推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 minghin 於 2008-5-27 18:57 發表

BLACK_SARENA兄
小弟個人意見你中佐招就唔好講,
因為女人係唔會接受既.
不管你話去大陸浸温泉.
做咩都好..佢都一定諗佐你去玩.
一般女人都唔接受你同另一異性有關係.
何况仲大獲到中埋招添.
...
BLACK_SARENA兄
再補充.
我早期係Dr Ho做冷凍.
一直都有翻發.後期轉佐做電療.效果唔錯.
損口少.復完快.做佐4-5次後到依家已有8個月無事了.
考慮吓啦.

引用:
原帖由 080517regret 於 2008-5-27 19:07 發表
我新來的,雖然好努力睇返以前的post,但係都只係睇左四成左右。

我前個星期六去玩過(咪就係我個id堆數字),囡囡無用套同我吹,做時有帶袋。

之後個星期五,夜晚響屋企打飛機時,覺得JJ有少許痛。第二日仲大 ...
中佐招手尾一定長,
唔會1年半載就無事.要驚有牌驚.
既然睇佐醫生.就食晒D藥再驗過.
覺得無好轉就換醫生啦..醫夾醫緣.
祝你好運~~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-27 20:12 發表

現在我的情況.
我諗我不會同她講.
她現在仲搞緊麻煩野,
應該至少仲有2~3個月先返.
不好彩, 可能半年...
假如我在她返來前控制到個病.
佢返到來仲可以話我想對她認真d, 不做住.
佢知我以前拍拖全部1 we ...
女人知道佐就好麻煩.
就算即時無事.
日後嗌交就攞返出黎嘈.家無寧日,
無必要就死都唔好講.
重點醫好為上著.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-27 21:37 發表
我都想知電療係點,我都想轉做呢樣。 可否提供下資料呀。

你可同DR Ho 講.
佢會俾議見你既.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-29 02:36 發表

咁當然啦.
我想講只係真實情況應該有不少人中招.
只係無人敢講.
唔呃錢既醫生一定係好人.
有一樣野大家要有心理準備.
如果D疣生喺肛門.
電療就要四眼姑娘幫手.
齊齊攪你後門.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-29 02:07 發表
其實如果我地多人問15樓醫生有關電療既野.
我諗佢應該估佢好多病人同病人之間有關係(認識).
同埋近排佢應該多左不少病人.
好多人睇完lee個版都去搵佢.
醫生只是一種工作.
每天都有同一種病症.
都係做同一種醫療,
其他病人既私隱佢唔會問既

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-29 02:21 發表

大家真係唔好唸得睇我地d病太重要
除非醫生有特殊癖好
否則佢地寧願睇多個靚女既皮膚問題
皮膚科醫生兩樣都是專業的
對好多醫生來講
如果唔呃錢
已經做左半件善事
靚女當然著數好多.
醫生對我哋無歧視己經係好醫生啦.
有D醫生呃你錢.仲俾說話你聽至衰.

版主終於回歸了.有新版規才是好事.有問題版主盡可能解答.(可以的話)
其他弟兄可以分享經驗.應該歡迎新人加入分享.
對他們友善一點.才幫到佢哋.新朋友也該盡量睇返舊POST.(全部)
大家都係互相分享才得到正確冶療.我都好理解中咗招最初無助既心情.
大家努力啦...可以醫好嘅.

引用:
原帖由 danielma608 於 2008-6-12 11:28 發表
有新版規 一定支持

停左幾日藥 尋日又去左搵15/f醫生  又留左d野俾佢驗... 其實呢排個症狀好似好左 不過始終都係覺得未清得哂 所以都係再check下安心d....
你E家係關健時期.多點留意有無新粒粒.
要係佢未發大的時候就清除佐去.
返發機會就細好多.
注重衛生.唔好俾佢野開去.
祝你好運.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-14 12:59 發表
温馨題示:
十五樓醫生好似18/5~28/5放假.
要去搵佢既師兄自己就返時間~

E家6月喎

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-6-24 23:37 發表

版主你係岩既, 依d人又出現, 真係兄弟我都唔幫你了, 又係咁, 連睇都唔睇入黎就想做老馮, 前2,3頁姐, 都講到明, 証明兄弟你係老馮啦
stanleysex兄
老馮有睇架..如果唔係點知Dr 姓咩??
但係又睇唔到版主講咩喎.

stanley兄
睇得醫生就無得尷尬啦..男女醫都一樣.無辨法.
有D女性喜歡睇男婦科醫生.話佢會溫吳柔D
女醫生會有D變態同歧視.

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-12 12:11 發表

你打名小心ban a/c喎~~

我係睇15/f呀, 其實佢都係咁check架o者, 佢搵埋個護士一齊囉~~~

同埋佢成日講唔好意思, 我男友都在check, 等我冇咁驚

我生左一粒, 已經做左冷凍, 下個星期就去覆診 到時會睇埋報 ...
CandyChun
請問你生的位置在陰道內或外呢???
點樣檢查到呢???
請勿誤會..只想我太太也多作檢查.讓佢安心.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-13 00:59 發表

大哥你近況如何
我暫時都ok,thx god!!
小肥t
目前都一切正常..己經有10月無事了.
保持目前所做嘅處理方法.ok嘅..
不過大脾(那)呢就要更加小心處理.
天熱汗多.怕D癬翻發就影响D疣也翻發就大件事啦.

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-13 13:09 發表

我係外呀, 不過醫生話係有機會係入面, so 我覺得如果生係入面真係check唔到~
我下星期會覆診到時再問問佢點檢查
CandyChun
小心處理呀.多D檢查.
唔好俾佢野開去呀.
俾佢生係入面就大件事咯.
女性比男性更痛苦架...祝你好運

其實大家對中招呢個問題唔好咁灰啦.
基本上喺醫得好嘅.只係時間問題.
有D人快.有D人慢姐.用一個平常心對待佢.
唔好太緊張..(當然最初時真係想死咁濟)
洗錢睇私家專科就要嘅..日常要處理好衛生有幫助.
放心啦...一定會醫好架.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-15 01:53 發表

恭喜哂啦應該無事既, 咁你而家幾耐覆一次眕?
我就無定期覆診嘅...一般自我檢查無事就ok啦.
發覺有粒粒才去15/F.前面就超過一年.
後面就10個月無事.家鄉在望~

[quote]原帖由 stanleysex 於 2008-7-18 00:24 發表

MINSHIN, MOCHILO & 小肥T兄請問你地3個有無去過海灘游水? [/quote

無~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-24 02:31 發表

Black Sarena兄講得岩, 如果唔叫好翻都話依3年黎依個topic點會剩翻我一個死剩種係度啦, 我唔係安慰各位, 而係真係事實, 如果唔好得翻你方其他兄第唔down翻黎吹咩, 個個開頭都down到極點, 但係好翻後大家都睇到人 ...
stanleysex兄
你又唔洗甘悲觀,家鄉一定在望.只要有恆心.
路只會向前行.有D人坐直通車.有D人踏單車.遲早都會到總站既.努力啦.
我都無介口.咩都食.(煙酒除外).
每日都只訓6個鐘左右.(都係唔夠訓)
又無做運動..(可能我只係個別案例吧)
當然有介口.做運動.同夠訓一定係好既.

小弟經驗就係最初期唔好等.有疑似粒粒都一定去Dr度做冶療.
不論是真是假.都早D清除咗去.過在一段時期都無返發就可過返D正常日子啦.
我本人就會注重個人衛生嘅,玩就一定唔會再去.(病源一定來係去玩染返黎既)
洗面.抹身毛巾要分開.抹下面同後面都分開用紙巾抹.(唔好俾佢交义感染)
我又轉著孖煙通.(通爽D).盡量唔好生汗癬.無損口呢.疣就無咁易返發既.
放心啦.家鄉一定在望.努力~努力~努力~~祝大家好運

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 伙記1 於 2008-7-24 10:52 發表
stanley 大哥

放心啦, 一定會無事, 我2年半都無事, 一定會好

希望在明天
伙記1兄
恭喜大哥好返..多D返黎吹下水啦.
stanley 大哥以為大家留低佢.
不過好返又唔知可講咩野.要講以前都講過晒.
都唔想回頭望過去啦......明天會更好~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-9 01:07 發表
有無師兄在15/F睇過"生癬"?
我出汗up損左大脾生癬,
茶完醫生比d藥膏好似嚴重左...
紅既地方大左...
你去睇15/F時.問Dr 攞埋隻癬藥膏.
不過聲明唔好用有類固純果隻.
因為會影响疣返發嘅...小心
多些清洗癬果D位置就OK啦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-10 00:50 發表

小肥兄:
你茶左幾耐先好?
茶完藥膏現在我大脾紅既位大左.
你有無咁既情況?
15/F醫生係開Ecocort cream比我茶.
下個星期有時間先可以再上去15/F睇.
舊年夏天我都有生癬.15/F俾咗隻藥膏我搽.
最初就令D疣返發.后來佢話轉俾隻無類固純嘅藥膏我搽...ok咗今年都無事.
總結咗...都應該係我轉著孖煙通有關嘅..通爽咗..脾(那)又無條橡根cool住.會好D

相關搜索目錄:

各位 師兄
一週年了...足足過咗一年都無去15/F,
大步攬過.無事.各位唔好灰心呀..總有好的一天.

回復 5374# 的帖子

stanleysex. mochilo. 小肥t 兄
最近都有留意大家D  Post.
見到stanleysex &  小肥t 兄仲有返發.
時間都好長.不過都唔好灰心啦.
同期D師兄都一個一個好返啦.只係時間長短啫.
經一事.長一智.見過鬼都怕黑啦.
以後都唔敢玩咯.
其實心靈上比肉體痛苦得多.
果種無影壓力好辛苦.
感情上總有條刺.都要長時間至可以收復.
一次就怕怕咯...........

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-9-25 22:05 發表

我都有10個月冇番發
咁就係好既開始啦.保持唔番發.就家鄉在望.
堅持唔玩.唔飲..一定會好
.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。