推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

新卡樂b報告

回復 #5 jjbb88 的帖子

WAITING ................

引用:
原帖由 wormworm 於 2006-11-14 10:43 AM 發表
小弟以前叫exchange, 平時齋睇多, 耐唔耐先會出report.  ^^ 請多多指教。

續...
話說帶左條女上房,通常小弟都會同條女纏綿一番先去沖涼,可惜同呢件野完全撘唔到channel,咁除左衫就去沖涼。沖完涼,上到床, ...
這些場應該很少肥女,以前在這個場試過陀地叫小倩,每次做完都給我按摩,可惜二個月後便走了,,在這裡咁耐都未試過給囡囡小費,通常你會給多少?

引用:
原帖由 auriga00 於 2006-11-14 03:29 PM 發表
兄弟,食撻呢樣野...
各有所好.....

引用:
原帖由 carol87812 於 2006-11-15 01:01 AM 發表
師兄, 咁洗費一共要幾多銀兩?
我月頭那次18:30 到 22:30 埋單一千三百幾,上個星期日 六點半到九點半就八百幾.

引用:
原帖由 JM168 於 2006-11-15 11:23 AM 發表

女三舊???咁唔係平過大陸,真唔真???
真真,如果 二Q都是五百元....

引用:
原帖由 SIG 於 2006-11-23 03:24 PM 發表
Thank you for your 食撻 report~~~~~
看落又幾好樣,

引用:
原帖由 COWCOWD9 於 2006-11-24 06:11 PM 發表

厘三間姊妹場叫做管理佢地釂づぐX好
全部都係三舊,唔會臨時加價
囡囡貨真價實,但張單間中有問題

引用:
原帖由 tailawyau 於 2006-11-25 03:52 PM 發表
>> 但張單間中有問題

acutally it should be always!!!
一般都是百多元,今次四百多元,真是有點兒那個不過今次我說了有些問題,她很快便改正了張單.

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-2-23 14:22 發表

Those were the days la...
新年想試試這個場,但不知會否少囡和收費貴,昨日有金色的媽咪通電話都叫我不要去她那裡,因没有囡囡.

引用:
原帖由 ck363 於 2007-2-24 17:41 發表

新年想試試這個場,但不知會否少囡和收費貴,昨日有金色的媽咪通電話都叫我不要去她那裡,因没有囡囡.
剛上過去,收費正常,但很多囡囡還未回歸,兄弟們都是要食自己先.

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-2-26 22:43 發表

大部份場都要到初十後先逐漸恢復正常(所以已經餓咗我好耐喇
我因為等唔得咁耐,只有搏一搏.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。