推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 MiniCookies 於 2007-3-18 17:26 發表
咁係邊幾個呀? sugar 姐姐,話比我聽邊個係靚仔呀
曲奇妹~傳聞~以殺傷力~排次序~既 →club神,細摩,大哥,九九,頌有一個叫阿sam~呵呵呵~
不過我全部都未見過~,~你問下糖糖姐姐有冇見過
離開,不應再打搞愛人~對不對???

引用:
原帖由 MiniCookies 於 2007-3-18 17:38 發表

四眼欺文靚仔...

i like~~~~
=,=
四眼哨牙凸下巴
屎忽扭扭下!!

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-18 17:36 發表

一個都無見過~~~
但傳聞中...最少有三個係 四眼欺文靚仔...
係斯~.~唔係欺~.~

皇馬2:0 呵呵呵呵呵~~~~~~

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-3-19 18:41 發表

全中
呢幾位o既殺傷力可以令任何囡囡投降
我唔覺得有咩威力je~,
男人當女人係玩具,
女人都一樣可以當男人係玩具,
只係有d入自以為是,可能俾人當左係玩具都唔知je~

送首歌俾你啦!!!!

愛情不過是一種普通的玩意兒 一點也不稀奇
男人不過是一件消遣的東西 有什麼了不起

什麼叫情 什麼叫意 還不是大家自己騙自己
什麼叫癡 什麼叫迷 簡直是男的女的在做戲

是男人我都喜歡 不管窮富和高低
是男人我都喜歡 不怕你再有魔力

Lamour Lamour Lamour Lamour

是男人我都喜歡 不管窮富和高低
是男人我都喜歡 不怕你再有魔力

你要是愛上了我 你就自己找晦氣
我要是愛上了你 你就死在我手裡

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 samman149 於 2007-3-19 16:32 發表

最大話係你
有邊個男人唔講大話ga~~~~wakakaka~~由其是一d自以為是既男人~~~

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-19 20:51 發表

咁要快D拿,要趕住生金豬仔.
係香港假結婚係犯法ga~wakakaka
唔通你地黎真????

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-19 20:58 發表

妳點知架?
你指我知係你對佢係真心定係假結婚先。

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-19 21:01 發表

真心
哦~~~原來你係同佢真心咁假結婚........

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-19 21:22 發表

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-16 23:10 發表

爸B∼∼∼因為佢唔Q係正常人...面皮當然厚Q過樹皮啦....
D網友係咁E講下溝死女排行榜...
佢又真係以為自己係..

又唔知自己個樣...有幾Q似”黃任中”(陳寶蓮個契爺)

: ...

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-16 23:10 發表

爸B∼∼∼因為佢唔Q係正常人...面皮當然厚Q過樹皮啦....
D網友係咁E講下溝死女排行榜...
佢又真係以為自己係..

又唔知自己個樣...有幾Q似”黃任中”(陳寶蓮個契爺)
樣衰 ...
賤格都唔緊要,頌要加埋口臭tim~
佢都唔知自己其實幾咁唔受人歡迎~

有陣時真係好唔明,
佢明明在工作上,or呢個虛擬世界上都已經唔受人歡迎,
難聽d就叫做孤立,
點解頌可以咁自己為是呢?

又唔識得守遊戲規則,
頌要吹水唔抹咀,
明明冇野就要作大!!!
點解又唔去做作家丫,做編劇都得啦,
又唔知自己做過既衰野多人知!!!
睇黎佢都係想背棄自己既承諾,
想爛jj ,想一世抬唔起頭做人(某位置)!!!!

有陣時真係覺得好q煩,
明明大家都留一線,
唔想再去講一d過去左既事,
為佢留半點面子,
只係呢一個人係都要將自己既面抓爛!

做人做到咁,
究竟係為左d咩野,
如果佢係話為左要同呢個世界既人有話題而講,
我韻韻可以係道講一句,呢d朋友要唔要都算!

究竟呢d人值唔值得大家同佢做朋友?
就算一個人幾友善都好,遇到呢d人,都要小心咁去做朋友!

早晨啊~uncle 莊~~~~~~~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。