推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

皇室假期水療

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-11-22 05:16 發表
最近御式試過 3 條女:

1. 按按吓走咗出去…話斟水俾我…去咗好耐…回來都無俾水我飲

2. 按按吓話要告假,想屈我俾一百元的告假錢,另加小費

3. 一邊按一邊睡覺,瞓完覺仲 ...
咁你都算吾好彩喇,三次都冇運行!

我月中重遊舊地,除便點咗位女女,樣就一般般,但身材吾錯,加咗一個鐘就有驚喜..............................

小費都係畀一舊,見佢吾多高興,佢話人哋乜都冇都畀一二百小費,我賺晒得一舊~呵呵”

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-11-23 20:33 發表

唔通想開心啲既關鍵就係…加鐘???!

尋晚神推鬼碰下試了水療,我又開口中,之前的顧慮成為事實,六百大元買了個教訓。有機會再分享。
你可以參考下其他師兄分享嘅帖,絕對吾係畀錢同加鐘就會有驚喜,佢份人工分分鐘高過你同我,重有其它因素在內至決定到你有冇運行,吾係三言兩語講得清楚,簡單講就係要有「天時、地利、人和」,缺一不可!

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-14 15:51 發表

最近同個玩line識的學生妹上去玩,兩個人都點了890的水療套餐,妹妹仔見到咁靚環境好開心.

首先,一到步,當然同個妹妹在水療房間內的私人沖涼房內來個鴛鴦浴,woo............好甜蜜!

跟住技師入來, ...
加埋自己成千八銀扑埋野,如果係鐘意個女仔就冇所謂啦,喺正骨場扑野確係又爽又激呀~

不過嗰道格音麻麻,叫床大聲些少門外同格離左右係會聽到0架。

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-14 17:50 發表

在香港,扑個陀地伴唱/小姐好少少都要1500,而我呢個係某大學的翻譯系學生,質素唔錯個隻

至於鍾意唔鍾意,帶得去玩一定有feel,唔一定要一生一世(呢個世界邊有?)先算掛?

至於隔音...........隔黎做 ...
我性格比較低調,就算同我女朋友開房我都吾想佢叫床聲太大畀其他人聽到,我覺得吾好意思,話晒都係公衆場所呀嘛。

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-15 11:07 發表

我試過有次在某邪骨場,扑緊之際,突然有另一個技師唔小心撞左入黎,我停下來,呆一呆,然後笑笑口問:係咪想一起玩?
有某幾間場,一般我未除褲位囡囡都會自動報價~「老細有冇興趣叫多位靚女入嚟一齊玩呀,加多幾百蚊之嘛,我姊妹嚟0架,好舒服0架,試下啦老細~加多幾百蚊之嘛,出嚟玩吾好咁小氣啦」............

引用:
原帖由 Doer 於 2008-2-14 12:12 發表
皇室假期水療的價目同樓下的按摩價目不同,其實他們當是分開的業務處理,所以就算在皇室假期的網頁上亦找不到詳細價目介紹,我有其他渠道所以得到以下價目及詳情,和各位分享一下:

牛奶Spa Rmb498 1hr45min
...
呢幾項水療我做過三項,最後結論係,做時舒服,埋單後個心吾舒服。

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 Doer 於 2008-2-23 09:04 發表
各位朋友,可能之前的分享讓大家誤會了,其實皇室假期是一家非常正規的場所,我相信絕對沒有其他特別服務成分的,請大家留意
皇室假期都係我主場之一,世事冇絕對,只可以話個別技師敢吾敢同你犯規,基本嚟講係豪華正規場一間,特登想搞野吾建議喺呢間搞,因為嘥錢~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。