推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

170 1234567
發新話題

~飲~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-10-21 20:26 發表
卡卡女俠))))))))))))))))))))

收唔收到??
收唔到
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-10-23 00:23 發表

女俠返薇ㄗ..........你就...........
得淡笑

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-10-23 00:24 發表

咁你重唔到搵女俠返!!
交畀你

晚安晚安晚晚安,今晚掃毒去,聽晚論壇再見

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-10-24 23:13 發表

咁快走????
计啦,有细菌等紧我嘛

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-10-25 22:57 發表

清晒未???
未呀,仲有D清病毒之餘又要刪鱆G個文件,人地唔想刪點算呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-10-25 22:57 發表

清晒未???
未呀,你就得太快啦

稟女皇大人,V哇大哥走鱁

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-12-11 13:04 發表
咳...咳....近幾個月周遊例國, 依家返黎喇
女皇億歲,幾月不見,但已人面全非了,大捕快都閃埋啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-12-13 09:57 發表

冇見一排, 把口都係咁
把口一樣係咁香咩

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-12-11 21:49 發表

各單位注意!各單位注意!有不明潛水物體出現,請戒備!
使乜注意有你咪得囉

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-12-14 16:51 發表

..................真係說話好講,,,,快d搵捕快出黎罷.....
呢度靠哂你啦....
無啦無啦大捕快要去讀書考試喎

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-16 02:43 發表

呵呵呵,卡卡姐回来了,以为你以后也不再回来了,以为再也不憡鴔A了,曾r多少次,恍惚里,我以为你回来了,千百回|里想要看清那蘊I影.可惜还未 ...
你好掛住卡姐喎

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-12-22 12:37 發表
                              .
讲句野都悭番,过分。

圣诞快乐,女皇快乐

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-24 09:11 發表

但卡卡姐都唔挂住我地
有,我地唔知

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-24 09:13 發表

kawdya仔你地有过圣诞麉湛江有乜牁d呀
以前係讀書果陣係學校就有氣氛D,宜家無咁濃烈囉。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-24 09:13 發表

卡姐可能要留番齯f水同人漭甈[
同邊個呀????

聖誕到,女皇未到
酒吧過聖誕全場免費,酒水女皇包。女皇聖誕節億歲億歲億億歲。

迎接新一年,迎接舊女皇,酒水再次全面。新年進步

歡迎新朋友

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-23 00:19 發表
这里上了锁没有还好,还能出贴卡姐你好吗
歡迎舊朋友,
引用:
原帖由 vensen 於 2008-1-28 21:25 發表

hello!
係你都M個近D鵀^啦,唔該

170 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。