推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

58 123
發新話題

朱古力廠QC/女工工作關系世系表

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-9-17 17:41 發表

問你有關豪門野果條四眼佬囉!
太多師兄問我了,記不起!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-17 19:36 發表
七少....剛剛星期六都幾好玩,
氣氛唔錯,
d女都可以,
惡魔二三號兩條女都ok,
但你比較靜d喎,
係咪星期五玩得激過頭?
我在向表姐落緊藥嘛!

回復 #234 惡魔少年1號 的帖子

我落的藥已經發作用喇!

那晚我都沒有怎樣唱歌,等你們年輕人多點唱吧!我時時有,你無幾何!哈哈!我個個星期都可以玩,但你們只能 bi-weekly.

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-18 13:22 發表

我地個個都專一架啦,
你專一大波,
我專一無乜波....
1號,你從來講得最對就是這句,"專一" = Strick to Principal

我也只是專一我的行為 , "程介男個妹" = "情介囡"

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-9-19 12:25 發表

不要傷心﹐ 小雨走了找中雨大雨喇。。
大海哥,今天四點,我,飛男,基,三個又去廠!

但表姐去了珠海零丁島,我今天會去食桑拿,然後去齋坐,等佢老母和姐妹証明我無帶囡出街!

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-19 13:09 發表

齋坐?  你係咪食左向表姐落緊d藥, e 家自己藥發?  
嘻嘻!"你有你感受...我有我享受......"

喂!我貨架又上左新貨喇!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 09:32 發表

到時請你食鴨.鵝.㊣V都無問題啦,就算有無中波我都請得起.到時你提我啦哥仔
次次都是囡囡請我食鴨頸的啊!

58 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。