推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

大型正骨場我搞咗位技師三次~

我吾想影響間場同位女女,所以我吾會講係邊間。

大型正骨場一間,我當時按緊正骨,見位女女幾可愛,手多多摸佢,開頭左閃右避,慢慢又吾多閃避,我見咁就緊係得寸進尺啦,手越摸越低,溫柔咁按佢小妹妹,開頭佢用手格開,我再接再勵再出擊,按多兩按位女女開始有反應,佢按吾到摩停晒,享受我按佢小妹妹,我即克彈起身同佢嚟個法式濕吻,左手繼續按佢小妹妹,咀得三兩分鍾我推佢落張中式按摩椅,咀佢全身,拉開佢件衫同胸圍,對奶生得幾靚,約34B左右,我係咁咀佢對奶,左手又係咁按佢小妹妹,我申隻手入底褲裡面按,嘩~濕晒,我慢慢除佢條褲同底褲,佢用手揸實褲頭吾畀我除,我咀下佢又細聲講不用怕、不用怕,成功拉低咗條褲同底褲,舉高佢對腳,睇見佢小妹妹係一線西,重係粉紅色,極品呀~我細佬即彈起硬晒,見佢小妹妹咁靚,我又醒佢用舌頭咀佢小妹妹,佢越叫越大聲,外面好多服務員同客人,我驚畀人知叫佢細聲啲,但冇乜用,我見流晒水個心忍吾住做咗個大胆嘅決定,就係同佢做愛,宜家諗返都驚,如果被人發現我吾知會有乜野後果,另外就係我同位女女做咗三次都係打真軍冇戴套,當然全部外面出野,吾想害佢大肚,但就真係冇諗過喺正骨場會做愛,好彩都冇被畀發現,而且感覺係超激同爽,我可以喺三個鐘裡面起三次頭可以做三次我都覺得奇,我相信係因為位女女幾可愛,樣有70分,吾高但身材吾錯,有波有籮,小妹妹又生得靚反應又好我細佬至咁勇可以起三次,做完問返佢同男朋友分手半年有多冇做愛好耐,畀我摸到佢好想要所以忍吾住畀我,做咗三次佢話好舒服好滿足,我簽咗二百小費畀佢,呢次經歷我覺得好幸運,我决定要約佢下次去開房玩餐飽~

引用:
原帖由 lgrlw007 於 2007-6-23 16:33 發表
在那家啊,能否告之.........
Sorry 答應咗女女吾講得。

引用:
原帖由 Fastener 於 2007-6-23 17:14 發表
手多多就有野食,真係"正"骨場嗎?
打真軍就真係要小心!
多謝 Brother 提醒,成個星期細佬都無病無痛,當日咀位女女小妹妹都冇臭味,應該冇性病,有冇AIDS就吾知,不過吾做都做咗,出得嚟玩、預咗要還!

引用:
原帖由 Charlie+K 於 2007-6-23 19:35 發表
There has many windows in 正骨場, and most 服務員 will looking inside the massage room around 20mins,why can you ML in the room?
我做咗三次,每次都吾過十分鐘,可能因為打真軍關系比較快,所以冇畀服務員發現。

引用:
原帖由 jjchan218 於 2007-6-23 20:12 發表
A public show in the sauna!!!!
冇人知所以吾算公開表演~

引用:
原帖由 regor881 於 2007-6-23 21:25 發表
3次起頭 ?? 咁勁..????
我自己都吾信,不過當日真係起三次、插三次、出三次,我冇食藥!

引用:
原帖由 devils 於 2007-6-24 02:57 發表
Don't blow water! pure suna how can let you to make love ar? 3 times! dreaming 3 times ha ma!
我吹水就扑街死。

引用:
原帖由 Cyberman 於 2007-6-24 05:47 發表
Hard to believe ?
世事無奇不有,信則有、不信則無,我冇作野!

引用:
原帖由 91254431 於 2007-6-24 17:22 發表
don't day dream? how come you can ml in normal sn? they are open and see-through window. many witness watch you ml?
間房幾格攝,可以偷偷搞到。

引用:
原帖由 太空貓 於 2007-6-24 21:19 發表
係正骨場抽水, 我就信, 要開大..就機會不大..
難以相信......
我明白確係幾難令人相信,不過我講嘅係事實,我作大我扑街死!

引用:
原帖由 zcjc 於 2007-6-24 22:25 發表
好少可以咁樣,正骨場工衣,環境一般都設計成不易開大
位女女工衣係套裝,著長褲保守型,不過要除有幾難呀!

引用:
原帖由 流浪客 於 2007-6-25 00:40 發表
大型正骨場?

我就唔多信喇!

大場o的房左右牆同房門都有窗,
有經常有服務員o係走廊行來行去,
仲要o係間房三個鐘(45分鐘x3=215分鐘)做三次?
盡管師兄你有潘安之貌、如簧之舌,
我諗個技師 ...
世事無絕對,我吾係想話我有幾利害,正骨場我都可以開大,我只係分享我嘅經歷,吾信吾緊要,吾好話我吹水,我吹水我扑街死!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-25 00:44 發表

天使之施師兄, 是一型正骨場比簽 200 小費, 我諗個場只可算是中場囉!
個場按超過三個鐘簽小費冇上限,我冇當位女女係雞,我吾簽咁多!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-6-25 01:32 發表

大家都係講下,唔駛咁認真;
發到個誓咁毒,開口中點算?
我吾想各位 Brother 以為我作野,有就有、冇就冇,我冇講大話!

諗落都係我錯,我吾應該分享呢個經歷,我一心諗住分享下開心野,想吾到人嘅天性喺乜野聊天區都存在,吾好意思咁多位大哥,我以後都吾會再喺到分享任何野,打擾晒!

我再講最後一次,我以上經歷如有任何吹水及作大,我扑街死!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。