推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

朱古力廠QC/女工工作關系世系表

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-3 21:44 發表
條under有個lung既
這條叫做"潮吹褲"!

惡鬼小年人,囡囡唔好就一定要早彈喇!君不見,我和"鼻涕"的彈女示範嗎?早彈是為囡好,更是為細佬好。

早彈,囡囡可以重新找一主好人家!
細佬下半晚有好野食!

羊羊,你就黎俾眼淚沉死的了!條囡明知你受這套就用這套來招呼你囉!

重有,是我叫你條女去睇你怎樣被其他女老強的!

回復 #143 回歸的小羔羊 的帖子

吓!虎門有幾處食羊的!每年冬天我都去食的,尤其是那些"羊心"!

回復 #147 回歸的小羔羊 的帖子

睇唔順眼就一定"咕"一聲吞下去!

回復 #146 惡魔少年1號 的帖子

你兩個都是一擔擔的了!一個就去人地屋企"啊"腳仔!
一個就去"歡樂谷"玩過山車!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-4 12:02 發表

但我玩過山車連累唔到人喎...七少!
你去完玩過山車回來唔飲呢!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-4 12:55 發表

我有飲呀...
你問下bt先!
不是"你 honey"叫你唔好飲,免得和她說不夠十句話!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-4 13:43 發表

你條死仔包!
"死仔包"?死仔重打埋包就是 Mummy 喇!木乃伊是沒有內臟的,怪不得他心不在焉哪!?

引用:
原帖由 牛仔 於 2007-9-4 18:04 發表

嘩嘩有冇咁多頭抽呀
係你地個QC團奰Y抽芝系庥
當然是我所知道的QC的喇!不然,只有幫她開處的男友/狼狗才食頭抽喇!

回復 #163 pkhkg 的帖子

我們很多都是Old Cake 啊!

引用:
原帖由 Jester 於 2007-9-5 00:37 發表

是喜歡跳床那個高大爆炸頭嗎?
還是"叫床"那個"艷艷"?

我都會啊!我時時都把啤酒從口中噴出來的啊!

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 Jester 於 2007-9-5 11:23 發表

唔該,不過細哨唔鬖n琚A怕佢頂我嘴,我喜歡車輪嘛
補充:會噴水的還有7SIU
我自己報左案喇!

引用:
原帖由 Dalook 於 2007-9-6 12:08 發表

文件呢?
Brother, you don't even bother to scroll down a bit ?

If so, you better give up la.

引用:
原帖由 Jester 於 2007-9-6 13:59 發表

那個不是7 Siu,是12 Siu,如花殉情死後變鬼終於找到老了的12Siu,只見他老到屙尿漏湿鞋。
吊,我以為上次鞋濕了無人知添!

引用:
原帖由 木馬殺客 於 2007-9-6 16:59 發表
真係好詳盡! 好野!

做清楚 d好呀..,詳盡 d,第日邊個有什麼愛滋、梅毒,都容易追查…
問 BT 就差不多的了!你看!都是他去播種的。

我多數番單的!所以種不外流。 BT 就不同了,他都是食頭抽的!

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-6 17:24 發表
係都BT先有「非淋菌性尿道炎、 尖銳濕疣、皰疹、淋病、梅毒、生殖器念珠菌病、、陰虱病、股癬、疥瘡、滴蟲病、軟下疳、傳染性軟疣、腹股溝肉芽腫、腹股溝淋巴肉牙腫、愛滋病」等等、等等

鬼叫佢爭住做什麼培 ...
我星期六重要見到他的,這麼毒的說話我唔敢講!!!

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-6 17:42 發表

、嘻

我睇佢唔到,我睇佢唔到

自搥
如果你真係睇佢唔到,佢就找到你的了!

引用:
原帖由 ben7 於 2007-9-6 23:43 發表
嘩,番屋企咁密?

其實,我估我點都有一兩個份的

估到一兩個,但未知其他見過否,呵呵
七少的post真係正
真係正?噤,點解這麼久不見你?

老陳,為什麼最老資格的師兄,變了新手

回復 #197 sexslave 的帖子

BT 是最好的玩拍檔!人又不計較,又會攪氣氛!

引用:
原帖由 sexslave 於 2007-9-13 00:53 發表

拍檔唔等同拍跳.
拍跳=賽馬 !!!
拍檔=甲份俾錢和玩
拍跳 = 3P, 4P,混P

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 ben7 於 2007-9-15 12:22 發表

最近休魚心情,所以唔係咁勤力去做QC囉。
再加上去左次市集,咁又少左一次機會。
你見我星期六都咁得閒係到睇post就知啦,七少,嘻嘻

老陳係好資深既朋友,但係呢邊才剛註冊,所以
唔知可唔 ...
最近有2個幾好的:

A 級張柏芝 和 醫神嫂

我自己都未上,但聽雙飛男和縮骨傘都話又好小(窄)又好水!

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-9-17 16:35 發表

醫神嫂
最慘佢頭髮硬到死好鬼吉人,最過隱系睇住佢搖骰子,有另外兩個頭都一齊搖!
佢波不是很大,但條腰好細,所以一個對比就很正了!相頭真係八成似"醫神嫂的!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-17 16:48 發表

Doctor,你上次叫髐S唔食,真唗料
Hi, Who is Doctor ?  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。