推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

幾可愛喎

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-5 09:07 AM 發表

以無線的作風及出手, 冇咩理由咁大手筆撬佢過黎
會培訓一個既機會更高
我覺得無線挖佢過黎唔出奇,因為真係幾缺乏主播,而且仲有兩個有左B,幾個月後人手更加唔足夠!

不過真係冇可能100萬咯!

快周又出招

今期快周偷影曾美華同男性朋友去街,封面所用字眼令人作嘔!

引用:
原帖由 johnchan3 於 2007-2-7 22:36 發表
系唔系: 曾美華同男人xx......
大約係「曾美華火速換仔 又X又X」

(註:X字極之不雅,故不打出來!)

回復 #11 johncage 的帖子

不過我只係睇過封面同目錄冇睇內文,唔知d相究竟有無出現到所謂的「又X又X」!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-7 23:11 發表
好似有,仲放大左美華隻手,賤!

如果周街做d咁ge野就唔係咁好,好似以前趙珠咁......

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-7 23:34 發表

唔係你咁諗呀,
你自己去睇下啦!
sorry係我心邪!

以前有d似周迅

引用:
原帖由 super720a 於 2007-2-21 05:16 發表

還有把聲呢!不過Carmen把聲無周迅咁沉,有高低變化
周迅把聲其實都可以冇咁沉ge,聽過佢唱歌就知!

佢而家個髮型同如果•愛的周迅一模一樣!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。