推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

31 12
發新話題

又是巡廠報告

我唔揀囡,有三個原因的:
第一,星期六,客多過囡,在排口,只見"吊"魚郎,不是靚女!(只是好似蕉兄話齋,最近嫖運不好!

第二,星期五股票跌到朴街,余驚未過,無什麼心情。

第三,各兄弟都找到大波心頭好,既然,大堆珠肉在台上放著,水是不抽白不抽,不用給錢又可以抽水,多爽!

星期五,一共"奶"了十四個波,十個巨波,兩個中波,兩個細波!食到飽哂!

我個囡囡,只有17歲,個波又大,又白,竹\靚形,只是做工沒什麼技巧。假以時日,如果可以虛心學習,可做之材!

星期六,無找囡,光是抽水,最醒神的是阿傘的囡囡唔知什麼原因,那麼有興趣,把我的褲想除掉,幫我當場打飛機,重要吹添!吹得兩吹,BT 走埋來,伸長條頸下來看,我一下往上頂,差點 BT 幫我吹埋,他噤俾面,就俾佢吹下入廠做懭づう滬威I陪訓工作哪!

至放魔鬼少年2號的工衣照,等我做些手腳後再 post 上來吧!

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-8-20 16:05 發表
......第二,星期五股票跌到朴街,余驚未過,無什麼心情......

今天飛升1100pt.... 期待七少心情好轉. 星期六再巡廠
BT 叫星期五我留守工廠,星期六常仔華達。你可以嗎?

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 17:27 發表

傘兄﹐ 你的小妹幫人吹都得﹐ 就是不讓我摸一下。。
小雨當晚看我來個雙飛﹐已經全場面黑。。到房也是強顏。。走了之後已沒信息喇。。正合我意。。
還是找大雨的好。。
唔給你摸?這就証明肥仔真的是可愛些的!哈哈!

小雨好但不是大乳呢!

我飛囡真是有一手的!又要再贊自己一下了!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 17:47 發表

"大海哥" 師兄, 條囡唔比 Glucerna 師兄灌醉, 她都會四維飲, 直至醉為止啦 ! 她成晚問我是否重好喜歡 "小雨", 又話唔介意, 又叫我過去同她聊聊, 返到房咪又如膠似 ...
你給很多錢嗎?怎好法?

回復 #25 SMUmbrella 的帖子

原來是她對你好,不是你對她好!!!

回復 #27 SMUmbrella 的帖子

哈哈!噤你要對她再好些喇!我的幸褔靠你喇!

我想這個囡囡如果不是坐我們的台,都幾難坐其他台!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

大波怪的盧山真股目!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-20 19:49 發表

咁多位大佬,星期六都係想再去巡廠,因為"細佬"仲有1,2,3,4號廠女等住我"陪訓"
要星期五喇!星期六,BT話去常仔哪!不是你和BT一起說話去"話打"的嗎?!

24 & 25 Aug. To "Factory"

I am ok for any plan, I shall be there for both days, furthermore, I have made an appointment for a promotion interview with "Big Ball" factory girl. Cousin of "Small Rain" .

Please PM me for confirmnation as I have to make Hotels and K reservation.

呀!你話兩表姐妹飛好唔好呢!?哈哈!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-21 12:23 發表

大波果個係表姐定表妹呀
令你中暑#茯O表姐!

回復 #115 SMUmbrella 的帖子

想不到阿傘還是放不開!哈哈!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-21 12:43 發表

你重有禁多隔夜R菜未食呀.好似你還有一個培訓女女都未食.真幸福.好怕好似七少這樣在廠找不到新鮮大波.就坐係到呆滯
超!我邊有呆滯啞?!

我"奶"左廿八個波!咀左八片朱唇!階炊Q個大,細不同形的波!被兩個人吹!一個是你,一個是阿傘條囡!重想點啞!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-21 13:08 發表

我說你初後段的時候目光呆滯望住人]d波.自己條女又飛
那時我是在部處怎去要你幫我吹!

回復 #126 SMUmbrella 的帖子

都要你條囡幫我忙的!嘻嘻!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-21 13:31 發表

她看見 "小雨" 就發晒癲咁搵人玩骰盅及飲酒!
唔!......愛之深,恨之切!唔通是她沉了?

唔通你就是轉說中的陳季常?我就是老蘇?..............."千里孤墳,無處話淒涼!"

引用:
原帖由 glucerna 於 2007-8-22 11:20 發表

尼D酸既紅酒,一睇顏色就知係劣質紅酒,鬼叫我飲得啤酒多,又會成晚咳,
真係"呀超蚇",焗住尼飲架....
醉翁之意不在酒!根本都無可能有靚酒飲的喇!所以還是加七喜才飲得落口。

相關搜索目錄: 紅酒 啤酒

回復 #147 SMUmbrella 的帖子

Do you really expect those "Great Wall" & " Dynasty" good enough ?

引用:
原帖由 tutu0 於 2007-8-22 23:36 發表
羡慕!羡慕!小弟也想加入。
不知何年何月才能得尝所望呀!
話左俾你知哪!媽咪的電話和名字都告訴你了,自己去尋找新天地喇!

引用:
原帖由 glucerna 於 2007-8-23 11:15 發表

C兄:如果加七喜就Z利賓立啦,我就係飲得太多紅酒加七喜,老威加綠茶,
飲到傷晒,又如果要布陞[左就幾靚都Z晒利賓立.
That is why I only order those cheapest.

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 笑你老母 於 2007-8-23 00:09 發表

你係唔係G頭黎呀?   
套用"羔羊"師兄的座右銘,"他人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿!"

他只是用 ordinary people use ordinary point of view 看我吧!隨他吧!何必為這些不高興呢!

但也很喜歡有你們的一班朋友!

回復 #164 SMUmbrella 的帖子

阿"縮",你搞錯了!因果倒轉了!是有"大堆頭",才有"大魔頭"的!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-24 00:27 發表

焦器勃勃師兄, 今明兩晚會去看看新工衣嗎 ?
去就唔好自己又開一間 K 房喇!一起平 D 嘛!

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。