推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] ㊣321出發到中城㊣

㊣321出發到中城㊣

just back.........

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

依家有抽獎,有32吋扒時麻,中左既話自己抬番香港...........

我抽中左,精美鎖匙扣一個!
都唔好玩,都係同囡囡抽獎好過!

33D......

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

囡囡︰青島姑娘
年齡︰就黎19歲
樣子︰一般啦
身材︰瘦瘦地
背景︰業餘模特兒(拍過廣告,月尾仲要返去再拍廣告喎!)

制服款式....

相關搜索目錄: 模特兒 廣告

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-3-22 20:03 發表
so good..
點解唔叫咪我呢..
你大忙人嘛......

引用:
原帖由 bizmatch 於 2007-3-23 00:34 發表
請問中國城d女同金龍富城d女差幾遠?? 我只知價錢差一段
我去過利澳(at the second months of its operation a year ago), d女差過金龍富城好多於是以後都沒勇氣試平少少的場
你指係咩?套票錢定囡囡費用?
質數,褲繩、金蟲會先揀囡囡!

坐車去果陣,經過金域,見到有兩個囡囡正,應該返工,差d想標落車去超下!

回復 #17 bizmatch 的帖子

睇過一x情本書,應該褲繩高,個個170以上!

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-3-23 18:57 發表
其實就冇話高唔高,因為每個客都有唔同喜好,有人鍾意大胸、幼腰、大眼、長髮...有客淨係鍾意揀樣,有人就最緊要態度好...雖知冇可能樣樣都有,例如好樣既就冇招呼(呢家野富都至出名)

我就覺得就算係富 ...

"NC is a box of chocolates. You never know  what you're gonna get"

遇到迷城架專車....

星期二跑澳門馬
星期三跑香港馬
星期四跑胭脂馬

大哥想星期四去?冇問題!去完要寫包膠!

一定要去...............俾個靚number你

a@*

樣子可以,好好傾,試下!

仍然一k...........置頂有各nc價錢參加!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-3-26 01:23 發表

仲係1K呀,揾日走番轉先。
Thank You!!!
唔記得講,model1.2k......

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-3-26 10:44 發表
model我好似未試過, 係咪要同媽咪講明???
咪囡囡一個!要咪搵俾你囉!

回復 #34 dizzc 的帖子

富城&英京賓館.........

囡囡真跡,珍貴過王曦之!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-3-26 22:01 發表

磨刀?
1.2K?咁平?

............hehe! 唔記得問.........長鐘而家點計呢?

Thank You!!!

套票1.5粒鐘左右!應該夠玩!

磨刀咪又係咁!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。