推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

129 123456
發新話題

CP 常平 桑拿報告

CP 常平 桑拿報告

時間:  2008 年 3 月 15 號, 下午 3:00 鐘
地點: 唔講, 免得比人我話我賣廣告
人物: 我… 蜘蛛俠 夥拍 我朋友…美國隊長
目的: 神不知, 鬼不覺地, 完成呢一次特別任務.

蜘蛛俠 相約 美國隊長 於 12:30pm 係九龍塘出發上常平.
點知 2:15pm 就到達常平火車站… 比預計時間 3:00pm 早左點…
因為晚班囡囡要 3:00pm 先返齊.

咁就食個麥記先上去囉…就係火車站附近.
好啦, 食完, 2:45pm… RMB20 的士, 到達我地既戰場.

剛剛 3:00pm… 二話不說, 對錶, 直接攻上 6/F 桑拿 !!
蜘蛛俠一馬當先, 誰不知一聲鑼鼓響, 冷不防有人從傍殺出, 一把溫柔婉轉既聲音說: 小女子恭候大爺多時啦 !

原來 美國隊長 已經通知左  “健康娛樂主任”. (預先BOOK 房平 RMB30). Umm… 識得 COVER 隊友… GOOD !

見到美女主任, 當然呀媽姓咩都唔記得啦, 就咁…跟左呢個美人兒入左去一間豪華房啦. 有水床, 有蒸房, 燈光又夠光猛, OK !!!!
咁我地 蜘蛛俠 同 美國隊長  二人就不客氣, 像大爺般坐低.

杯熱茶都未放低, 主任就出左去叫囡囡入來啦.
3 條女一入來… 嘩, 我頂你個肺…  有 2 隻豬, 1 隻山羊 入左來…
完全不能食用…主任仲指住其中一隻大肥豬同我講: 呢個唔知咩叉 no. 囡囡夠豐滿, 好招呼呀 !  我差些連頭先係麥記食既 麥樂雞 都嘔出來…
但係對住靚女主任又唔忍心發作… 唯有即刻木無表情咁同佢講: 睇多轉 !
佢都知咩事架啦, 即刻起身出去走廊, 對住個 walkie 唔知講左些咩野… 跟住又有 3 條女行入來啦.

一睇, yee !? 打頭陣做先鋒既果條女幾好 wor ! 又 cutie 又有笑容,
第 2 個就普普通通… 普通到我而家都已經唔記得左佢係點既樣……
第 3 個又係山豬咁既樣….唉….. 唔洗睇…….

我蜘蛛俠當然懶作鎮定, 然後同 美國隊長 講: 你擇先啦 ~~!
心就諗: 你條百佳千其唔好擇左我既 cutie 妹妹… !!!

美國隊長 一向貪心, 有理冇理話: 睇多轉先囉…
咁果幾條女就以為我地唔擇佢地, 好禮貌咁鞠個躬: 不好意思, 打擾了 !
好失望地步操咁走出房間…
呢個時間, 我 蜘蛛俠 當然以救世主既身份出現, 大叫:
仲走?? 穿紅衣紫色 t-back 既 女女留低 !! 敵將報上名來 !! 我要diu 9 …唔係… 我要挑戰你 !!!!

女女一轉身望住我, 起初係錯愕, 但唔洗一秒, 就由 錯愕 轉為 驚喜, 說: 謝謝老闆 !!!
靚女主任仲搞鬼, 出去既時候用個波撞我一下, 話: 我都估到你鍾意呢個架啦 !
頂呀 ..... 你又會知既 ?
我用 9 秒 9 既時間趕走左 美國隊長 同 主任…
砰一聲關門上鎖… 一聲奸笑…..大戰一觸即發  !!!!!!!!

分析下呢位對手先:
年齡: 19 (佢自己話既… 應該 21 – 23 到啦…)
身材:  160 cm 細細粒…..  33c – 24 – 33   
樣貌:  有 80 分, 唔係好美豔… sell cutie 同笑容. 使一枝丈八點鋼蛇矛 !
唯一一樣美中不足係把聲有少少鵝公頸… 唔夠溫柔…

我幫佢除衣服, 佢又幫我除衣服… 一人一件… 話咁快就光豬啦…
光豬啦… 咁做咩呀 ? 再仔細咁搜下身先, 然後當然就沖涼啦.
跟住佢跑來跑去, 準備好哂o的野, 叫佢唔洗跑, 慢慢來…
佢話: 快些做好, 同你沖涼呀嗎, 你不想嗎 ?
呀… 有些創意 !!!! 我鐘意 !!!!

第一回合開始 !
沖涼都係果些啦… body… 錫下你個身… 水中簫…(不過呢次無問我洗唔洗吹出來, 上次條女有問…), 我話唔做 pat pat… 佢話: 點解既 ? 你怕癢呀 ? 嘻嘻 !
咁鬼馬既…? 就係咁, 唔會有悶場, 成日有話題同你講…同你玩 !
好啦, 沖完涼啦. 呢到係咁既, 囡囡沖完涼先報鐘,  90 分鐘.

第二回合 !
上到床, 互相好似情侶咁, 你揸我, 我摷你咁, 就咁就撻著左 !
又來 body, 錫 lin lin, 冰火 !
咁樣比人挑引法, 擺明要 diu 番鑊金架啦 !!!
來呀 ~~ 怕你有牙呀 ~~~! 拿左我個私家戰衣 0.03 出來 !!!
男上女下先… 一入左之後… 就毫不留情地猛烈進攻 !!!
之後叫佢係上面, 點知….呢條女以前都唔知係咪做建築既,
打 “裝” 打到 拍拍聲 !! 嘩… 打多 2 分鐘…仲有命既 ?
咁我就推番佢訓低, 等我自己控制番個節奏, 15 分鐘到啦, 出左 …

略為清潔後就攬住睇電視, 互相拿左個電話出來聽下歌, 睇下相咁.
當然, 我亦都唔會安份啦, 呢段時間係咁摸…
20 分鐘後, 小弟弟回過氣來… 又頭昂昂起來咁啦.
呢個時候, 我問佢: 你看, 它又起來啦, 好精神呀… 怎麼辦啦 ?
佢竟然話: 可以怎辦 ?? 做愛囉 !! 來呀 ! 快 !!!
然後拿個 dom, 幫我小弟弟穿上, 跟住就… 嘻嘻 …….

第三回合又開始!
全程我係上邊, 佢係下邊.
因為佢人細粒, 好好攬… 好似欺負緊中學女學生咁…
佢想叫又唔想叫咁… 幾過癮… !
當中好多淫邪對話:
“第 2 次你可以幹多久呀 ?”
“哎呀… 還很硬呀… 為什麼呢 ?”
“我打賭, 你回去一定沒力…累不累呀 ? 啊… 啊…”
又係大約 15 分鐘到… 出左…
出既時候佢仲特登攬緊我一些, 話: 把它全都出完… 出完它… 等一會… 不要拿出來…
喂…你 ENJOY 定我 ENJOY 呀 而家…..?
頂… 真係有些累… 唔係講笑….

最後一齊沖涼, 佢又搞下衛生… 刷下牙咁… 唔….好過無啦 !
穿衣服, 派彩, RMB300, 忍唔住比多 100 港幣佢, 鬼咁死歡喜…
我知係多左些, 但係又真係值…

就係咁, 出來搵番 美國隊長, 同 主任 吹下水, 佢就送左我地坐專車去火車站. 7:00PM 左右番到來香港.  

Mission accomplished !!!!!

總消費: RMB 40 (國內火車票) + RMB 20 (的士) + RMB 438 (房錢 & 囡囡錢) + HKD100 (貼士) + RMB 40 (國內火車票) = HKD700 左右啦…
我覺得值 !

相關搜索目錄: 清潔 廣告 建築 娛樂

一個字形容~~~~~> [ 爽 ]  
無自由..我.失自由 ∼∼∼痛心傷心.我眼淚流∼∼∼

wooo

good experiences

Thanks for sharing

such a great experience... I like your writing style, very funny... thanks for sharing

Thoung it seems a little bit hurry, but I think you enjoyed the two Qs. Thanks for your report.

Glad to know that you h ave picked a good girl at last..........!

回復 #1 jetspermman 的帖子

CHING, 唔怕喎,咪講個場名出嚟聽下囉,駛乜驚人講啫者!

謝謝報告
百幾蚊房錢
我估一定唔係最旺和輪街症果幾間

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-17 00:50 發表
時間:  2008 年 3 月 15 號, 下午 3:00 鐘  ...
Very attractive report and cool experience! Any hint which one?

我上次出過一個 report.
搵下...實搵到.....

我估佢講之前同zh比較果間. XX Long.

Is there any 1 + 1 package over there?

根據hkzhou師兄黈灡, 呢間應該係冇1+1! 兄台真係發夢都掛住1+1, 千祈唔好掛到發開口夢, 比隻老虎聽到就大鑊!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-18 12:47 發表
根據hkzhou師兄黈灡, 呢間應該係冇1+1! 兄台真係發夢都掛住1+1, 千祈唔好掛到發開口夢, 比隻老虎聽到就大鑊!!
After trying the TWINs, 3P game has become my favorite................

Anyway, I have put this SN onto my list and will try it in coming future to complete my mission --- trying all CP SN!

1+1 ... 如果係指 +RMB100 有多一個 "陪訓員"  ...
我可以肯定咁話比你聽... 係有既 !!!

但"陪訓員"數量唔多, 得幾個, 仲要係 3:00PM 以後先有 ...
質素上次睇過... 馬馬地 JEI....

你一係加多 300 起個雙飛囉....!

但係雙飛一定要 2 個囡囡夠夾先好玩...
唔夾...唔好玩...

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-18 12:47 發表
老兄...上次問完我電話, 有冇去到呀 ?
寫番個 REPORT 好 WOR...

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-18 13:56 發表
1+1 ... 如果係指 +RMB100 有多一個 "陪訓員"  ...
我可以肯定咁話比你聽... 係有既 !!!

但"陪訓員"數量唔多, 得幾個, 仲要係 3:00PM 以後先有 ...
質素上次睇過... 馬馬地 JEI....

...
good news to me wor............. let me see if I can get thsi package this Thursday. For sure, I'll report back!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-3-18 13:59 發表

good news to me wor............. let me see if I can get thsi package this Thursday. For sure, I'll report back!
師兄...記住...
女既野, 各花人各眼...
擇到既就做... 擇唔到既就走...

做完記得比個 report !
ok ?

大家分享下... 回味下....

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-18 13:57 發表

老兄...上次問完我電話, 有冇去到呀 ?
寫番個 REPORT 好 WOR...
多謝上次的資料, 但仍未試! 上兩次都係去KY, 今次金X係目標之一, 試完一定報告, 以謝過料之恩!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-18 14:07 發表

師兄...記住...
女既野, 各花人各眼...
擇到既就做... 擇唔到既就走...

做完記得比個 report !
ok ?

大家分享下... 回味下....
definitely.......... and I am not so picky. I should be able tp select a girl up to my satisfaction from there.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-3-18 13:59 發表
Try your luck. Manager may offer 1+1.

其實係邊到?thanks for you report

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-3-18 22:23 發表

Try your luck. Manager may offer 1+1.
My schedule for my CP 1 + 1 project:

Time: Some time this week
Place: 絆倒 or 咁狼

Hey Brother,

Tell us the details when you come back if you go to "half Island"...
As it is also a famous place in CP, and we would like to have more information about it.

Thanks !  ^_^

All units... gogogo !!!!

129 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。