推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

深圳女朋友在早上送個男人回香港

引用:
原帖由 strange 於 2008-4-6 17:59 發表
前天早上, 我打電話給深圳的女朋友, 她是做按腳的, 說我要過去找她,

她說要陪個同事去草埔租房子, 沒空陪我, 要到下午才可以, 我說好吧, 叫她下午有空才打電話找我吧.

那我就先上去, 打算去東門逛一逛, 等女 ...
你可能看錯了吧
你這樣發問就証明你心中也不能確認
如果你愛你女朋友, 就應該相信她的話, 對嗎?
就是妳女友前一晚真的去開房
也可能沒有做愛, 頂多是吹吹簫, 抽抽水已而
大熱天時、孤男寡女, 你又不在, 這個你也理解可以吧, 對嗎?

師兄, 你如果睇到呢到都唔發 , 咁你就唔使理其他師兄點講, 同條女玩落去
因為這會証明你好 on 9 , 請唔好話自己係香港人
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 strange 於 2008-4-7 21:21 發表
Actually, she is a foot massge girl.  I am one of her customer.

I bought her many things, clothes, mobile phone, boots, jeans etc. I also give her 5000 dollars a month to contribute her living  ...

我認為呢條女一定會為你的離開, 傷心得流下一公升的眼淚
畢竟人非草木, 誰能對 RMB5000- 不留情感呢?

版主, 我提議 block 了這位  strange  師兄的 account
佢俾咁多禮物個囡囡, 仲加每個月 RMB5000-
嘩! 佢想我地以後食 咩?
嚴重影響我地的愛國心情

ps. 我只係講下

引用:
原帖由 strange 於 2008-4-7 21:21 發表
As I have a wife and a son in Hong Kong, I always return to Hong Kong after seeing her (or sleeping with her).
可能無做愛, 純玩拍拉圖 ...... 千祈唔好答話係呀!!

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-4-8 10:48 發表

I agree with this brother's analysis.  Since she is a semi-working girl, $5000 is not enough to privatize her.   $5,000 is time-sharing price range...  

Of course, even though you pay her a  ...
引用:
原帖由 strange 於 2008-4-6 17:59 發表
我當然將剛才我看到的向她質問, 她竟然說沒有這事, 是我看錯..
denny 哥哥, 如果個女人可以話你睇錯, 只有兩個可能, 我都無謂講
呢個 strange 兄台明顯不能用平常心處理, 即係玩唔起感情之人, 道行未夠之也!
所以, 你認為玩落下, 有什麼後果呢?

denny哥哥, 我怕佢唔夠人玩, 結果家x人x, 唉! 我黑心囉

不如 strange 睇下呢個 --> 痛苦的一年
重點係點係咁多男人唔信自己的 common sense, 唔信自己對眼
竟然用耳作眼來看人地界的男女之事
總要騙自己

引用:
原帖由 strange 於 2008-4-9 01:10 發表
Thanks for all brothers' comment and advice.

I will quit this girl. I cannot stand sharing a girl  with another men.

I cannot stand it.......... absolutely not.....
多口問多句, 如果條女又生又死, 仲刀仔拮大脾
話你一定睇錯, 佢仲有人證同物證
那麼, 你會考慮一下嗎?

呢個就係個 point
大陸女人可以為張 RB5000- 的長期飯票做任何事
假貨天堂做假戲飛、假車票、假相片有何難
一家人老豆、老婆、兄弟姐妹同心作假又得, 什至叫老豆躲避, 然後話死老豆都得
叫商場保安作假又得, 銀行大堂經理證明又得, 醫院護士連記錄又得............

相關搜索目錄: 銀行

strange , 不如 post 張相睇睇, 講一下老家來由那個地區
比我地學下相女, 又順便小心此女

引用:
原帖由 太空貓 於 2008-5-20 11:46 發表

唉.!我條囡都在正骨做技c , 佢同我上完床就靜靜發信息比佢個寶貝老公.
上邊d 囡真係信唔過.
會唔會係人地老公要求出賽後報告?

又可能話: 老公我吃不飽, 你等我才睡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。