推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

發新話題

★¨*·¤.☺早午晚安☺.¤·*¨★

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-25 10:48 AM 發表

今日無新聞
冇新聞就是最好的新聞!

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-8-25 09:49 PM 發表

咁o岩呀! 一齊痾!

呢度變左公廁?

咁我都擺番個堆先,唔好執輸!

你去完公廁會唔會洗番?

呃番$2先!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-27 07:46 AM 發表

早晨 john
星期日都貢早!

你地咁早架!

有冇人呀!
我個mon左右上下都變左紅色,
中間就有事,係咪到期啦(用左八年)?
定係部電腦問題?(新用左一年)
有冇人幫到手呀?

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-29 09:20 AM 發表

京子早晨呀~
一返到舖頭得我一個, 有蟑螂呀(曱x...唔知點打果個字)!!!大戰一輪成身汗呀 好驚呀
早晨!甲由唔駛驚喎!
屋漏偏逢連夜雨,個MON有問題呀!唔想買呀。

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-29 09:39 AM 發表

早晨 JOHN~~ 女仔會驚曱甴嘛, 好大隻呀 不過我最後都搞掂O左佢
買啦, 我個朋友都買O左個19吋菲利浦LCD芒, 好似係12XX
19吋要2000到!
冇咁平!唔係錢問題,
係好麻煩既問題!

攪到你咩都唔想攪!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-29 10:22 AM 發表

去電腦展買呀))))係咁平喎~ 抵呀!
換芒好易喎, 你唔係懶到咁呀? 壞芒睇壞眼呀!
跳少次舞都o係度啦
唔係$$$問題,
我連買咩都睇埋!
係有d人會屋企度阿芝阿佐,
好似阿婆咁依依鵝鵝,
簡稱"麻x煩"!
攪到冇心情做事。
知小小就係度嘈喧巴閉!
仲有電腦展收左檔啦!

:'(
:'(:'(:'(:'(:'(

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-29 05:25 PM 發表

係喎, 今日星期二喎...
"麻x煩"果D唔使理啦, 當佢唱歌
比錢果個大晒嘛, 吹咩
做做下野火黎又唔鬧得佢!

喂!夠鐘啦,睇電視,睇下今集講乜先,講乜先!
美國對德國!今日下午六點半開波!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-30 08:52 PM 發表

籃球? 足球?
籃球!
美國贏20分!

一個字"熱"!
飲多d水!

funny~
呃兩蚊~

老........................................................................................師............................................................................早..................................................................晨......................................
小朋友終於都要返學,
暑假只苦了家長!最好一年365日都要返學!
本帖最近評分記錄

good......................................................................
morning.......................................................................
sir.......................................................................!

miss乜你咁out架,
依家仲要買書睇咩?
上網啦!老土!

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-9-1 04:10 PM 發表

未TOTAL LOSS晒
係開唔到機
俾個mon我!

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-9-1 11:14 PM 發表

夜更呀佰又黎巡下!

有單貢既野既? 上次訪問 IP:        2xx.1xx.yy.yyy - 蒙古
邊個黎?

竟然冇人,
最早!

唔好伸中指,教壞個仔架!

冇人!放低d先!

走人!

早!
有人唔放得!

醒晨,
換左靚女簽名檔!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。