推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

大家好吹水區...

回復 #1798 chiwanw 的帖子

係呢度我只會教人去滾!~.~~~~

回復 #1800 chiwanw 的帖子

咩歌黎?唔識!好耐冇聽流行曲!~~~~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-7 09:46 PM 發表
就係最岩你既歌~呢首歌叫滾~~~~~~~~~
邊個唱?唔識!

我唱尹光!

呢首最正!

回復 #1806 chiwanw 的帖子

尹光你都唔識?~~~~~~~~~~~~~~~~~

呢首啱哂!

回復 #1808 chiwanw 的帖子

叫番你自己上網搵下!~~~~~~~

回復 #1810 chiwanw 的帖子

你媽媽鍾唔鍾意佢d歌?年青時有冇迷佢?

回復 #1812 chiwanw 的帖子

咁多既!就黎夠鐘睇六尺風雲!11點做!

回復 #1814 chiwanw 的帖子

HBO!要俾錢錢!
小人?你搵多d姐妹入黎傾計啦!

睇電視!88

引用:
呢d地方有幾可會有女仔黎呢~.~
早晨!叫你既fd入黎,包有rateing!

冇女呀!有就唔駛愁啦!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-11-8 05:24 PM 發表

卡通片呀!
我啱啱先睇完飛天小女警!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-8 05:42 PM 發表
呵呵 ~板主好有童真啊~~~~~~~~~~~~~~~~
我只睇美國卡通,好正,好有人情味,友情,家庭!生活化!
每套d公仔都有唔同畫法,
好多變化,好多好簡單,但就表達到好多野!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-8 05:43 PM 發表
好出奇咩~,~ 講樣野你知~我終於知李克勤幾多歲啦~
38-40啦!

回復 #1832 chiwanw 的帖子

即係美國卡通一般畫到好簡單,
好多都用番平面,唔同日本用好復雜。
內容比較多用番真實,
友誼,生活化、家庭等!

回復 #1834 chiwanw 的帖子

唔係!
用番最簡單既野,故事內容重要過畫面。
唔要太花巧,要平實!
要貼近番現實生活!日本內容太誇張,
d公仔個個都眼大大,
好多都涉及咸咸地!
d女學生條裙短到,又走出小內褲!
除左小丸子,呢套都幾正!
小丸子雖然平凡,但都有朋友仔,
班同學仔都好近現實!
個個都有自己性格!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-8 06:41 PM 發表
小丸子真人板好好笑ga~~~~~belebalabelebala爸媽當我寶belebalabelebala小子志氣高belebalabe答案始終找得到~~~
你睇左?我未睇喎,邊度可以睇到?

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-8 06:51 PM 發表
BT ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
shit!
唔識!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-8 07:27 PM 發表
呢道咁多人~一定有一個識既~你叫佢地教下你啦~
no la!
電視都睇唔哂!
load埋d4仔都冇睇!
youtube都應該有!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-8 07:53 PM 發表
4仔~,~"""""""""""""""""""""""""""""""" ...

邊度有得睇?

回復 #1847 chiwanw 的帖子

早晨!咁晏架!~~~~~~~~~~~~~~~

今晚自己煮飯食!~~~~~~~~~~~~~~~

識!四年班就自己煮午飯,之後就返學!
一支公就簡單d!不過會開罐好好食既三文魚!
公仔面就晚晚煮黎宵夜!

一餐半餐冇所謂!出去食仲煩,
又貴!又唔好食!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。