推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

39 12
發新話題

[上樓骨] 留港消費: 再試悅x樂

留港消費: 再試悅x樂

早兩日,天寒地凍放工 , 行過旺角, 經過西洋菜街, 見到悅x樂招牌, 見倦倦地 , 不如上去K過骨至返屋企, 去到按鐘 , 出黎開門係亞琳, 問點解唔打電話上黎先, 等佢安排下, 入到舖, 原來大班人打緊邊爐, 亞琳好客氣加個位比我叫我一齊食 , 佢話喱班都係以前d舊客, 一有時候就上黎吹水/食飯/K骨, 好似一家人, 我自己都係週圍K骨, 但就未試個一個場有家儱P覺, 真得意 , 邊食邊吹水, 個日好彩 ,見多左好多技師, coco/yoyo/jerry/阿敏/阿霞/阿清/阿蘭..., 記唔到禁多, d美容師, d大場技師, dpartime真係好多選擇, 食飽後, 本來想搵亞琳K骨, 原來比熟客book定左 , 亞琳即時安排yoyo比我 , 話係美容師, 以前只做, 會過黎幫手做註場技師,  叫我試完比d意見, 禁我就入房換衫準備下, 之後yoyo入黎報鐘, 好交帶, 幫我開埋電毯 , 所以唔怕凍, yoyo 細細粒, 順眼, 講白話, 海南島人, 以前係美容院只做女賓, 亞琳係好姊妹, 所以應承過黎幫手 , 一開始會問你邊度比較倦, 同力度夠唔夠, 作出適當調整, part用指壓推鬆肌肉同根, 肩膀/背肌/腰部 ,從小範圍小範圍開始, 慢慢做, 好用心, 唔會有趕時間感覺, 按壓到頸時 , 突然問我近排係唔係訓得無禁好 , 我問佢點知, 佢話按到條頸根好脹 , 所以知道, E, 有料到, 之後都同我條頸鬆左5分鐘, 之後手手腳腳都照顧晒 , 然後推油, 落油份量適中, 剛剛好, 之後用力推, 推到發熱, 手勢純熟, 好舒服, 喱種感覺有d似曾相識 , 唸下原來似以前北上大場個d美容師做淋巴項, 估唔到香港都試到, 真係唔洗北上方便好多 , 全身推完重有d時間, yoyo就幫我按埋頭, 真係舒服到想訓覺 , 但睇下個鐘差唔多90分鐘, 唔想左住下一個booking, 那那聲去沖涼換衫埋單, 亞琳見到即刻問得唔得, 我咪話 yoyo比佢溫柔體貼細心d , 激死佢 , 話下次有好野唔話我知 , 最後埋單$220+$20Tips, 底到爛, 又唔洗趕時間, 我會再去.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 xmmx 於 2011-1-18 13:44 發表
C-hing,do not open 3 topic for  one shop!!

http://forum.timway.com/f/thread-431196-1-2.html

http://forum.timway.com/f/thread-428258-1-2.html
多謝師兄提點

引用:
原帖由 中出正男 於 2011-1-24 11:30 發表
係o既、係o既 有雞會的話,就試黻捸A好未
師兄試完返黎比d意見

引用:
原帖由 mch17 於 2011-1-24 17:18 發表

年尾出左雙糧,所以要交兩份 X 稿 .....
師兄, 我文彩唔好, 只係張自巳經歷同大家分享, 如師兄試過有唔同製遇, 請指正

引用:
原帖由 中出正男 於 2011-1-27 11:30 發表

Ching的過份熱心推介,好容易俾人錯覺架,正所謂此地無銀300兩

anyway,都要3Q你的心意啦
多謝帥兄提點

引用:
原帖由 tiger0302 於 2011-1-27 14:55 發表
其實2081和@man2位ching所寫碓有一點鱔味. 但小弟也有上過去,覺得所言非虛,祇是每個人的感受和要求不同,再加上技師每天日夜工作,精神和狀態也N有所不同, 所以不可以一概而論.
多謝師兄回帖支持, 說得無錯, 近期多左綱友上試骨, d 技師都由朝忙到晚, 我有次上去, 晚上9點幾先食到飯,
所以有時表現都有所不同, 希望了解見諒

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-28 14:19 發表
新場, 服務水準又不俗.  200幾蚊, K兩個鐘,
以今時今日的通脹來說, 呢個消費尚算平宜.     
係亞, 行雲油尖旺, 喱個價錢, 禁鴾熁, 好難得, 師兄試左未

引用:
原帖由 2081 於 2011-1-29 08:35 發表

係呀,每個技師手骨、手势都不同,要試下先知,
我見有一位技師,眼大大,面貌有d混血兒的味道,
King麰p,原來識打泰拳的中泰混血,
技師性格開郎,同佢King左陳計都好開心,
可惜佢今日回鄉道歲,要初四、 ...
睇2081師兄都伙個度係熟客黎, 喱個技師應該叫coco, 以前同朋友攪過足舖,
同係d高級場做過紅牌, 高手黎嫁. 推油技術高超, 我有幸試過, 不過唔敢出報告喇,
驚比人話係寫手, 如有師兄去試, 打電話睇下約唔約到啦

相關搜索目錄: 泰拳

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-29 11:02 發表

呢排身體不適, 閒時多在家休息, 小弟暫時未試.   
禁boot 兄, 保重身體, 不過去K下骨可能快d好

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-29 11:13 發表

師兄, 你攪錯!    可能你能化我.  
我只係一個低下層小市民,  又係新手,
大中細場都會試, 尤其是d平靚正鼤茬.   
可惜現時身體仲未康服, 時好時壞,
時冷時熱, 時硬時M, 有心無力 ...
睇boot兄個病精, 似骨火發作, 去K個骨應該無事

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-1-29 11:29 發表

Looks good, if i have spare time, i love to try her.
thanks.
i especially like push oil master. feeling so good.
師兄有機會試完返黎寫d交流, 多謝

引用:
原帖由 2081 於 2011-1-29 13:40 發表

熟極都吾夠你大哥熟,你連名,出處,技術,都知得一清二楚,仲話吾熟!
你咪係依個帖度出報告羅
我寫得咁差,都有人話我寫膳告做寫手喇,
你覺得自己d中文吾好,咪搵個中文老師,
補下習,改進下d寫作技巧羅: ...
2081師兄, 我新手都係跟你報告去試喱個場, 你更熟過我啦
我而家個報告寫得好得仔, 要唸辨法寫差d, 你有好老師就介紹比我啦

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-1-29 14:14 發表

For sure..

i love to sharing my experience in this forum

i'm always regular writer

not CD-ROM people

and i also love to try all kind of BG in diff field

such as big, small sauna, fo ...
hi brother, are you chinese, if you have try already, pls share your experince in here, thx

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-30 11:13 發表

文兄, 多謝關心!   
為免傳染它人, 都係等好返先至去K骨!   
禁你快d好番, 約埋一齊上去

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-1-31 22:33 發表
2081兄我M你,尋日上去試完亞琳同lily飛,K骨就冇得彈,試過的師兄就會明白,不必再評价了。如有醉翁之意的師兄就不必上去了。覺得累要K既話就极力推介 :verygoo ...
師兄試到亞琳同lilyK骨,感受自知, 多謝支持正骨技師

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-2-2 23:35 發表
雙飛即係兩個技師一齊幫你做,A技師帮你做上半身B技師就同時幫你做下半身,令你有上下兼顧既感覺,當中既感覺就要你自己試下就知道了。可能每個人既感受都吾一樣,個人認為都幾享受呀!
多謝師兄分享經驗, 我自問揼骨多年, 都未試過, 有機會都要試下先

不過我都問過技師, 原來最高紀錄係同時間5個技師一齊做, 聽到都幾頂引

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-2-6 15:06 發表

10手!      犀利!  
唔知感覺如何?   
喱種感覺真係唔知, 搵次中左馬仔試下,
因要5倍消費1個骨鍾, 都唔係容易負擔

引用:
原帖由 tiger0302 於 2011-2-6 20:12 發表
我覺得如果真是5個技師一齐帮你做的話, 可能不是亨受, 而是貼錢買難受, ching 同意嗎 ?
絕對同意師兄睇法, 除非個客好大隻同好受力, 如果唔係,我唸好似比人打一身個種感覺

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-2-7 11:40 發表

你咁有品, 有德, 又有"文", 老板娘實俾個discount你.   
又或者, 買5個送2個.     
E,我帶你去K骨, 可能比個優惠價我都唔出奇, 師兄好番未, 可以起程未

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-2-7 12:03 發表

文哥哥,
我文化水平低, 寫得唔好.  
我係話如果你買5個囡囡 (10手), 老板娘會送你2個囡囡,
實收你3個囡囡錢., 而唔係講你帶個新手上去有優惠呀.

已好d, 但氣管仲未掂, 希望週末天氣不要太冷.    ...
師兄,我係講笑咋,我明你意思, 你多d休息下, 好番就約出黎吹水K骨啦

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-2-7 20:54 發表
系呀!亞琳都咁同我講過。真係聽到都覺得頂癮呀
師兄禁你試過最多幾多個技師一齊按

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-2-7 22:06 發表
嘻嘻!小弟最多都係試過三飛咋!
師兄真係識享受人生

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-2-7 22:06 發表
嘻嘻!小弟最多都係試過三飛咋!
帥兄,沈日試左雙飛, 真係幾頂引

引用:
原帖由 2081 於 2011-2-14 15:50 發表
鞭兩個同你做呀?
人地話過引姐,你點解話頂引?
我試左阿琳+yoyo, 個感受唔同, 要自巳試過先明白
2081師兄你去試下咪知囉

引用:
原帖由 hellomangirl 於 2011-2-14 17:42 發表
Co Co 都不錯架
睇黎師兄應該試過, coco真係唔錯選擇

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。