推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

CA朱古力廠沒有想象中好玩

等我做完D工作,今晚給你一個你失敗的原因!是你沒有從各師兄的開心報告中,找出開心的原砉素!

引用:
原帖由 H_man 於 2007-8-29 15:17 發表

好!我會通知佢!
唔好意思,第1次就放飛機...
哈哈!死肥仔!你地嚇到他以為要戴"麥當娜"ˍK BRA 才敢來。

引用:
原帖由 DingDong 於 2007-8-29 19:10 發表
其實我都想講DD意見,
師兄係另一條thread講要對女女好D,甘樣女女可能會對你好D,
但係絕對不能對距地太好,因為都好有可能有反效果!
就係客人比距地食住。

我想大家都吾想CA既女女會變成CP既一樣:放飛機 ...
絕對同意要在十五分鐘同要查出囡囡是不玩得的人。我在那個帖的後面也是這樣說的呢!

引用:
原帖由 9-siu 於 2007-8-29 20:21 發表

怎樣查? 辦法 ???
十五分鐘重未隅鴘i?未咀到?唔係噤慢熱吧!

引用:
原帖由 H_man 於 2007-8-29 20:36 發表

隍i容易...想咀難...
D女成日都唔畀咀...叫佢地吹仲容易D...
入門規矩就已經是"奶"奶頭喇!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-29 20:45 發表

H Man,你睇到啦,唔係嚇你架:真係要被佢奶"奶頭".星期六你不出現是對的
死肥仔,﹞擐酊凝摯祁I,你就一口都係!

奶頭都"奶"得,又點會唔咀得?"幾"人憂天!

引用:
原帖由 H_man 於 2007-8-29 20:51 發表

我粒的!剩係畀女"奶"過o查...
對男人黎講仲係處黎加
連我自己都未"奶"過...因為"奶"唔倒
只是証明你不長舌!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-8-28 10:40 發表
其實,有好多C兄唔俾contact其他人,
都係介意,如有人去過唔好玩,會覺得放料唔{正確全面......
所以咪好多人唔講甘多囉...

事實上,出黎玩,開唔開心係好靠嫖運嫁...
都要自己摸索出黎0既地方.好玩D.... ...
唔俾 contact 不是怕有人去了說不好玩,話出好玩報告的吹水。而是怕25仔,令到個場"黃"左!

還有的是,近幾個月來,這個場已經很 hot , 上星期我就是因為"賓周"多過"西",我和"焦氣"兄都找不到心頭好!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 18:16 發表

鍾意你夠大件,捉你回鄉劏來食都食足一個月
近牌豬肉貴啞!

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-30 15:07 發表

啊。。我禮拜五不去了。。
超!個個都知你星期五唔去的喇!不要給阿嬌吸哂你的精啊!留番點給廠裡的員工吧!

I am going to Factory now.

等上面的三個師兄出了他們遇到的扒王之王的報告先啦!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-4 00:01 發表

老實講,個場個SELLING POINT 係玩得癲,好多時好好樣又有波都唔駛揀呢D場做,所以點解要咁早到都係咁之嘛,但係唔知點解我次次都早到遲揀囡
你邊有揀囡啊!次次都是自帶飯合!

下次你地搵個同我開車,等我"對淋"你地!

回復 #160 惡魔少年1號 的帖子

唔對板,就好彈哪!又唔捨得駛多200蚊!

不如下次有這些囡,叫佢幫我數埋毛毛喇!

回復 #167 回歸的小羔羊 的帖子

"西門吹雪"?我又無"西門",佢點吹我的雪條啊!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-9-4 17:35 發表

施主, 你心中無西, 口中有西 呀
師傅,有西無西,或東或南,怎至乎北,還是空西!

回復 #171 colorbhk 的帖子

"西鄉"?好久無去過喇!自從被"草布"仔點相事件後,(請看本人 七少貨架)都無去了!

引用:
原帖由 9-siu 於 2007-9-19 02:12 發表

師兄乜你鐘意搵D唔索既女同你坐既咩??唔怪得你成日都齋坐唔吊西啦
正如你叫條女同你齋吹唔出野....高手

唔岩聽唔好插我
你去 K 去得少呢!

買貨買得多都會買錯貨喇!買錯就即退!好平常唶!仲有,就算靚女無 feel,都要彈喇!

引用:
原帖由 denny2000 於 2007-9-19 13:42 發表

agree. last week, my friend and I (both of us are chocolate lovers) broght 5 friends there....   These 3 guys did not really like the ladies even though we have seen hundred of girls at th ...
呢 D 就叫做 EQ 高喇!

那些幼稚園都未讀,就話去大學上堂,只好當入去吃奶吧!

相關搜索目錄: 幼稚園

引用:
原帖由 denny2000 於 2007-9-19 14:56 發表

7-siu si-hing:

in fact, my 3 friends who are new to the factory are "experts" and have more K. experiences than me.  The problem is that they are the "look >> attitude&q ...
我又做 copy cat:
"講真大家既需要都唔同,
岩自己玩咪得囉,
如果真係天仙咁靚又駛乜去工廠返工! "

回復 #196 回歸的小羔羊 的帖子

羔羊,你昨晚又去做老襯了!多謝唔駛我俾錢!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。