞到通天教一頭煙
通天教班友搞乜ar?
金羅漢成日想做反  ...
淨係上期講通天教廿年前因不擅水戰所以攻唔陷元始門都搞笑o拉,
80年代仲用木帆船,舊龍果時都用快艇,遊艇o拉,仲有大炮添

相關搜索目錄: 遊艇

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-1-4 06:40 PM 發表

邪神後尾唔係用白級震開佢地咩? 原來只用藍級? 如果只用藍級就震開兩人,咁九霄八章就真係唔及藍級咯...八章真係好屎...
Liu兄你無記錯,後尾係用白級震開佢地,我意思係邪神初先用藍級以一
敵二都無處下風,証明八章比藍級差o者!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。