推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[桑拿浴室] 佐敦鴻星閣奇遇

佐敦鴻星閣奇遇

Report番個之前的小報告先
去了鴻星閣.佐敦果間,部升降機仲係舊舊哋,雖然都好快去到最高果層,即係七樓.
好心連埋樓下啲夜總會一齊整整部升降機吧....
講番件女,今次的奇遇,171號,我都唔知點解呢間啲冧巴會咁大.,睇個鐘牌,技師入咩房做野果個,.全部都係三字頭的冧巴,即係由100起.....而無兩字頭的號碼,難明..
做咗171號,night shift,入房,下,識架,原來係以前碧泉的36號,我一望,問佢係唔係走兩間場,佢無答我.可能真係仲有踩兩間場..
佢係咪好正?ok啦,唔可以話係非常超班的女,但順眼,皮膚白,波路ok,奇遇的意思係竟然喺第二間場撞番做過既女囉...171做嘢都ok.程序都有做足..如果想搵番碧泉36的,可到鴻星閣搵搵.
臨走知客送升降機時,見到寫住啲優惠.1人平50...跟住越多人就平得越多,我唔記得清楚,2-3,4-5人分別又平啲,六條友每人可平100,原來我張單已經減了$50,都叫平咗d,不過我諗都幾難搵到六個人咁多人一齊去囉.兩至三個就易啲

引用:
原帖由 joeyyung 於 2008-7-5 12:47 發表
很久 很久以前去過, 場比較細 D...
較特別的可能係休息室成一個正方形
等入房的圍住圈咁坐
電視方在中間
四邊的位都可以睇到....

其實都唔算細.....佔咗成層架la.........

引用:
原帖由 chanloong2008 於 2008-7-6 13:07 發表
b4 I always go there, but the bg. is not so gd
其實女我未試過
只係喺度做過171
但相當回味了
一來之前識佢,喺第二間做過
二來佢都算幾掂囉

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2008-7-8 11:56 發表
果度是有兩個字頭NUMBER架,樓主若想揼骨以後搵兩個字頭咯。3個字頭有咩服務?樓主應該清楚咯。(樓主是不是入水吧右面的房間?)  我通常上去都是搵番以前東湖隻牛牛幫我揼既。佢幾旺架。
咁佢係幾多號 ????

引用:
原帖由 snookermaster 於 2008-7-18 18:27 發表
Is it closed?
closed ??
我都係早幾日先去完
可來close

各位巴打有無最新report呢.......

引用:
原帖由 DGS 於 2008-8-5 12:34 發表
的確有d技師係auntie~~
其他女.不太清楚
171就young,樣都ok的

引用:
原帖由 DGS 於 2008-8-7 12:38 發表
上次118都young
係瘦左d
118咩更 ???????

引用:
原帖由 DGS 於 2008-8-13 17:20 發表
overall 係一個不錯的選擇
除左她比較瘦左d
thx share

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。