推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
頌要今日搵我話有d野想我幫佢教番新同事, 既然佢要我即時走, 我就唔會幫佢, 佢不仁我不義ja ma~
做得好!
其他野,你大個女,自己識諗,小心d!
咁多難題都過到,呢D小問題黎!
去行開下,玩下番黎再打算!呢度好多人都會支持你!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-25 11:49 PM 發表
個老闆白痴je~佢真係以為我好好蝦咩~炒我補唔足,莫須有既罪名~我都可以一一承受, 只係,頌要我冇條件幫佢係冇可能~係~我係好易心軟,好想幫人,只係呢d咁不仁不義既老闆~不幫也升了~反正俾多d時間自己休息~x夠電~再打 ...

支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你識諗就放心哂!今日你又唔開機,都好擔心你,依家放心哂!

回復 #1593 chiwanw 的帖子

唔知你學歷,好難同你揸主意,睇番你自己本身啦,
咁夜晚返既工就免啦!
不過你都唔會架!我信你!

回復 #1595 chiwanw 的帖子

我真係唔知,睇你興趣啦!
慢慢黎唔駛急既!小休幾日冇問題!

梗係啦!叉下電,開心下,去下旅行啦!
我耐唔屎都去下澳門叉電架!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-26 12:15 AM 發表
男人話去開心就去開心啦~.~"""
去睇下風景,食下野都唔錯架!
冇香港咁多人,下下出mk多人多到爆!

回復 #1599 chiwanw 的帖子

你早d瞓啦!瞓足精神先有力去玩!早抖!明天傾啦!88

歡樂今宵再會,各位觀眾,晚安!

起身有點兒涼,出面視野唔係好清,蒙蒙地!
朋友們出街著多件衫!

冇事嘛?
番好部

慢慢來!

回復 #1608 陀地靚妹...XD 的帖子

你入黎一陣就走!

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-27 09:29 PM 發表

唔得咩...
車..
你好掛住我咩...
係咪出聲囉...
唔係既話你理得我~~~
掛能住你呀!
唔好走呀!

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-27 11:14 PM 發表

我都好西掛住你呀...
衰佬...
放假咁好呀!

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-27 11:14 PM 發表

我都好西掛住你呀...
衰佬...
唔好扑我啦!
呢d野男人做嗎......

整番好?

早晨~~~~~~

回復 #1627 陀地靚妹...XD 的帖子

青山走左個傻妹出黎,仲打出對咪咪通街fing,
快d捉番佢入去呀!
引用:
邊個淫蕩呀...你淫蕩...
邊個淫蕩呀...又係你淫蕩...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-28 06:08 PM 發表

你淫蕩
咁一齊淫蕩啦!
今晚唔返工?

回復 #1631 chiwanw 的帖子

去玩玩到攰?

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-29 12:13 AM 發表
都冇去玩~唔知點解過左咁多日~心情都係冇好過~.~"
以前唔理咩事~都第日可以開開心心咁~
唔知點解今次過左咁多日~都回復唔到以前咁開心~
頌諗左好多傻野~我都唔想自己變成咁~.~但係又笑唔出~.~"
真係 ...
之前d野都過到,今次仲咁小問題,
點會難到你?
去下旅行玩三兩日,就冇事!
等版主同你打打氣!

回復 #1636 chiwanw 的帖子

梗有人識欣賞你既優點!
只係佢地損失!唔係你!

你講完算數......
你仲有兩個好可愛既妹呢~~~~~~~~~

早晨~~~

咩鼓勵說話都講齊,
咁難果關都過到,呢d小問題冇理由過唔到!

控制面板>>>編輯個人資料>>>個人簽名

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。