推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 今季馬圈形勢我見

今季馬圈形勢我見

澳洲幫勢力強大,白德民是世界級,贏老四隻爆炸我覺得佢直頭係殿堂級,雖然我好想佢輸。
潘頓三捷皆為冷門,但末段騎功狠辣,沒拖泥帶水。
再加上柏寶,薄奇能同戴勝,夠晒本錢呼風喚雨。
法國騎師繼續無寶不落,冼仔之贏馬左手鞭,輸馬右手鞭,睇到火都黎。杜利來+蘇保羅,死亡組合,唔明還咁多人重買。在澳洲幫咁多人用之時,還給你法國佬幫佢贏?
本地薑本來就騎得,再加有二磅可減,全部鹹魚番生,今季構成T不知繁幾。
南非佬薛凱文非胡恩達級數,騎二線馬時刻要睇住。
今季3-5倍熱門死得人多,尤以法國騎師經手最多。反而2倍以下熱門還靠得住。馬會話本港賽馬熱門勝出率唔差,其實靠晒呢類馬,小組也會𥄫實呢類馬跑法,玩野成份較低,可以以T行頭方式下注。
最後一題,有一馬房今季經常贏頭場,看呢條水能延續到何時。條路未爆之前,唔理乜馬,一於照跟,反正該馬房的馬多數好分。

大家有乜見解可以分享一下。

相關搜索目錄: 賽馬
你的美出自你的內涵。胡小姐,可以和你做朋友就好了

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-10-16 19:43 發表

胡某繼續大熱必釘,今季釘到大熱Place都冇 ....

D大注好撚兇狠,永旺財Last 3 minutes 400萬W飛唔補Place;贏得寶25倍落到6倍 ... 飛到馬到。
永旺財下一場無得書,唔係老白咁神化,400個Win早已得手。不過條Q可以保到老本。
咁橋,贏得寶也是輸比老白。

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-10-16 19:58 發表

下場鄭雨滇無得騎 la ... 要換人 la ...  
我覺得佢無騎錯wor,唔通要出柏寶?

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-16 23:35 發表

今季睇過幾份馬報, 東方, 蘋果同太陽...

不約而同有幾個馬評人都提出針藥谷馬呢個問題.

因為暫時為止有頗多數馬係由虫變龍, 其中金星(段速跑出二班而勝, 下場唔見影), 彪形大漢(上場包尾, 今場win).

...
還有運動健將,跑得好快
由虫變龍大多出自三、二個華人馬房。
如果馬會肯公開出賽馬食過乜料,用個乜針藥,馬迷肯定舉腳歡迎,但呢樣野係絕對無可能發生,因為斷好多人米路,也會給公眾看穿練馬師部署,變成無啖好食。
話時話,你話賓康在港練馬時有無用過一些合法的禁藥呢?
馬匹表現飄忽,對香港賽馬及投注額絕無好處。可惜馬會仍然ah Q,話熱門勝出率唔低,唔得佢死。

相關搜索目錄: 賽馬 運動

引用:
原帖由 淋塵偉仔 於 2007-10-19 02:19 發表

mark+gor....請問係邊Q個馬房呀....好似次次都唔同馬房贏頭場喎
石同葉

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-17 13:29 發表

賓康岩岩又衰左存有"眼鏡蛇毒液"呢種禁藥.

有馬評人爆口賓康係美國個邊同獸醫及研究所建立左一個好大o既網絡架.

mark gor 多o的黎吹下水~~~
無問題,最9-up的求其話淡出,唔多d吹水呢度遲早摺。
除了吹水,摩仔有無吹簫好介紹

引用:
原帖由 利記 於 2007-10-20 11:50 發表

佢自己本身就係一個能手啦
法國幫繼續沉淪,杜仔愈遲開糊,相信實力坐騎會愈少,開糊更難了。看來,最大機會是告大力俾隻好野佢

夜馬賽事,已連續三次,每晚有一場由澳洲騎師包辦三重彩,看這條路會否延續

冼仔今年經常停賽,不過,佢停更好,起碼諗小一樣,佢d馬究竟要唔要

今晚賽事(5/12)吼澳洲騎師,trainer吼葉廄, good luck.
心水介紹:瀟洒大少,過關博士

今晚有膽無腳,手風極之唔順。尾場提早收工等週日慈善賽再諗。唔買但都提供隻多多升,Q+PQ蘇仔

1212夜賽形勢

一節淡三墟,對今日賽事提不勁。心水只有r2駿馬大師,下線Zabeel應有長力。
蘇保羅今晚擺下強陣,但此廄一向谷草夜賽表現非常一般,加上今季作風極難捉摸,一提,柏寶今季騎此廄未贏過,今晚成大熱的馬宜小心。

至於韋達加胡新之組合,我也投不信任票

蘇銘倫直覺今次到來,反令投注更難。當一場法國四大高手同場時,選馬不易。不過,法國系必會在這兩個月炮製幾場精品(即睇到谷九氣的場次),試拭目以待。

相關搜索目錄: 精品

蘇銘倫今年到來,至今告摩兩廄仍未供馬他騎,此子今次東來,主力騎霍廄馬,看來跟以往之目的有所不同了。今次還有蔡之坐騎,看來他和韋達同場時要小心推搞

老摩去世,大小摩回澳洲奔喪,看來未過頭七,大摩馬還是避之則吉。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。