推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-6 01:45 AM 發表

你已經好努力啦!
GFS 大軍又加入一位新力軍 ......
可喜可賀
以前女主任都有同我係大廳卒大比,仲卒埋條野添,搞到我都唔使入房,慳唔小,但依家就無晒喇

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-10 05:29 PM 發表
超!!!!! 以前?

以前有女侍應同我擦背、女主任著三點式陪我焗桑拿添...
以前丫嘛! 任我點講都得啦!

依家無晒仲講返黎做咩!
我回味番以前唧,唔使咁大反應,你係咪唔底得唧,我靚仔就有著數,你老喇

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-11-13 05:39 PM 發表
靚仔, 講說話唔駛咁盡, 你都會有老鴾@日.... 再講, 你咁靚仔, 唔駛係到浪費時間啦, 去第二到咻hd著數, 咪仲好
呀叔!我好尊重你同埋版主,我年少氣盛,唔得大體,多謝你地提點,可能我屋企太有錢的人太就我,無人敢得罪我,使我目中無人,我都就快30歲喇,每日都渾渾噩噩,每晚去蘭桂坊都有女送上門,你知啦,食得多都厭啦,有時都益下朋友。所以開始要追求另類刺激

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-11-14 03:48 PM 發表
我不太了解你地d有錢人生活習慣, 所以我無辨法就你尼種生活模式作出任何意見....

我只係知道我尼d亞叔之可以生存到今日, 無非因為有生存鴷媦, 知道什麼時侯講/做什麼野, 絕唔會將自己封閉鄏菑v的世界內
cyberken好高興認識你,我覺得你對人很真誠,我依家好少朋及,因為我父母好怕我被人厄,我層經係一個月碌卡數超過三十萬,多數買野送比朋友,日日就去K骨晚晚就去跳舞,我覺得自己好無用

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-14 04:45 PM 發表

呀King我都好同情你的處境,有時有錢唔代表一切,朋友最重要.我哋呢度大把老友,個個都好好人,有機會可以一齊出嚟玩.
cy+kong你為人率直我好欣賞,不如聽日去好運來L完骨跟住入馬場,我舅父隻馬出叫我去拉頭馬,你有無興趣呢

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-14 04:57 PM 發表
KING888 兄:

你這樣公開身分
要小心呀!
版主,好多謝你好意,我差的就講隻馬出黎添,因為好易知道我舅父個名,不過呢隻就算講都未必知,因為呢隻係團體馬,無舅父個名,點都好,我要多謝你,你地個個都好好人,個個都用個心交朋支

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-15 04:02 PM 發表
又話今日有貼士????.......累我走去銀行排定隊攞$, 一鋪清馬會袋添....
我舅父叫我買弟八場九號,你唔好買太多,輸左就無謂啦,話晒新相識,如果贏左就一等出黎慶祝

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-15 04:15 PM 發表

你真唔真架!我真係去買架!
我會買,你都買的啦,不過要量力而為

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-15 04:21 PM 發表

你真唔真架!我真係去賣埋架MURCIELAGO買架!
你架大蠻牛好大食成6000幾cc,你都有的錢既,但係都唔好買太多,話晒弟一次識,唔想失禮

引用:
原帖由 6769 於 2006-11-15 04:31 PM 發表

講清楚d係叫你去拉頭馬定叫你買小小呀 ???

隻馬係我舅父既朋友,佢叫我買小小

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-15 04:47 PM 發表

哦! 唔講咁多喇!

落去提款落注先!
你地冷靜的啦,我好大壓力架,贏就好地地,輸左又點呢,總知要量力而為

引用:
原帖由 6769 於 2006-11-15 05:03 PM 發表
話時話, 咁你去唔去拉頭馬呢 ? 無...等我地中得投入d呀嗎 !
唔會喇,隻馬都唔係我舅父既,我今晚約左班損友去尖東浦,大家贏多的啦

引用:
原帖由 cdlover 於 2006-11-16 12:29 PM 發表

又話係團體馬?
你想表達咩乜呢?你唔留心就算啦,我舅父話隻團體馬無機會,我話你聽都無意思,不如叫舅父比貼士我買啦,佢比親我大多數都好準,如果你要挑剔我就唔好做網友喇,做朋友最緊要係有好野齊齊分享

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-16 01:24 PM 發表

連10%回增,都執二萬一. 呢次真係要多謝King Sir......喇!
King Sir你幾時得閒出黎揼過骨呀?
CY兄,你買得唔細都好勇哦,我就好無FACE啦,我的損支仲贏得多過我,我舅父叫我買Q拖2、4,我買每條1,000,WP各10,000,贏得最少係我,班友仔原來買左三重彩,仲要100注添,我仲話都有買,真係瘀爆

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-16 09:04 AM 發表

我d老野就跟傳统買1W3P, 估唔到位置咁好分禾 ! 執左成5k, he he !  
車長,係仲買得叻過我,如果我學係係既投注方式仲收得錢多,每次舅父比親貼士我次次都買10,000WP

引用:
原帖由 cdlover 於 2006-11-16 04:09 PM 發表

有唔明問下姐,何需動氣?

話時話,我大姨媽個麻雀腳叫佢買星期日一場九號,話練馬師叫佢搵齊人入場等啦頭馬,冇W都有P咁話喎。嗱!咪話大家做朋友有好野唔分享呀!
cdlover我會信你我一定會買,希望一齊贏錢

引用:
原帖由 6769 於 2006-11-22 02:15 PM 發表
KING 哥快d浦頭啦 ! 今晚等住救命架 !
車長呂,我舅父叫我買8場12號wp,good luck

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-29 11:22 PM 發表

NO LUCK WOW!
I am sorry,no next time!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。