推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

多謝晒白貓,呢種場我鐘意
等我去試試跟住上來報告下!

坐言起行,終於落去一試這間老牌大場。
都好耐無去過這種巨型場了,爭d迷路(因休息室,沖涼間同locker唔歸一),新裝修浸池、乾、濕蒸房,一切都幾好咁喔!
沖完涼轉左幾個灣去到一個臨時休息室,十個座位倒啦,有幾個伯伯已經坐了係度。我諗呢度都係以呢個年紀的客人為主,因為我坐了九個字倒,見到一打客之中得兩個後生的包括我在內!
有個高瘦靚女帶我坐底後,一直都無再同我傾過一句解了,一直都同班伯伯熟客social
我見悶悶地,諗起白貓兄講過有個按腳師傅,所以就叫佢來按下腳,是楊州的那個喔。一路同佢傾下解,一路都無人彩我 。激氣

開工…遲d再講

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-22 15:28 發表
我話楊州批腳c fu已在轉手後走左
那個現役按腳肥哥應幾好手勢.
NO.NO.NO. 那日是個揚州老師傅幫我按腳的。(佢話自已係揚州人,住北角tim)
手勢OK咁啦,可以再重力少少就最好啦!下次會話佢知。我之前無睇價錢,原來按腳要HK$128,我再俾了HK$60 tips佢。過兩日再去應該會認得我的

繼續…
按完腳叫個黑衫阿姐拿號碼紙,得4個得閒,見有白貓介紹的赤壁,就做佢啦。赤壁手骨OK,全程叫佢踩,都算幾夠力。第二part推大脾筋推胸推雀…都不過不失:lo樣就唔係靚,身型一般,但態度唔錯!

埋單總共$820------雙鐘$386,$200代支,按腳$138,代支$60。俾八百免找再加locker$20

下次唔按腳的話都要六舊,um......比想像中貴了少少。 如果做我主場一星期兩次的話五舊就差唔多

好耐無上黎....今日一口氣睇了十幾篇報告! 而且咁arm得閒,就出下野互相交流下。
最近我都經常落銀泉,做過好幾個number,同各位C hing做開的差唔多,但最難忘的是和一個(單雙)號碼囡囡"撕片"好令我又驚喜又擔心…!!

事發經過就係…

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-2 17:05 發表

Awaiting...

But ching, if the incident was too sensitive, would you consider sending us private reports via PM? Please exercise your judgement and discretion. : ...
當然當然......所以我都唔提佢的老num

oh.............yes............she say to sign $200.7e0p X?{S
Leg scan , so smooth.wah...........      all come out.
3wsim,R(b^Waah hands so quick back, push my leg, head...........phone ringing. bye.

見到你條咸家拉咁撚衰仲要係度講,所以忍唔住要屌七你。既然你滿意人地的服務又應承人地兩舊代支,點知埋單又比少六十,出黎玩得咁鬼無品…影衰晒!七頭皮
無錢咪撚打飛機啦,不如問d女借廿皮比你買咸書,我諗佢地一定會好樂意比你的…

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-9 15:42 發表

坦白講,呢間場孎獀v手骨大部份唔錯! 

至於出火就要加兩百,個人覺得略貴! 
休先生,我諗你計錯數了,並不是出火加兩百,應該加一舊而已…如果齋dup兩小時,波鐘三百幾,我諗點都應該俾返人地$50蚊一個鐘的代支瓜?既然你都話d技師手骨唔錯!

所以係一舊俾人地dup你,一舊係俾人地dup你細佬

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-10 03:10
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-10 03:10

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-16 01:18 發表

八兜同琪琪唔同款的.
最近同八兜通過電話.
貓兄,佢仲有無做呢行呀?

引用:
原帖由 fitman 於 2008-1-12 22:47 發表

100%中 本來%仔為my favourite, 不過太耐冇做#* 所以....
#*真係好鬼死"淫",有幾個做過佢的friends都話俾佢dup完之後,次次都腳震震出房

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-16 02:17 發表

暫時唔洗做.
唔該唔該,如果收到風佢做返記得關照聲喔!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-16 02:25 發表

佢成日話自已無自信心.
你"調教調教"下佢咪得囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。