推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

大家好吹水區...

回復 #2409 auriga00 的帖子

幾時再去探周汶錡?

回復 #2431 honeysuger 的帖子

咁有冇新人獎,冷氣廠房,廠車接送同勤工?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-1-1 02:39 PM 發表

新年快樂呀版主大佬....
你成日都唔出現呀!
聖誕節同你拜年都唔浦頭!

齋吹都可以嘛~~~~~~~~

回復 #2440 cfamba1 的帖子

水呀...............................

回復 #2442 chiwanw 的帖子

冇呀!幾開心呀!~~~~~~~~~~~

回復 #2444 老手 的帖子

你又係失蹤左,溝鬼妹乎?

回復 #2447 老手 的帖子

咁你食唔小鬼妹啦大哥!仲係度講風涼話!

回復 #2449 honeysuger 的帖子

HI!!!
Long time no see!!!!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-7 06:35 PM 發表
yes...........long time no see la...
我而家計劃緊去旅社
去邊?澳門?

回復 #2455 chiwanw 的帖子

好耐冇見你呀?點呀?twins乖唔乖?

回復 #2458 honeysuger 的帖子

咁富貴?我又去!做你伴遊!

回復 #2460 honeysuger 的帖子

偷跳過澳門都難,仲話去北海道,我諗要下世!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-9 04:45 PM 發表

一齊去玩下...
話去做野啦...
我好多姊妹都一齊去ga....
咁仲死,實俾你班色中餓女溶左!

回復 #2469 honeysuger 的帖子

得一條jj,點應付到,去完以後唔駛用!

你班淫娃呃青頭仔!

回復 #2474 honeysuger 的帖子

我係呀!

回復 #2476 honeysuger 的帖子

幾時去?咁鬼凍!linlin實硬哂喎!

回復 #2478 honeysuger 的帖子

仲要過年同人迫。勁多family去,冇仔溝喎!
間場休息呀?

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-9 05:42 PM 發表

唔係呀..我想去玩
so...咪唔返工law

叫埋d姐妹間場咪冇哂女?

回復 #2484 honeysuger 的帖子

我要手信

回復 #2487 fuk 的帖子

佢白虎黎架!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-9 05:56 PM 發表

好呀.................

今日唔返工,明天返唔返?

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-9 05:58 PM 發表

你唔知咩叫白虎咩,返去問下d姐妹啦!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-9 06:01 PM 發表

yes........明天返
咁開心,鍾意返就返!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。