推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

金融風暴打到K喇

引用:
原帖由 par3 於 2008-10-12 21:13 發表
有心儀囡囡的話,私有化好時機乎
我最討厭人乘人之危, 可惡! 無恥!
3哥你立刻將所有心儀囡囡手電號發給我, 由我去救

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-12 21:08 發表
老友飯盒的兩個姐妹一直在CA一個出名場上班。。但最近生意很差。。已待不下去了。。準備要去CP找個生意好點的場。。
CP一個MM也剛來信息。。過去十多天都只兩天有台坐。。生意差得很。。連租都沒錢交了。。
看來金 ...
看情況
好多師兄會玩到腎病
哼! 壯陽藥有得做

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-10-12 22:02 發表

Same wordings of my ex-GF (TZ) !
我有個建議, 不如大家參考一下我的舊同學玩法:

幾年前舊同學同有朋友時常到上海工幹
但幾星期或一兩個月就回來一會
由於大家不同一個時段在上海
須知道私有化不單是錢的問題,
最怕囡囡暗交狼狗,
有時狼狗質素低, 要錢又餘, 落了感情, 結果搞出事, 什麼傷人、死人就不好啦

為一定程度上睇睇私家飯盒
結果合租了一個大單位, 內有幾房
由於女人就算點合群都好, 一定會打小報告, 所以平了點, 又能 regulate 囡囡不要亂來

你地如果真係咁想玩私有
可夾錢開個賣時裝、小姐裝之類
我估一個月總數5k~8k
如果3個人分就只是3k不到
幾個囡囡叫做有個手藝去浪費時間
她們之間有個互控
你什至可以以小偷為由, 裝 online camera
如果到時有懷疑, 都可 look look
(我明白你地對錢無所謂, 但如果有狼狗來玩野, 有個預算都好)
一日無左12小時, 剩下你都計到佢地做物啦

all in all, 私有化大貴
要好like先好想 (要做超人救出火海另計)
做普通朋友, 得閒比下錢, 食1Q
一樣可以有好好感情
佢仲會認為你較專重佢自由呢

引用:
原帖由 par3 於 2008-10-12 23:55 發表

隨口嗡提議吓可能性啫,依家心儀囡囡數量為零.經過上一役重創,都係玩吓好啦.如果感覺倒想纏身,我會做啲嘢hurt佢,做一個Iron Man, 係鐵石心腸嘅鐵
性情中人, 唉, 你真係有楊過 feel

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-13 00:12 發表

我已經不包女女了。。所謂飯盒也只是長找的女女而已。。。
我兄弟在港, 我希望能安排一起去 CA
然後下次你去韓國, 佢幫你安排玩大學生同女文員

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。