推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-3-15 12:58 發表

基本上係無咩痕既, 同我都同意minghin兄既講法, 你一世有病重要定有條巴痕重要, 有左好多病唔係到你有無得簡, 醫好已經算好, 如果你好似我咁5年都重未好既, 你比一百條一千條巴痕快d比我好翻唔好折磨我好過啦, 好 ...
stanleysex兄
有D人真係唔明我地中咗招咁耐仲未醫好既心情.
冷凍同電療我都試過..我就比較喜歡電療.傷口細.復完快,
兩樣醫法各人各喜歡啦~~~只要醫得好...乜野巴痕都唔係問題咯~~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-17 13:05 發表
唉...
不知仲咩, 真係屎忽(門邊)痕...
手指又生小水泡(上網睇話主婦手), 又痕又痛...
約左一陣上去.
不過應該好多人.
上去都差不多收工.
BLACK_SARENA兄
屎忽(門邊)痕.未必翻發既.可能天氣熱有汗.
注重衛生,多清潔.痕都唔好大力抓呀.損咗就有機會翻發架.
有時肛邊痕,沖凉時用花洒水力沖洗會好D.

相關搜索目錄: 清潔

stanleysex兄

笑看人生啦~~回望五年前知道自己中咗招.驚到想死.無助.心情跌到落谷底.
相比依家己經好咗好多..人生在望.多年來大家都分享咗心得,生理同心理都解决咗好多...以前D  ching 全部失哂蹤係好事,有朝一日你同大家講Bye Bye~~係遲早既事..放心啦~~~~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-3-20 13:23 發表

咪係囉而家先7個月, 咁我咪要前後死一百幾十次都唔掂, 我同期既全部失左蹤4年以上, 個個都話翻黎post keep住, 咪一樣都而家無發生過一樣, 佢地都係大約用一年左右以上醫好啦, 咩病都係唔信睇翻頭幾板post就知, 重 ...
嗰嗰都係咁,成日喊生喊死,, 中咗招以為好似感冒咁,
睇兩三次醫生就無事, 對呢D症係長期作戰嘅.
佢地都唔肯睇翻嗰D  舊 Post , 幾年啦....我都唔敢話百份百好翻.
每日冲凉都要自摸, 有懷疑都要去睇醫生,

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-18 23:03 發表

藥房lee個金毛妹樣就一般啦.
15/F左右隔離醫生有個金毛就正(好大個波).
好似個日同我報到掛號個個短頭髮, 個樣串到pk...

現在過左15個月, 希望真係不洗再煩啦...
BLACK_SARENA  &  stanleysex

想吓好啦~~~唔好想壞腦呀,
有得食都唔好制,可能仲毒過你嗰 D .......

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-23 13:41 發表
lunch 去左睇,,順便抽埋血check睇下有冇乙型肝炎抗體 (因為之前打左乙型針)

佢好認真幫我睇,用放大鏡,, 話唔係,,話睇完冇懷疑過係花wor,, 之後我再問一次,,佢就頂我唔順,拎左個儀器鏡出黎幫我睇,,都話唔係,,

佢 ...

candycandy

該死唔使病,驚都無用,,要相信醫生,自己要放鬆,減壓,

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-3-23 15:24 發表
我相信諗就一定會,疑神疑鬼都有係我身上發生, 但係我覺得既然醫生話唔係咁就當佢唔係先啦, 諗得多又唔代表會好返, 我只會覺得當一有咩事就去搵醫生就掂咖啦。因為自己係依家面既專家所以我地要信醫生。
同意~~~~一定要信任醫生,
如無信心,就轉睇第二個

stanleysex兄
你還好嗎?
好耐無見喇

回復 12685# 的帖子

stanleysex
hi~~~~老友你好嗎?

回復 12609# 的帖子

放心啦~~~時間問題...唔再玩一定會醫好

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-9 12:31 發表
我吾飲酒,但係食煙囉!!
仲有幾技,食埋介喇!!送比吖媽可能最後一份禮物!!
哈哈~~.小朋友..有心介就唔好食啦..
等於醫好左....會唔會玩多幾次再介呢???

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-4-13 00:00 發表

我暫時應該好翻1年左右啦, 6年前係頭8個月用藥水既, 不停翻發, 第9個月好翻, 點知再過8個月又發翻出黎, 所以都話藥水係唔夠深入既, 之後找了dr ho冷凍左再半年左右就ok, 點知唔知又過了1年半載左右又係尿道位有, ...
好開心見你無事啦~~~

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-16 23:04 發表

吾會再表去玩.见過鬼怕黑~~
心理壓力比生理大好多~
如果决心唔再玩...一定會醫好嘅..放心啦

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-5-17 02:40 發表

咁你自己又點呀老友, 無再翻發了係咪? 咁而家變左到幾個月?
我應該超過兩年無事咯...依家都開始淡忘往事.唔想再諗...
同期師兄弟都應該無事....老友記~~~放心啦..希望在明天..
祝福大家好運~~~~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。