推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

我的初次海联 3P 經驗

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-10-17 18:16 發表

如果同狗仔比, 狗仔個感覺warm好多, 但都可一試!好奇想知d囡囡係唔係由唔同師傅教出來, 兩條女d服務唔一樣, 其他bros髽eedback都係有唔同!!
我都覺狗仔好好多, 仲同我反震蛋0忝
唔識英門,唔知你講乜!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-10-18 15:43 發表:

一. 狗仔將杯奶當水咁玩, 但%*將奶茶背部然後用c乃
二. 狗仔個袋有震蛋但上次就冇用, %*有麰曮Y震蛋而係按摩棒
三. 狗仔會逐隻手指用口洗乾淨, 但%*就冇

最低限度有以上分別, 所以估係因客而異, 定係由唔同師傅教出黎!!  
狗仔意圖將之室入吾江門, 吾憤力抗之~ 唔鐘意比人拮!
狗仔都有逐隻手指用口含熱水 同我洗乾淨
引用:
原帖由 icheng609 於 2007-10-18 15:48 發表:

她倆是否系出同門, 我不大清楚! 但表現各異, 可以找出原因!

建議: 和她倆 3P, 然後 invite ! 作監場。 相信這樣可以知道真相!
一王兩后~ 承惠 900圓正
引用:
原帖由 def_lo 於 2007-10-18 17:38 發表
澄清多一點, 就係%*支按摩棒真係姥井鶻 - 我背脊呀! 各位bro唔好誤會!!
狗仔都有用震蛋 同我按摩左一陣

相關搜索目錄:
唔識英門,唔知你講乜!

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-10-18 22:20 發表

Thanks for additional info. Good to know service level!
唔識英門,唔知你講乜!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-10-19 01:46 發表
佢話多謝你話比佢聽?女?服務水平可以係點
原來如此 ~ 多謝你的解話

原本無諗住番啅佢, 果曰傍晚再去!  睇左幾輪 無件0岩心水, 0岩個件 又放假 ~ 奈何!!

所以才再度重遇她

朋友昨日剛取新証,為慶祝結伴到遊深圳各處!

悉其深夜點零鐘到臨,居然只得 六女供選?!

幸得友人能屈就選其一伴樂,吾則大廳恭侯 ~
唔識英門,唔知你講乜!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。