推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

"凍味"武漢囡囡深喉

她走了才把這張貼出!雖然不是特別漂亮,但波很大和敬業樂業!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 fengliu 於 2007-9-25 13:37 發表

7少露JJ, 要打(因為遮)
唔遮就俾求其打的了!

回復 #942 gdnwoo 的帖子

Please don't ask this sort of question in this , any private question, please ask via PM.

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-25 20:50 發表

偷拍嘛..........
發現左都唔delete,真係吹你唔脹
我從來不會偷拍,囡囡都是自己擺 post 給我影的!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-27 08:25 發表
七少....今個星期又可以重聚....
Please reply BTPower's PM asap.

為了我的貨架的完整性。把另一個 thread 加到這裡!

其哥請原諒!

http://forum.timway.com/f/thread-132651-1-1.html

我那個囡囡的光豬 Disco

個波好靚,很廷!只衰食煙俾我彈了!那位師兄唔介意囡囡食煙的,大可上啊!

相關搜索目錄: Disco
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-10-3 12:48 發表

我唔介意....不過要等機會先可以去新場見識...
究竟你什麼時候從孤島回來啊!我 X'mas 又要休魚期三個星期了!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-10-3 14:01 發表

哈哈....我知係邊條女!!!
你當然知喇!小雨不在,你仲唔四圍望嗎?

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-10-3 14:06 發表

七少...多謝你仲記得細佬我...
我仲有一個更壞消息...

我從一個孤島去另一個孤島.....
如果是海南島也不錯啊!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-10-3 14:22 發表

今年去過三亞喇....
我己PM你..我要去0既地方.....
我有班 friend 叫我在11月1日去海口,打波及玩,但我也是去得太多,不想去了!

我會和大海及雙也男,大家手拖老二去泡溫泉,可能去邵關,清遠那邊。

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-10-3 14:31 發表

浸溫泉都唔錯喎.....
你如果去到我去0既地方...我請你睇波飲啤....(真係用腳踢果D..都好難買飛嫁)...
去日本?本島,九洲或那裡?

加番隻鮑魚上架先!

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-8 00:58 發表
白白淨,好吸引噃,我諗師兄當時梗係樂不思蜀,哈哈
You are right ! but Not "樂不思蜀" but "樂不思old girl , as there is a new girl la".

Last Saturday, in the same Karaoke place, I met another girl from Henan. Her body is even better than the one posted above.

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-10-8 02:01 發表

The K is new one or old one?
This one is newer than "Factory" but older than the next one,

10月5日朱古力廠小聚會

為了貨袈有貨加,把星期五的相一些貼在這裡!但也 連到朱古力廠的 link 去!

這個是因為大海要返工遲到,留給他的。當然,大海未到,我們做兄弟的一定不能要囡囡悶著等,我就幫大海照顧照顧著囡囡先!

10月5日,Double00 從溫哥華老遠回來,當然要和他接風洗塵。下午12點和一位新的師兄,JapJap 兄在中環飲茶後,便去坐 968 在恆香轉 B1。3點便到褔田關了。但有些其他事擔誤了些時間。七點才和 S-Pimp 及 Double00兩位到朱古力廠!

大海因為要上班,所以要八點半才到,叫媽咪代他找囡囡!說媽咪知道他的口味的了。

JapJap 因為是第二次去廠了,上次玩得很開心,所以今次番啅,一早就落了 order, 好似他說的, confirm, confirm 又re-confirm !

我和 S-Pimp 在大廳等了三十分鐘都有了,不知為什麼今天開會開到七點半,囡囡才從魚排下來。揀了幾轉也找不到,便和囡囡聊聊天。特然, S-Pimp 叫了我一聲,” 這個好不好?” 當然好喇,波大,高,難得皮膚又白,幾靚女添!把她叫停,因為被媽咪叫了去問台的了!轉身,正面對著,哇!死囉!對波 雖然無 38 E , 但一定有 38D。口水都滴到落地下!

S-Pimp 聽到我話” 好” 他就一手答住囡囡行了!我只能在後面擦口水!

這是 38D! S-Pimp So. (S-Pimp 嫂)

圖片附件: red07+1.jpg (2007-10-8 18:16, 55.91 K)

2007-10-8 18:16 #109

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-10-9 17:28 發表

真是太謝謝你啦。。
好野罷。。
好不好要問你了!你都仲未交報告!

大海本來今天約我去最新那個場,但我唔得閒!他現在好似話去深圳食快餐!

另外請收 PM.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-9 20:59 發表

昨天我跟他通電話,佢話去新場食你個河南妹
河南妹真係好正啊!最衰我溝了一件,今日仲幫我充值電話費!死喇,我做埋狼狗添!

但那個河南妹個波只有 B+ 至 C,未合你的標準吧!?

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-9 21:21 發表

我現在都被隻女餓狼咬住,每天都十九幾個信息.星期五記住叫媽咪擋住她,不要被她進來呀
你不是說要和她去偷跳嗎?

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-9 21:30 發表

你說到d女禁好.梗係去襯黻.我便跟她說不能去陪她囉.
同隻"斗牛"講清楚囉!你就是花心,受得就一齊玩,唔受得就分手囉!

唔講清楚,你便無運行的了!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-9 21:39 發表

如果真係被佢知道就當天意啦.到時就用你句說話"我就是花心,受得就一齊玩,唔受得就分手囉!補充說肥佬教我講的哈哈哈
無所謂啊!我就是這樣對這個場的那個囡囡說的!大海都看到我的 sms的啊!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。