推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

尋晚1點鐘飛左出去銀泉.

冇乜人.成個浴室只有我一個客人.

沖完之後去左休息室坐.叫野食同時MARK左(*

食到一半已經執好房.等我入去.不過我食完先施施然入房

個技師前前後後都等我左3個字.都仲好好態度.讚!:

一開始按手按背部.OK有力.而且我因為操勞過度問題已經唔多受得起.佢竟然即刻知道重手左.佢按背脊D筋真係好掂.舒服到曉訓

按腳稍嫌輕手左.不過按脾筋果下搞到我想叫咁滯.爽死了

推油按胸幾新鮮.成個人滾哂.之後就係戲肉.兩隻手不停按膀胱.脾筋.手指仲有意無意揩到小KYOTO.真係滾哂.

不過佢冇得HJ

樣貌:7/10.黑麻麻.不過都隱約睇到佢唔錯既輪廓.

身型:9.5/10.好SLIM.一雙美腿

手勢:9/10.輕重有緻.以第一次MARK鐘黎講.真係好好.如果翻啅必有進步.

態度:8.5/10.有少少DEAD AIR.不過仲肯主動出聲傾偈.最少一開始已經等左我3個字都冇黑面.笑容滿分

P.S真係好多謝白貓兒版豬既推介.我一向都有去開銀泉.不過冇相熟技師.叫D經理介紹個個都係陳國漢蔡寶奇.以後會多左去

93轉左做日更

咁夜晚我咪又冇行

引用:
原帖由 fitman 於 2007-10-3 04:56 發表

啱啱做完(# 幾好樣帶幾分憂幽鬱眼神 力水同準繩都重差d 始終做左冇耐  但幾好心机  把声線好听偏細声 2/1冇vas 若想旺鍾必須在dup方面進步或..........
若不太攰揾個靚女 ...
我就係想搵返個VAS既老相好

引用:
原帖由 Spidy 於 2007-10-3 17:48 發表

緊係俾足..
上次係深圳,個bg話至少$200.. 跟住我無要...
唔好去搶

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-13 23:38 發表

fitman兄, 你左邊是CDROM網友,
你走左我見到佢就同佢相認.
你地係銀泉開認親大會

引用:
原帖由 fitman 於 2007-10-20 11:23 發表

之不過係......認戚小会
唔知我去銀泉會唔會見到你地

聽講(#去左做日更.放工仆去試下先

引用:
原帖由 fitman 於 2007-10-20 12:48 發表
樣就幾好 dup就麻麻 都可以mark 架  
下週5先至得間recall
唔係.我一向都係搵開(#架

不過之前係夜更.呢排先轉日更

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-20 12:59 發表
尋晚發生一趣事:
在locker區一客人dress back準備走.當時客人多, 佢還欠件西裝褸未有伙記得閒替他從locker拿出,他自己拿出(no big deal, right?) 跟住tip入錢箱. 但伙記忙於服務其他客無睇見佢tip故亦無say than ...
一行出豉油街比人溶卵左都唔知乜事

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-11 08:43 發表
如果有網友,講明兩拍玩齊,幾時同做邊個,但只俾代支五草,
好易現形架渣.
邊個咁打靶

見到咁多位去地奴都有咁好既包膠...

搞到我都想放棄9樓添...

好耐冇去.小弟想今晚試一試

有乜野好NO呢

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-25 20:43 發表
(* #* * !@
估唔到呢段時間都有人上黎解答問題.

如今晚兄台既NO可予快樂回憶....

小弟將以身相許報答

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-25 20:57 發表
one more night shift !^  and ^
咁剛剛果D係日間嘛

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-25 21:05 發表
yeah day shift, leave on 10:00 pm  u can phone booking to see whether leave or not
(*都係DAY SHIFT架.

以前我去過仲係夜間...

外形PERFECT咁滯...不過冇VAS...

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-25 21:38 發表
轉左冇幾耐 vas part 2 好過part 1 日班佢都幾旺鈡
咁冇辦法啦.

唯有試下FITMAN大人介紹果兩位啦.

冒味一問.外形OK嘛

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-25 21:41 發表
Kyoto 兄  !^吖 吾錯架
真的嘛.高瘦就得架啦

兄呢個字我唔敢講...我都冇出POST咁滯LU...

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-25 21:43 發表

真吾好意思 我通常日間去多d 所以夜班冇咁多介紹
唔好咁講啦.FITMAN大人有好NO彈比我.我已經想以身相許了

今晚心思思想出發.

唔知去地庫定係九樓好

我就係冇睇股市...搞到FITMAN兄講親既野我都唔識-口-

兩位稍安母燥...

請恕我呢個CD-ROM多事.

兩位係唔係應該互相PM了解一下發生乜事呢.

引用:
原帖由 fitman 於 2008-8-12 21:00 發表
你卦住見靚女忘左形啫
前幾日夜晚落左去.

LOCKER師兄報左KEY NO.

明明166報左169.搞到我係休息室好得閒.

冇所謂.睇下中國拎幾多面獎牌都好

最搞野兩位經理係我面前不停搵166係乜水.

但係我又唔方便當面提點我就係166.

之後我細細聲問:仲有冇BG呀.

佢地先知我係未入房.我再慢慢講...我咪係166囉...

大家都大聲笑左出黎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。